Sveikos,
gal zinote kur dabar dirba Jurgita Rozmane, kuri Pusyno kelyje dirbo logoterapaute?
Aciu
QUOTE(pametinukai @ 2013 09 19, 17:21)
Sveiki, mes irgi ieskome geros logopedes, ruosiames eiti i komisja, nustatys musu lygi. Tikiuosi viskas greit susitvarkys. Kas turi kokiu atsiliepimu apie Ausra Baublyte ir Kardaite Daiva Margarita? aciu
pas Kardaite buvom su suneliu,nes cia vienintele alternatyva musu poliklinikoje prastai atsiliepiamai logopedei. atsiliepimu neradau apie ja jokiu, tai ir nuejom. Nu ka galiu pasakyti. Kadangi tik pasnekejom, namu darbu uzdave o lankysm tik kitamet. na blogo ispudzio nepaliko. gali buti kad grieztoka. bet cia kazi ar blogai. man netrukdo. bet sneka maloniai, protingai. patirties dar neturim tai ir atsiliepimas tik toks
Norėčiau parašyti apie Karoliniškių poliklinikos logopedę Daivą Margaritą Kardaitę, po jos vizitų, teko daryti didelę pertrauką 4-ių metų vaikui, kad sutiktų eiti pas kitą logopedę Ji liepia vaikui stovėti kaip kareiviui, negalima nei pajudėti, mano dukrytė norėjo ranka pasiremti į kėdę, tai ji kaip stvėrė ją už rankos, papurtė ir dar su tokiu pykčiu veide Dukra pradėjo verkti ir sakyti, kad skauda ranką, aš norėjau griebti savo vaiką ir bėgti iš ten, bet ji man parodė ranka sėstis, aš buvau apšalus ir pati nežinau kodėl jos paklausiau ir atsisėdau, na ir žiūriu, kas bus toliau, tiesa, ji atsiprašė dukros, kad skaudžiai patampė ją už rankos, bet dukra jau jos nė neklausė, sakė, kad nieko nekartos ir kad jos nemyli, ir net trenkė jai ranka, ko niekada ji nedarydavo, net vaikų nemuša, o čia suaugusiam trenkė ir žiūrėjo į ją kaip į didžiausią priešą ir norėjo eiti pas mane. Tada daktarė supykusi, kad jai trenkė, sako: aš tuoj išvarysiu už durų tavo mamą, pasikviesiu kitą daktarę ir mes tau taip duosim į kailį Mano dukra po tokių žodžių spyrė jai į koją, tai daktarė pareiškė, kad tu bloga ir aš atimsiu iš tavęs tavo mamą ir tėtį, ir tu jų daugiau niekada nepamatysi Na čia jau man kantrybė trūko, aš stvėriau vaiką ir išlėkiau iš kabineto,ėjau namo lyg pervažiuota, negalėjau suprasti, kas įvyko, labai gailiuosi, kad nenuėjau pas vedėją, reikėjo nueiti, bet buvau tiesiog priblokšta
Tiesa, pačioje pradžioje ji buvo labai maloni, net džiaugiausi,kokia gera logopedė, bet po kokių penkių užsiėmimų viskas apsivertė ir iš kitų mamyčių girdėjau, kad ne vieni iš jos pabėga.
Tiesa, pačioje pradžioje ji buvo labai maloni, net džiaugiausi,kokia gera logopedė, bet po kokių penkių užsiėmimų viskas apsivertė ir iš kitų mamyčių girdėjau, kad ne vieni iš jos pabėga.
QUOTE(anytta @ 2013 11 09, 13:28)
Sveiki,
ieskome Vilniuje logopedes gal kas turit kokiu pazystamu ir patarimu?Kiek apskambinejome kainos kosmosas
ieskome Vilniuje logopedes gal kas turit kokiu pazystamu ir patarimu?Kiek apskambinejome kainos kosmosas
Mes samdom logopede, galiu pasidalinti kontaktais jei jums priimtina kaina. Kaina 40 Lt uz viena pamoka.
mums reikia logopedo pagalbos dėl mikčiojimo (vaikui 12 metų) kur geriau kreiptis - į Centro ar Antakalnio polikliniką unsure.gif
Bistrycios g. Gemma reabilitacijos centre
Papildyta:
Jurgita Rozmane www.gemma.lt
QUOTE(Darlingkrbe @ 2013 09 18, 10:54)
Sveikos,
gal zinote kur dabar dirba Jurgita Rozmane, kuri Pusyno kelyje dirbo logoterapaute?
Aciu
Aciu
Papildyta:
Jurgita Rozmane www.gemma.lt
QUOTE(linute26 @ 2013 08 03, 08:24)
Sveikos mamytės Gal galėtumėt kas parekomenduoti gerą logopedę Vilniuje, Vilniaus raj.? Reikia 6 metų berniukui? AČIŪ iš anksto!
QUOTE(Austulka @ 2013 01 17, 23:07)
Patiko Tumienė???? Mes šiandien pas ją buvom, tai išėjom su dukra šokiruotos Prieš vizitą nuteikiau dukrytę, kad parodys liežuvį šitai daktarei ir kartos žodžius. Gal pažais žodžių žaidimą, kaip su mama žaidžia. Ėjo vaikas optimistiškai nusiteikęs. O gydytoja... Pirmiausia nei paklausė amžiaus nei vardo, puolė tikrinti jos kalbą ir dantų sukandimą. Iš karto apšaukė, kad vaikas ilgai čiulptuką naudojo ir dantys į priekį atsikišę (nors vaikas griūdamas beveik išsimušė dantis, dabar jie kliba). Paskui pamatė, jog blogai S raidę sako (liežuvį iškiša ir gaunasi šveplavimas), tai kišo vieną paskui kitą pagaliukus, kad prispausti liežuvį, galiausiai prigrasino vaikui, jog nupjaus chirurgai liežuvį, jei dar kiš jį. Vaikas išsigando, pradėjo virkauti, nebenorėjo jos komandų klausyti. O ta: "Ko čia seilėjies dabar?! Baik verkt!" Ar tai toks kontaktas su vaiku turi būti???
Dabar teks palaukti, kol vaikui pasimirš toks vizitas, ir ieškosim tokios logopedes, kuri bent jau žodžius parinktų kalbėdama su vaiku.
Dabar teks palaukti, kol vaikui pasimirš toks vizitas, ir ieškosim tokios logopedes, kuri bent jau žodžius parinktų kalbėdama su vaiku.
Mes lankemes pas ja, daugiau tikrai neisim
Gal kas esate buve pas Vladislava Dockaitiene, logopede, Antakalnio pol.,
ji dar "Zolynelyje" dirba?
QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 02 21, 09:43)
Gal kas esate buve pas Vladislava Dockaitiene, logopede, Antakalnio pol.,
Jeigu kalba eina apie vienintelę antakalnio poliklinikos logopedę, tai mums nelabai ji tiko - kontakto su vaiku nebuvo,tik pasodina ir korteles rodo, susidarė nekoks įspūdis, ėjom gal šešis kartus, rezultato jokio...