Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

QUOTE(sobieska @ 2009 06 08, 23:51)
bigsmile.gif  oho,dar ir gausiai zydes.
Prasyciau alpiunariumo daugiau vaizdu ax.gif

Kai apsiravesiu blush2.gif nes dabar akis bado tos pikzoles, niekaip ju neisnaikinu is savo kilimu schmoll.gif tik tiek, kad pernai baisiau buvo, simet kazkiek jas nugalejau.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 06 09, 09:23)
Visus esu apmulčiavusi pušų žievės mulčiu, bet turbūt jie rūgština ne tiek, kiek aš norėčiau blush2.gif
Tai reiškia, galiu lieti su rūgštim visus ir šiemet pasodintus/persodintus augalus, jei per aukštas ph 4u.gif

Taip, gali 4u.gif

Tina*, ar matai, pasirodo yra pardavime ir veikiančių aparačiukų wink.gif
Atsakyti
A kokia tu cia minti kapstai unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 06 09, 09:32)
Taip, gali  4u.gif

ačiukas, kaip visada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 06 08, 22:56)
Vida777,
aūūūū!
kaip ten su tuo chlorofitu vasara -tikrai jis kaip niekur nieko ramiai sau gyvuoja per saule, lietu ir vejus?

ka cia auuu, kur tu buvai kuku, kai as sakiau, kad pas mane siaurej po stogu ji auga (butent dziaugiaus, kad siaurinej pusej gyvumo duoda), o pas mama vakarinej pusej ant vejo ir saules buvo tokia pati kaip ir pas tave - ismete...
daryk isvadas biggrin.gif .
Gerai nebepamenu, bet ar tik pati nezadejai savo siauriniam kampe po kriause jo su baltom begonijom sodinti g.gif ?

QUOTE(linuke_ @ 2009 06 09, 07:49)
kaip išmaniau, taip ir išbandžiau biggrin.gif Mano nuostabai visur žemės ph buvo 7.

bigsmile.gif negi tu busi padarius metu atradima oro_buckis.gif ?
kartoju desimta karta - kisau visur blush2.gif ... irgi rode tik 7, net i 4,2pH durpiu maisa kisau - 7 ax.gif . Tai gal tikrai to rugstumo niekur nebuvo.
Dabar neduoda ramybes viena mintis - ar as jo neismeciau, reikes eiti ieskoti i sandeliuka.

Jau pateko i mano rankeles "Alpinariumai" zurnalas... pati nebuciau jo pirkusi - vos viena dvi foto vertos demesio.

Vakar is nevilties negalejau nei zodzio istarti - kazkokie padlos isvoge kvietkus is mano patvorio laugh.gif , o pas kaimynus is kitos puses kiskiai sau ramiausiai nuede ka tik pasodintas i stieba skiepytas levandas.... buvom visi baisiai supyke.
Kiskiai pas mus, o kartais ir lapes, ateina pasivaikscioti kaip po parka ax.gif , neperdedu nei kiek - pasivaikscioti, o ne palakstyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 09 birželio 2009 - 09:48
Klausykit protingosios kurmes,

Susiduriau su keista situacija. Niekad taip nebuvo, tai nzn kaip reaguot. Siemet vienmetes uzsikaprizino. Pasodinau lauke pries pora savaiciu. Nuo to laiko paaugo labai nedaug, o ziedu- nerasta. Pumpurai sukrauti, o kaip ner taip ner. Konkreciai- sanvitalija. Serentis uzsikonservaves stovi, lantana sukrovus mazus pumpurelius. O jau apipopintos buvo tai oj oj. Ir zeme geriausia, ir granules dregme sugeriancios ir trasu kiek reikia. Kas vyksta?

Ne i tema, vakar toki derini pamaciau. Gyvenime nesugalvociau kartu derinti, bet realybej atrodo labai idomiai. Kenis ir..bijunai biggrin.gif Tarpe kitu augalu aisku, bet labiausiai jie isryskeja.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 09, 09:48)
Ne i tema, vakar toki derini pamaciau. Gyvenime nesugalvociau kartu derinti, bet realybej atrodo labai idomiai. Kenis ir..bijunai biggrin.gif Tarpe kitu augalu aisku, bet labiausiai jie isryskeja.

del vienmeciu neturiu minciu.... o bijunai su spygliuociais tinka thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 06 09, 10:46)

Vakar is nevilties negalejau nei zodzio istarti - kazkokie padlos isvoge kvietkus is mano patvorio  laugh.gif , o pas kaimynus is kitos puses kiskiai sau ramiausiai nuede ka tik pasodintas i stieba skiepytas levandas.... buvom visi baisiai supyke.
Kiskiai pas mus, o kartais ir lapes, ateina pasivaikscioti kaip po parka  ax.gif , neperdedu nei kiek - pasivaikscioti, o ne palakstyti.

Ar pas jus irgi gajus poziuris 'pasodinti patvory, vadinas niekieno, tai jamu?' blink.gif O del kiskiu tai isvis neitiketina.
Atsakyti

Mano patirtis prasta su celiozijom. Kažkada sėjau, auginau, bet, matyt, netiko per sunki žemė pas mane. Kelios tik prigijo persodintos, o ir tos buvo nupiepę doh.gif

Forume prisiskaiciau apie sia gelyte ir ji mane suzavejo. Bet jos man eme zydeti budamos dar kokiu 7 cm ir nepersodintos. O dabar jau kazkokios patyse, nesiplecia i sonus, ziedai nedideli. Ir laistau ir tresiu... Zeme pas mane taip pat sunki.
Sodinau ir isivaizdavau kaip bus grazu wub.gif o dabar verysad.gif

Gal kas turit patirties ir su namezijom. Ar tankiai susodinti, ar gausiai tresti ir t.t.?

Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 09, 09:51)
Ar pas jus irgi gajus poziuris 'pasodinti patvory, vadinas niekieno, tai jamu?' blink.gif O del kiskiu tai isvis neitiketina.

pasirodo - taip wink.gif . Kartais man atrodo, kad tik labai menka zmonijos dalis vystosi toliau, o kita - tik bukeja....
Atsakyti

Vakar is nevilties negalejau nei zodzio istarti - kazkokie padlos isvoge kvietkus is mano patvorio laugh.gif , o pas kaimynus is kitos puses kiskiai sau ramiausiai nuede ka tik pasodintas i stieba skiepytas levandas.... buvom visi baisiai supyke.
Kiskiai pas mus, o kartais ir lapes, ateina pasivaikscioti kaip po parka ax.gif , neperdedu nei kiek - pasivaikscioti, o ne palakstyti.
[/quote]

O man vakar nuo tevuko kapo nurove gazanijas. Buvau pasodinus sestadieni. Kad rankos tokiems zmonems nudziutu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 09, 10:48)
Klausykit protingosios kurmes,

Susiduriau su keista situacija. Niekad taip nebuvo, tai nzn kaip reaguot. Siemet vienmetes uzsikaprizino. Pasodinau lauke pries pora savaiciu. Nuo to laiko paaugo labai nedaug, o ziedu- nerasta. Pumpurai sukrauti, o kaip ner taip ner. Konkreciai- sanvitalija. Serentis uzsikonservaves stovi, lantana sukrovus mazus pumpurelius. O jau apipopintos buvo tai oj oj. Ir zeme geriausia, ir granules dregme sugeriancios ir trasu kiek reikia. Kas vyksta?

turiu vieną versiją dėl serenčių - kaip rašo ant pokučių, kad pražysta nuo sėjos ( lyg ir) po 80-90d., tai tręšk netręšus, anksčiau tie žiedai nepasirodo ax.gif

cha, vadinas nevisai pakvaišus mintis buvo, kai Smėlio_smiltelei bijūnus šalia spygliuočių pasiūliau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 09 birželio 2009 - 10:01