As pati pastojau vartodama zvakutes Patentex .Ir sekmingai auginu suneli.Su gydytoja kaip snekejau, sake su zvakutem rekomenduotina naudoti ir prezervatyvus.
QUOTE (paprasta @ 2004 08 11, 19:19) |
uj..net išsigandau paskaičius...Geriu jau 3 metai Cilest..nepastojau..ir tikiuosi, kad nepastosiu..tris kart per petį spajunu...jau geriau būčiau neskaičius...iš vis nuprotėsiu.. |
Vat vat... Aš irgi pasiskaitau, kad "jokia apsauga negarantuoja 100% apsaugos" ir visa laika kliedžiu - O gal aš jau ? Ir taip iki mėnesinių. O jei mėnesinės nelabai gausios tai ir po to vėl tą patį galvojų (tuo labiau , kad abu nėštumus, kai turėjo būti mėnesinės po vieną dieną buvo pasirodęs kraujas) Tik vienu kuo guodžiuosi, kad jei jau tikrai būsiu , tai kokį 4 mėn. ims augti pilvukas...
klausykit jau klausiau kitoj temoj bet paklausiu ir cia nes man ko tai neramu...per kiek laiko istirpsta tablete skrandy?as vakar vemiau bet ne del tabelciu ir kazkur po 5 val nuo gerimo... po to buvo ar negali buti taipo kad as ta tablete isvemiau?ar jau jos nebebuvo?
QUOTE (Alexandra @ 2004 08 11, 18:47) |
Vat vat... Aš irgi pasiskaitau, kad "jokia apsauga negarantuoja 100% apsaugos" ir visa laika kliedžiu - O gal aš jau ? Ir taip iki mėnesinių. O jei mėnesinės nelabai gausios tai ir po to vėl tą patį galvojų (tuo labiau , kad abu nėštumus, kai turėjo būti mėnesinės po vieną dieną buvo pasirodęs kraujas) Tik vienu kuo guodžiuosi, kad jei jau tikrai būsiu , tai kokį 4 mėn. ims augti pilvukas... |
manau gal pajusi anksciau
QUOTE (ausrute @ 2004 08 15, 18:57) |
klausykit jau klausiau kitoj temoj bet paklausiu ir cia nes man ko tai neramu...per kiek laiko istirpsta tablete skrandy?as vakar vemiau bet ne del tabelciu ir kazkur po 5 val nuo gerimo... po to buvo ar negali buti taipo kad as ta tablete isvemiau?ar jau jos nebebuvo? |
Sako, per pora valandu organizmas pasisavina viska, ko reikia
QUOTE |
As pati pastojau vartodama zvakutes Patentex .Ir sekmingai auginu suneli.Su gydytoja kaip snekejau, sake su zvakutem rekomenduotina naudoti ir prezervatyvus. |
Va cia jau apie mane as irgi su Patentex "saugojausi" ir turiu 5 metu sunu ot kat vel tokia apsauga
O dabar jau 4 metai geriu mercilona pasitako visko ir paveluoju isgerti ir tikrai geriu ne reguliariai ta prasme kasdiena ne tuo paciu metu, nu blyn kaip nieko taip nieko, oi reiks mesti i kriaukle oi reiks
O va viena pazistama pastojo su spirale nu cia kaip kam "pasiseka"
Man tos KT- grynu gryniausi ''X'' failai- niekaip iki galo nesuprantu kaip gert Vat per savo neismanyma turiu beveik 2metuku suneli O nutiko viskas del to, kad gerdama vienas (nepamenu, kazkoks rusiskas pavadinimas), savavaliskai pakeiciau i "modernesnes" Cilest. Na ir neteisingai pavartojau- susirgau savaite anksciau nei turejau, tai ir nebegeriau ta savaite, o pasirodo reikejo Zodziu- nuo likimo nepabegsi
Sveiki, pokalbiu laida "NOMEDA" iesko moters, kuri naudojo kontraceptikus ir pastojo. Tiesiog norime parodyti, kad ne viska savo gyvenime gali suplanuoti. Gal yra norinciu sudalyvauti?
Red. Ieva
ieva_pieva2003@yahoo.com
tel.862012816
Red. Ieva
ieva_pieva2003@yahoo.com
tel.862012816
QUOTE(Tiara @ 2004 04 16, 12:23)
As irgi nesuprantu kodel gerti KT jei norit vaikuciu, as daug esu skaiciusi, kad ilgai vartojus kontraceptines ir jas begeriant pastojus, vaiko apsigimimai jau virsija 50% istirtu . Tai gal reikia geriau pagalvoti ar to norite??? Juk vyrus galima apgauti kitaip
Duomenu apie vaiko apsigimima geriant KT nera.
QUOTE(kasiopeja @ 2004 08 16, 10:01)
Sako, per pora valandu organizmas pasisavina viska, ko reikia
Jei neviduriuoji ir nevemi pora valandu po tabletes isgerimo, tai viskas tvarkoj.