esu priversta gerti antibiotikus, zinau, kad juos geriant KT neveikia, o kaip po to, kai nebegeri? ar tik baigus gert antibiotikus, KT vel veikia taip kaip pries tai?
esu priversta gerti antibiotikus, zinau, kad juos geriant KT neveikia, o kaip po to, kai nebegeri? ar tik baigus gert antibiotikus, KT vel veikia taip kaip pries tai?
Geriant antibiotikus patariama saugotis papildomai jų gėrimo metu ir 7 dienas baigus antibiotikų kursą. Ypač pasisaugot reikia, jei baigus antibiotikus, išpuola ir tarpas tarp KT gėrimo. Tada patartina gert be pertraukos kitą pakuotę, bet vis tiek saugotis pirmas 7 dienas.
sveikutes ash kaip tik ir pastojau, gerdama kontraceptikus. geriau CILEST. ir buvau l pareiginga ir sazhininga ju vartotoja tik sheip (jau veliau ishsiaishkinau), kad buvau ir pati prie TO prisidejus - karta buvau labai jau padauginus ir matyt kaip tik buvo vaisingos dienos o (tik veliau) suzhinojau, kad KT ne tokios efektyvios, kai esi l ishgerus, vemi, paleisti viduriai ir pan. va, taigi atsargiai, mergaites
sveikutes
ash kaip tik ir pastojau, gerdama kontraceptikus. geriau CILEST. ir buvau l pareiginga ir sazhininga ju vartotoja tik sheip (jau veliau ishsiaishkinau), kad buvau ir pati prie TO prisidejus - karta buvau labai jau padauginus ir matyt kaip tik buvo vaisingos dienos o (tik veliau) suzhinojau, kad KT ne tokios efektyvios, kai esi l ishgerus, vemi, paleisti viduriai ir pan.
va, taigi atsargiai, mergaites
"Nei ishkakosi, nei ishspjausi" taip to net neprireiks, nes jis paprasciausiai nusilups ir nukris!!! As jau 5 menesiai naudoju pleistra, iki siol jis man l. gerai laikydavosi, net kazkurioj temoj rasiau, kad nesirupinkit panos jis tikrai nenukris!
O vat sia savaite man po tuo pleistru taip nieztet pradejo, kad neislaikiau ir nusilupau. Priklijavau kitoj vietoj. Ta vieta kuria nieztejo buvo ziauriai isberta, nezinau kazkokia reakcija matyt gavosi.O naujai priklijuotoj vietoj vakare jau neberadau. Kazkur pameciau, ar kai maudziausi, ar kai i wc ejau. Tai visa laime, kad vakare kazkaip pamaciau, o tai nzn. kaip butu pasibaige. Dabar galvoju vel grizt prie savo ankstesniu piliuliu...
Nenugincijamas spyris, kuri pajutom abu su tetuku - 2009 12 03 Nenugincijamas judesys, kuri pajutau - 2012 04 04 Trecias stebukliukas, laukiamas broliukas