QUOTE (Ganga @ 2004 04 16, 22:41) |
Merginos, gal kas nors geret Diane-35, ar jie laabai stiprus. |
As geriau diane 35 ir pastojau.Nors tos KT buvo skirtos kaip labai stiprios, nes man menstruacijas issaukinejo mat puse metu buvo dinge.Pasirodo, kai pradejau gerti diane35, jos man suzadino ovuliacija ir pastojau.Cia toki paaiskinima isrutuliojo santariskese genetikai.
Mielosios mano, geriau vyrams sumeluokit, kad geriat kontraceptines, nes jos tik padidina apsigimimu rizika.As pora menesiu pas genetikus turejau vaikscioti, kol viska istyre ar vaikelis gerai issivyste, kol geriau KT. Viskas pa kol kas ok, bet rizikos dar yra. Yla is maiso gali islysti bet kada.Geriant KT nestumo metu 1% padideja sirdutes apsigimimu tikimybe, o uzaugusiu vyruku gali laukti nevaisingumas ir t.t. Tad kam rizikuoti? Geriau sumeluoti, o tiksliau nuslepti apie KT
QUOTE (arnauta @ 2004 04 19, 07:47) |
As geriau diane 35 ir pastojau.Nors tos KT buvo skirtos kaip labai stiprios, nes man menstruacijas issaukinejo mat puse metu buvo dinge.Pasirodo, kai pradejau gerti diane35, jos man suzadino ovuliacija ir pastojau.Cia toki paaiskinima isrutuliojo santariskese genetikai. Mielosios mano, geriau vyrams sumeluokit, kad geriat kontraceptines, nes jos tik padidina apsigimimu rizika.As pora menesiu pas genetikus turejau vaikscioti, kol viska istyre ar vaikelis gerai issivyste, kol geriau KT. Viskas pa kol kas ok, bet rizikos dar yra. Yla is maiso gali islysti bet kada.Geriant KT nestumo metu 1% padideja sirdutes apsigimimu tikimybe, o uzaugusiu vyruku gali laukti nevaisingumas ir t.t. Tad kam rizikuoti? Geriau sumeluoti, o tiksliau nuslepti apie KT |
Oj, pas mane tiek nervų dabar... Pagalvojau, kad visiems bus geriau jeigu palauksiu pusmetuką vyro neapgaudinėjusi
Man irgi gydytoja liepe palaikti kelis menesius su vaikeliu po KT gerimo, kad nepakenktu vaikeliui ir per ta laika gerti vitaminus, tai ir laukem, nerizikavom. O dabar jau dziaugiames!
O as geriau jeanine kaip laikrodukas. buvo ant mobiliako zadintuvas uzsuktas, o pries zadintuva dar ir vyras primindavo, kad isgerciau. nevemiau, neviduriavau. mano alkoholis buvo 2 buteliai mixo. ir ka... uz 100 lt nusipirkau savo kliacka net 3 menesiu nepageriau ir Tomukas uzsimezge
QUOTE (Eligute @ 2004 04 15, 16:13) |
Siaip nezinojau kad viduriuojant sumazėja tableciu poveikis, o kaip tik pastaraja savaite viduriavau, tikiuos neuzilgo jokiu naujienu nesulauksiu Geriu janine, bet manau teks jas keist, nes ilgai labai maudzia o kartais ir stipriau suskausta krutine. |
va va as irgi Jeanine geriu ir krutinew vis suskausta ir dar dabar pradejo pilvo apacia skaudet... ir pykina priedo.. nors dasug kas liudija nestumo naudai tikiuosi kad kazkas kita nes mazule dar maza, be to nepakeltu mano sveikata, nes puse nestumo su ja ligoninese gulejau...
o gal kuri zinot nuo ko gali prasidet menesines pirma laiko?, nes as turejau 14dieni susiorgt o susirgau dar nebaigus gert 4dieni...
ir dar per menesines geriau antibiotikus, bet per ta savaite pabaigiau ir kt kartu nesigavo gert... nebezinau ka ir galvoti...
QUOTE (kasiopeja @ 2004 04 16, 11:33) | ||
Kartais tam kitam žmogui reikia "padėti" apsispręsti Žodžiais arba veiksmais, priklauso nuo to, kokių pasekmių/reakcijos galima tikėtis... |
Puikiausiai suprantu ka norejai pasakyti..... bet isiskaityk i tai,ka as parasiau... Mai sunes.... apgaudinek ta vyra.... bet negerk KT, tik sakyk,kad geri.... Pagalvok apie kudikelio sveikata......
Jei jau reikia padeti "apsisprest" vyrui.... tai padek.... bet nekenk savo leliukui
QUOTE (Pipone @ 2004 04 25, 17:32) |
Puikiausiai suprantu ka norejai pasakyti..... bet isiskaityk i tai,ka as parasiau... Mai sunes.... apgaudinek ta vyra.... bet negerk KT, tik sakyk,kad geri.... Pagalvok apie kudikelio sveikata...... Jei jau reikia padeti "apsisprest" vyrui.... tai padek.... bet nekenk savo leliukui |
Viską aš supratau Tik dar negirdėjau, kad jei pastoji vartodama KT, tai apsigimimų tikimybė didesnė (negu kad vartojus kitus vaistus ar išvis jokių nevartojus)...
QUOTE (kasiopeja @ 2004 04 25, 19:54) |
Viską aš supratau Tik dar negirdėjau, kad jei pastoji vartodama KT, tai apsigimimų tikimybė didesnė (negu kad vartojus kitus vaistus ar išvis jokių nevartojus)... |
Tai yra visiska nesamone del padidejusios apsigimimu rizikos. As taip pat pastojau gerdama KT ir vaziavau tirtis i genetikos centra. Genetike paaiskino, kad KT yra tie patys moteriskieji hormonai, kuriu yra moters organizme, tik siek tiek daugiau. Todel apsigimimu rizika visiskai negalima. Juk apsigimimus lemia genetika, alkoholizmas, o ne hormonai.
QUOTE (Pipone @ 2004 04 25, 19:32) | ||||
Puikiausiai suprantu ka norejai pasakyti..... bet isiskaityk i tai,ka as parasiau... Mai sunes.... apgaudinek ta vyra.... bet negerk KT, tik sakyk,kad geri.... Pagalvok apie kudikelio sveikata...... Jei jau reikia padeti "apsisprest" vyrui.... tai padek.... bet nekenk savo leliukui |
jezau marija... tai dar ir taip buna?
mielos moterys, pagalvokit ir nekvailiokit
Pipone, as pritariu tau.
galu gale net serailuose rodo, kaip i kontraceptiku dezute, vitaminu isideda, jei jau norite demonstruoti gerimo rituala...
As jau daug kartu apgalvojau ta minti, kad slapcia nutraukt vartot kontraceptikus, bet vyrui nesisakyt ir pastot. Taciau niekaip negaliu isivaizduoti, kad as ziuriu i akis istiktam soko savo vyrui ir saltai meluoju: "as tikrai geriau KT!" Bent jau vienas ar puse raumens veide mane butinai isduotu!!! Nemoku meluoti. O maza, vaikysteje as tokia "klasnaja" trintuke buvau! Nerausdama meluodavau tokias istorijas, kad....
Dabar nebegaliu, nebemoku, nebesiryztu. Tai rimtas zingsnis. O ka, jei is tiesu gimtu nesveikas vaikelis. Nuo savo sazines juk nepabegsi...
Dabar nebegaliu, nebemoku, nebesiryztu. Tai rimtas zingsnis. O ka, jei is tiesu gimtu nesveikas vaikelis. Nuo savo sazines juk nepabegsi...
mano pussesere irgi pastojo KT gerdama...ji daznai skraido,nes yra stiuardese,bet nei gydytoja, nei KT instrukcijos apie toki pavoju neuzsimena,o kai pastojo tai gydytoja jai ir pasake,kad del dazno klimato juostos ir pan kaitaliojimosi gali truputi susilnti KT veikla...
as irgi pastojau vartodama KT, jomis dabar nei uz ka nepasitikeciau nenoredama nepageidaujamo nestumo...