Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

QUOTE(Neri29 @ 2009 06 11, 08:53)
sveikutes
Pries kuri tai laika, verkiau kad pavoge 11 smaragdiniu tuju.
Buvau jau apsipratusi, o vakar nakti pavoge dar 17  verysad.gif

console.gif košmarai. atrodo toks nedidelis mietas ir taip nebijo vogti doh.gif Man po tokių dalykų visai nusvirtų rankos vėl kažką sodinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 06 11, 11:11)
console.gif košmarai. atrodo toks nedidelis mietas ir taip nebijo vogti doh.gif Man po tokių dalykų visai nusvirtų rankos vėl kažką sodinti unsure.gif

ir man kazkaip slykstu, kad apskritai kazkas ten landzioja. Juk visvien nuziuri diena, o vagia nakti.
Nors atrodo visus praeinancius mintinai zinai; Viena kita masina pravaziuoja ten tik, bet...matomai nuziureta buvo.
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 06 11, 07:41)
ir man kazkaip slykstu, kad apskritai kazkas ten landzioja. Juk visvien nuziuri diena, o vagia nakti.
Nors atrodo visus praeinancius mintinai zinai; Viena kita masina pravaziuoja ten tik, bet...matomai nuziureta buvo.

o šuo (normalus, lojantis) tame kieme yra? Gal vertėtų įsitaisyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 06 11, 10:41)
ir man kazkaip slykstu, kad apskritai kazkas ten landzioja.

blink.gif tavo tuos jaunus smaragdukus...ziauru doh.gif nuotaika dingtu savaitei,ne kiek augaliuku gaila,kiek slykstus pats faktas. Visdelto auksta nepermatoma tvora labai gerai ...ir kaip kasiopeja sake "normalus lojantis suo" siokia tokia signalizacija.
Atsakyti
Tikra tiesa ,kad suni reikia isitaisyti,pas mus buvo panasiai ,tik augalu nevoge ,sliauziodavo visokio plauko hroniai,kaip isitaisem suni ,nebereikia niekam nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 11, 11:59)
blink.gif  tavo tuos jaunus smaragdukus...ziauru doh.gif  nuotaika dingtu savaitei,ne kiek augaliuku gaila,kiek slykstus pats faktas. Visdelto auksta nepermatoma tvora labai gerai ...ir kaip kasiopeja sake "normalus lojantis suo" siokia tokia signalizacija.

Kazka reiks galvoji. Suo- ten neiseitis; Kotedze gyvenu as, ir tvoros ten nera kaip tverti, nebet su kaimynais kartu bendra. Ta mintis man labai patiktu. Bet musu kotedzas vidurinis, man tvoros nedaug reikia, kaimynams daugiausia (jie soniniai gaunasi), bet jie kolkas nesutinka, Na kol ju nevogia;
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 06 11, 08:04)
Kazka reiks galvoji. Suo- ten neiseitis; Kotedze gyvenu as, ir tvoros ten nera kaip tverti, nebet su kaimynais kartu bendra. Ta mintis man labai patiktu. Bet musu kotedzas vidurinis, man tvoros nedaug reikia, kaimynams daugiausia (jie soniniai gaunasi), bet jie kolkas nesutinka, Na kol ju nevogia;

ooo... tuomet viskas aišku... jeigu nėra tvoros, tai visi praeiviai mano, kad jūsų kiemas yra jų nuosavybė doh.gif Bandykit gal tikrai su kaimynais tartis draugiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Neri29,2009 06 11, 09:53]
sveikutes
Pries kuri tai laika, verkiau kad pavoge 11 smaragdiniu tuju.
Buvau jau apsipratusi, o vakar nakti pavoge dar 17 verysad.gif

o kokiam rajone tai nutiko ?
ka jie daro su vogtom tujom, parduoda ? g.gif
slykstu !
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2009 06 10, 19:16)
Man baiskoka ir dėl to, kad jie brangūs, o gali labai vogti, juk vagims aplinka labai palanki. Pasidomesiu kitais gyvatvorių augaliukais, kur parašėt.

Nebus pigios ir lizdinės eglutės ar pvz. žemaūgės tujos 'Danica'. Pirmųjų galima gaut po 10Lt, antrųjų itin mažų esu mačiusi po 6Lt. Bet turint omenyje, kad labai lėtai auga, tai nelabai tiks prie daugiabučio - tikėtina, kad rezultato nesulauksit...
QUOTE(serdis @ 2009 06 10, 19:51)
Man Goldenflame labai graži, bet galvoju, kad jei gyvatvorė bus spalvota, tai tada ne taip gražiai matysis kitų augaliukų žydėjimas.

Iš lanksvų būtų galima galvoti apie japoninę lanksvą 'Albiflora' - auga apie pusmetrį, žydi baltai, lapai žali. Bet vis dėlto gal vertėtų pagalvoti apie pigų variantą - pavyzdžiui karpomą kaulenio gyvatvorę. Galima palaikyt norimo aukščio, nekaprizinga, gerai atrodo, vogti irgi nelabai bus ką...
QUOTE(vida777 @ 2009 06 11, 10:02)
pernai kazkur maciau sliauziancia guboja - jau gana velyvas ruduo buvo, o dar vis zydejo  thumbup.gif .
Ar is seklu (turiu) ji labai ilgai auga ?

iš pasėtų gegužės mėnesį rudeniop jau pirmųjų žiedų sulauksi.
Atsakyti
Sveikos
Na ir kraupiakas su tom vagystėm. Užuojauta.. blink.gif

Dar norėjau nusimanančių paklaust - ar jau nesitikėt, kad šiemet žydės jazminas (darželinis), įsigijau šį balandį su vazonu, persodinau dar belapį..? O gal jis apskritai jaunas nežydi? Dabar aukštis siekia apie pusę metro.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 06 11, 14:19)
Sveikos
Na ir kraupiakas su tom vagystėm. Užuojauta..  blink.gif

Dar norėjau nusimanančių paklaust - ar jau nesitikėt, kad šiemet žydės jazminas (darželinis), įsigijau šį balandį su vazonu, persodinau dar belapį..? O gal jis apskritai jaunas nežydi? Dabar aukštis siekia apie pusę metro.

Per jaunas, kad zydetu dar mano galva.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

uzuojauta del augaliuku vagysciu doh.gif siaubas verysad.gif

norejau paklausti, apipuole mano rozytes dvi miltlige, zalioj stotelej siulo kazkokius lasiukus, kurie skirti agurku miltligei... nu ir neperku, sakau pirmai jusu paklausiu....

aciu
Atsakyti