QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 06 09, 14:38)
kaip išnaikinti dirvinį vijoklį iš gėlynų? Ar bent jau sumažint jo kiekius bei augimo tempus. Ravėk neravėjęs, atželia tokiu mat mąstu ir labai greitai (kelių dienų bėgyje). Roundapas nepadeda - atželia. Šaknys to dirvinio vijoklio labai giliai keliauja, matyt nenutručyja jų chemija visiškai, tik paviršiuje...
su Roundapu yra toks niuansas, kad reikia tikslias proporcijas pasigamint - jei per silpnas, suveiks tik iš dalies, jei per stiprus - antžeminė ir dalis šaknų nunyks, bet kažkiek jų vistiek nenutručytų liks. Jei jau krieno šaknis įmanoma per kelis metus išgyvendint, tais ir dirvinį vijoklį galima būtų pažabot
QUOTE(vida777 @ 2009 06 09, 14:48)
tai mums visoms del jo kilo itarimu, tik vienai DeeDee ne
.
o gal vistik kantrybės pritrūko, m?
Žinau žinau, kad nerimtai atrodau ir patarimai tokie pat nerimti, kitokiu nick'u prisiregistruot ar ką . O jei rimtai,
nei čia mano kiškis, nei man kištis
QUOTE(Tina* @ 2009 06 09, 15:10)
O tas matuoklis man vistiek nerimtas, nors DeeDee man ir bando iteigti, kad as blonde matavimuose
na, kaip blondinė blondinei paskutinį sykį bandau - Schetelig'e ar kur kitur susirask kitokių priemonių dirvos pH nustatymui
pvz.:
Tik jau čia turbūt kiekvienam skirtingai, gal kas ir turi laiko lakstyti ir visais įtartinais atvejais pirkinėti