Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

kaip išnaikinti dirvinį vijoklį iš gėlynų? Ar bent jau sumažint jo kiekius bei augimo tempus. Ravėk neravėjęs, atželia tokiu mat mąstu ir labai greitai (kelių dienų bėgyje). Roundapas nepadeda - atželia. Šaknys to dirvinio vijoklio labai giliai keliauja, matyt nenutručyja jų chemija visiškai, tik paviršiuje...
QUOTE(smth1 @ 2009 06 09, 10:48)
Susiduriau su keista situacija. Niekad taip nebuvo, tai nzn kaip reaguot. Siemet vienmetes uzsikaprizino.

Gal tiesiog šaltoki pastarųjų savaičių orai vėlina jų žydėjimą g.gif
Atsakyti
dar vienas klausimelis,dave man daigeli geles.pasake pavadinima balzaminka g.gif ,tai cia gal liaudiskai taip vadinama,o kaip is tikruju,gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 06 09, 10:07)
mieste, po langais bijūnų pumpurai dingo po nakties...

nu tai as LT viska sodindavau su ta mintim, kad islauzys arba pavogs... bet cia dar taip nebudavo doh.gif .

QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 06 09, 11:19)
Dėl rūgštingumo matuoklio man senai kilo įtarimų...

tai mums visoms del jo kilo itarimu, tik vienai DeeDee ne rolleyes.gif .
Atsakyti
Panos,nusiplaukit rankas,issivalykit panages,nusimeskit darbinius rubus ir mars i balsavima.Jis vykstaSIOJE BUSTINEJE
Tikrai idomus ir saviti darbeliai,palikit savo 3 balsus ties patikusiais darbais,tik nepamirskit pasirasyti NICO.
Naudojuosi tarnybine padetimi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 06 09, 10:46)
Vakar is nevilties negalejau nei zodzio istarti - kazkokie padlos isvoge kvietkus is mano patvorio  laugh.gif

na va - ne tik pas mus taip elgiasi schmoll.gif

O tas matuoklis man vistiek nerimtas, nors DeeDee man ir bando iteigti, kad as blonde matavimuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 09 birželio 2009 - 14:11
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 06 09, 14:38)
kaip išnaikinti dirvinį vijoklį iš gėlynų? Ar bent jau sumažint jo kiekius bei augimo tempus. Ravėk neravėjęs, atželia tokiu mat mąstu ir labai greitai (kelių dienų bėgyje). Roundapas nepadeda - atželia. Šaknys to dirvinio vijoklio labai giliai keliauja, matyt nenutručyja jų chemija visiškai, tik paviršiuje...

su Roundapu yra toks niuansas, kad reikia tikslias proporcijas pasigamint - jei per silpnas, suveiks tik iš dalies, jei per stiprus - antžeminė ir dalis šaknų nunyks, bet kažkiek jų vistiek nenutručytų liks. Jei jau krieno šaknis įmanoma per kelis metus išgyvendint, tais ir dirvinį vijoklį galima būtų pažabot 4u.gif

QUOTE(vida777 @ 2009 06 09, 14:48)
tai mums visoms del jo kilo itarimu, tik vienai DeeDee ne  rolleyes.gif .

o gal vistik kantrybės pritrūko, m? flirt.gif Žinau žinau, kad nerimtai atrodau ir patarimai tokie pat nerimti, kitokiu nick'u prisiregistruot ar ką mastau.gif . O jei rimtai, nei čia mano kiškis, nei man kištis tongue.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 06 09, 15:10)
O tas matuoklis man vistiek nerimtas, nors DeeDee man ir bando iteigti, kad as blonde matavimuose  lotuliukas.gif

na, kaip blondinė blondinei paskutinį sykį bandau - Schetelig'e ar kur kitur susirask kitokių priemonių dirvos pH nustatymui 4u.gif
pvz.:
user posted image
Tik jau čia turbūt kiekvienam skirtingai, gal kas ir turi laiko lakstyti ir visais įtartinais atvejais pirkinėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 09 birželio 2009 - 15:03
QUOTE(inrisa @ 2009 06 09, 13:38)
dar vienas klausimelis,dave man daigeli geles.pasake pavadinima  balzaminka  g.gif ,tai cia gal liaudiskai taip vadinama,o kaip is tikruju,gal zinot?

Balzaminka manau yra sprigė.
Atsakyti
DeeDee net is kailio neriasi hihihi.gif Velniai nemate to PH irnesakyk.gif ias akies sliukstelsiu citrinukes ir tures augt biesai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 09, 16:56)
DeeDee net is kailio neriasi  hihihi.gif Velniai nemate to PH  irnesakyk.gif ias akies sliukstelsiu citrinukes ir tures augt biesai  tongue.gif

Ne ne, velniai matė tą pH, aš kaip pradedanti tik "kišti rankas į žemę", noriu tiksliai žinoti koks kokioj pakampėj rūgštingumas. Įdomu, tas paveikslėlyje- tai vienkartinis koks? g.gif
Iškart va problema: paskaičiau kad budlėjos mėgsta "šiek tiek rūgščią žemę"; tai gal man irgi kažkaip "šliūkštelt citrinukės".. ar kaip ten profės daro ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 06 09, 16:52)
Ne ne, velniai matė tą pH, aš kaip pradedanti tik "kišti rankas į žemę", noriu tiksliai žinoti koks kokioj pakampėj rūgštingumas. Įdomu, tas paveikslėlyje- tai vienkartinis koks?  g.gif
Iškart va problema: paskaičiau kad budlėjos mėgsta "šiek tiek rūgščią žemę"; tai gal man irgi kažkaip "šliūkštelt citrinukės".. ar kaip ten profės daro  ax.gif  4u.gif

Sakyciau pradzioj reik pamegint ismokt atsirinkt informacija. Svarbia nuo maziau svarbios, aktualia nuo mazai informatyvios. Ir jei parasyta, kad budleja megsta 'derlinga, siek tiek rugscia zeme; slapioje, sunkioje dirvoje neaugs, o siaip pakankamai kantrus augalas', tai sakyciau maziausiai cia reik galva sukt apie dirvos rugstuma. O jei apie budleja pasigilinus labiau, tai daug didesnis galvasopis turetu buti del jos apsaugos nuo salcio ziema. Pamastyciau apie tai, kad perzydeje ziedynai l. nedekoratyvus, krumas linkes virsti netvarkingu, ji reikia pakankamai daug geneti.
Jei kalbet apie rugstinguma- tai pradzioj kuri nors matuokli nusipirk. O ka reiskia vienkartinis nelabai supratau.
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2009 06 05, 16:13)
Gal kas galite patarti ka sodinti prie Heicheros (bordines), įdomu kur ji geriau jaustusi pavėsyje ar saulutėje?

gerai jaučiasi pusiau pavėsy. Atsiprašau už tamsią nuotrauką - vėlai vakare fotkinta, pvz.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(berna @ 2009 06 09, 15:53)
Balzaminka manau yra sprigė.

na sake,kad storas stiebas bus,ir ant jo daug ziedu,bet is ugliuko,tai iki storo stiebo tai toli grazu doh.gif
Atsakyti