Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE(Baltija @ 2005 01 30, 20:18)
esu priversta gerti antibiotikus, zinau, kad juos geriant KT neveikia, o kaip po to, kai nebegeri?  ar tik baigus gert antibiotikus, KT vel veikia taip kaip pries tai?  4u.gif

negi nei viena nezinot? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 01 30, 20:18)
esu priversta gerti antibiotikus, zinau, kad juos geriant KT neveikia, o kaip po to, kai nebegeri?  ar tik baigus gert antibiotikus, KT vel veikia taip kaip pries tai?  4u.gif

Geriant antibiotikus patariama saugotis papildomai jų gėrimo metu ir 7 dienas baigus antibiotikų kursą. Ypač pasisaugot reikia, jei baigus antibiotikus, išpuola ir tarpas tarp KT gėrimo. Tada patartina gert be pertraukos kitą pakuotę, bet vis tiek saugotis pirmas 7 dienas.
Atsakyti
sakykit mamos, ar galima mesti gerti KT ipusejus pakuote ir is karto kita diena pradeti gerti kitas KT? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
ash kaip tik ir pastojau, gerdama kontraceptikus. geriau CILEST. ir buvau l pareiginga ir sazhininga ju vartotoja smile.gif tik sheip (jau veliau ishsiaishkinau), kad buvau ir pati prie TO prisidejus - karta buvau labai jau padauginus ir matyt kaip tik buvo vaisingos dienos smile.gif o (tik veliau) suzhinojau, kad KT ne tokios efektyvios, kai esi l ishgerus, vemi, paleisti viduriai ir pan.
va, taigi atsargiai, mergaites smile.gif
Atsakyti
o as CILEST vartojau kelis metus ir nieko
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 02 09, 18:54)
sakykit mamos, ar galima mesti gerti KT ipusejus pakuote ir is karto kita diena pradeti gerti kitas KT?  4u.gif

jokiu budu nono.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2005 02 09, 22:16)
sveikutes
ash kaip tik ir pastojau, gerdama kontraceptikus. geriau CILEST. ir buvau l pareiginga ir sazhininga ju vartotoja smile.gif tik sheip (jau veliau ishsiaishkinau), kad buvau ir pati prie TO prisidejus - karta buvau labai jau padauginus ir matyt kaip tik buvo vaisingos dienos smile.gif o (tik veliau) suzhinojau, kad KT ne tokios efektyvios, kai esi l ishgerus, vemi, paleisti viduriai ir pan.
va, taigi atsargiai, mergaites smile.gif

va,va... mano drauge taip pavede patentex! truputuka buvo viduriai paleisti ir nesureiksmino mergaite...o dabar liepos pabaigoj tures vaikuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 02 10, 22:14)
va,va... mano drauge taip pavede patentex! truputuka buvo viduriai paleisti ir nesureiksmino mergaite...o dabar liepos pabaigoj tures vaikuti smile.gif

tai gal nepavede?? smile.gif
Atsakyti
va kodel pleistrai geriau uzh tabletes! nei tu ji ishkakosi, nei ishspjausi..smile.gif
Atsakyti
gal kas galit paaiskint apie tuos antibiotikus???????????
Atsakyti
ar darant pertrauką, kai turi būti netikros mmmmm, reikia papildomai saugotis tas 7 dienas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2005 02 10, 22:50)
va kodel pleistrai geriau uzh tabletes! nei tu ji ishkakosi, nei ishspjausi..smile.gif

"Nei ishkakosi, nei ishspjausi" taip to net neprireiks, nes jis paprasciausiai nusilups ir nukris!!! As jau 5 menesiai naudoju pleistra, iki siol jis man l. gerai laikydavosi, net kazkurioj temoj rasiau, kad nesirupinkit panos jis tikrai nenukris!
O vat sia savaite man po tuo pleistru taip nieztet pradejo, kad neislaikiau ir nusilupau. Priklijavau kitoj vietoj. Ta vieta kuria nieztejo buvo ziauriai isberta, nezinau kazkokia reakcija matyt gavosi.O naujai priklijuotoj vietoj vakare jau neberadau. Kazkur pameciau, ar kai maudziausi, ar kai i wc ejau. Tai visa laime, kad vakare kazkaip pamaciau, o tai nzn. kaip butu pasibaige. Dabar galvoju vel grizt prie savo ankstesniu piliuliu...
Atsakyti