Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 46

Ir man liūdnokas tas kampas atrodo - tamsus, vienišas toksai.. Man norisi ko nors BALTO, nu jei nėr vietos tai kokį šliaužiaką paleisk (dabar ateina į galvą glažutė baltais žiedeliais, bet gal galima ką nors mažesnio rasti)..
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 06 08, 10:24)
kas sake nzn, bet rodos ant seklu pokeliu taip raso, o be to, LT jos dazniausiai ilgiau neisgyvena.
ne velyves, o velyviai, -is.
1. del kanu raudonumo neturiu supratimo ar galejo itakos tureti karbamidas, siaip sakyciau, gal del pavesio raudoni lapai pazaliuoja, pati spresk ar ta versija tinka.
2. del imperatos pasiskaityk:
http://www.rojaussod...nis.php?id=1270
o ka as ten prie imperatos matau... tokia aukstesne zalia zole - ji ten salia auga, ar isiterpus i imperata, ar tu butent apie ja ir klausi  g.gif ?
3. man nepatinka Admirolo ir beregenijos kampas (netobulas  ax.gif ) - reikia zoliniu ten arba ryskesniu kiliminiu... Nekentek del negrozio, ieskok ko nors raudono iterpti. Laukiam smth1 nuomones  g.gif

Jei jau laukiat..

1. Manau tavo versija del azoto labai panasi i tiesa. Bet ar pades magnis- negaliu pasakyt. Gal paeksperimentuok?
3. As galvociau, kad tame kampelyje verta daryti salia esancio spygliuotyno pratesima, pvz. ikurdinti koki spygliuoti zemaugi, pvz lizdine egle; fliokso pratesimas jau yra ;pazeme paleisciau ciobreli (sakei, kad ten dar nesuauges?). Pavasari svogunines zydetu, geguze eglute graziai zydetu, veliau ciobriai.
'Admiration' man labai grazus, bet as ji kurdinciau ten, kur jo spalva kazkas atkartotu visu metu laiku. Chytra ta jo spalva, butu koks kitas tunbergo raugerskis, tai sakyciau kad prie tavo bordinio ansamblio tiktu ( gaures psevalskio, dantytosios), bet jis labiau siltai rausvas, nei bordinis...prie ziognages ir gaisrenos gal labiau deretu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 08, 10:56)
1. Manau tavo versija del azoto labai panasi i tiesa. Bet ar pades magnis- negaliu pasakyt. Gal paeksperimentuok?
2. As galvociau, kad tame kampelyje verta daryti salia esancio spygliuotyno pratesima, pvz. ikurdinti koki spygliuoti zemaugi, pvz lizdine egle; fliokso pratesimas jau yra ;pazeme paleisciau ciobreli (sakei, kad ten dar nesuauges?). Pavasari svogunines zydetu, geguze eglute graziai zydetu, veliau ciobriai.
'Admiration' man labai grazus, bet as ji kurdinciau ten, kur jo spalva kazkas atkartotu visu metu laiku. Chytra ta jo spalva, butu koks kitas tunbergo raugerskis, tai sakyciau kad prie tavo bordinio ansamblio tiktu ( gaures psevalskio, dantytosios), bet jis labiau siltai rausvas, nei bordinis...prie ziognages ir gaisrenos gal labiau deretu... g.gif

1. ko gero, ekperimentuosiu.
2. lygiai taip pat galvoju.
ir ciobrelis, ir svogunines yra. [apskritai, ten tinka tik visiskai pazeme sliauziantis augalas]
sodindama neisivaizdavau, kad butent toks raudonumas bus admirolo g.gif
jam sklype kaip ir nera vietos - nebent vazone apgyvendint g.gif na, bet dar paauginsiu - neatsibodo biggrin.gif bus matyt, kaip viskas ziuresis per sezona.
ateis laikas, ieskosiu spygliuocio - labai letai augancio, labai kompaktisko.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 06 08, 11:38)
jokiu vilkdalgiu - neklausysiu nieko! lotuliukas.gif

tiesiai į dešimtuką hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 08 birželio 2009 - 11:34
Nusipirkau drėgmės/ph matuoklį. Paaiškinkit blodinei flirt.gif ar jis veikia su elementais, ar taip be nieko blush2.gif Jau knieti vakare išbandyti, tada jei trūks rūgštumo, eisiu su citrinos rūgštim laistyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 06 08, 11:56)
Chytra ta jo spalva, butu koks kitas tunbergo raugerskis, tai sakyciau kad prie tavo bordinio ansamblio tiktu ( gaures psevalskio, dantytosios), bet jis labiau siltai rausvas, nei bordinis...prie ziognages ir gaisrenos gal labiau deretu... g.gif

Na man sitas mazas krumiukas mintyse niekaip nesusigroja su gigantiska sultingais lapais gaure ar kitais minetais zoliniais augalais. Lygiai taip pat kaip su mineta bergenija.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 06 07, 22:53)
Ar sis krumelis pas mus ziemoja nedengtas?Labai noriu pasisodinti smile.gif

biggrin.gif Nereikia dengti, mano krumelis neLietuvoj, bet truputi saltesniam klimate auga, pernai velu rudeni pirkau ir pasodinau, nedengiau. Drauge sake, kad Lietuvoje jie auga pamiskese, bet man neteko matyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 06 08, 10:38)
jokiu vilkdalgiu - neklausysiu nieko! lotuliukas.gif

neatsikalbinek!
pasiziurek, ar prie Admirolo ir bergenijos Imperata netiku g.gif ... ir pasakyk.
Tas Admirolas tikrai kaprizingas del savo spalvos - sunku su juo.
Atsakyti
Dar aš su vienu kvailu klausimu blush2.gif
Ar yra kokių panašių kadagių, kaip Blue arow ir Sky rocket? Ta prasme, kad būtų panaši išvaizda, tik būtų platesne laja g.gif Pas kaimynę jau antrus metus vis žiūriu į labai gražiai nuaugusį kadagį, kuris labai primena Sky rocket, bet mano nuomone tai ne jis, nes Sky rocket apie 1 metro pločio turėtų būti g.gif O ten tikrai jau platesnis nei metras, o aukščio kol kas apie 1,5-2 m.
Ir aš norėčiau tokio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 06 08, 15:54)
Dar aš su vienu kvailu klausimu  blush2.gif
Ar yra kokių panašių kadagių, kaip Blue arow ir Sky rocket? Ta prasme, kad būtų panaši išvaizda, tik būtų platesne laja g.gif Pas kaimynę jau antrus metus vis žiūriu į labai gražiai nuaugusį kadagį, kuris labai primena Sky rocket, bet mano nuomone tai ne jis, nes Sky rocket apie 1 metro pločio turėtų būti  g.gif O ten tikrai jau platesnis nei metras, o aukščio kol kas apie 1,5-2 m.
Ir aš norėčiau tokio bigsmile.gif

O gal ten visai ne kadagys?
Atsakyti
Pritariu smth1 smile.gif kartais ieskai ieskai, o paskui paaiskeja, kad visai ne to ieskojai doh.gif
Atsakyti
'Magic Carpet' ir 'Golden Princess'
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 08 birželio 2009 - 16:14