Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE(citrinuke18 @ 2012 04 11, 18:43)
Tikrai nereikia panikuoti:) jei vartojai taisyklingai tada viskas gerai, esi pilnai apsaugota smile.gif

o ar yra kuri pastojus su Qlaira? ir ar pirma men. pradejus gerti reikia papildomai saugotis? as vat jau vat sugeriau pirma pakuote ir ryt turiu pradeti nauja, o men. nera.. gal kam taip buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yngulina @ 2012 04 09, 16:26)
Sveikos. Jau trecias menuo kai geriu KT Femodette, ar sexo metu gali vaikinas nuleisti y vidu ar nepastociau? sakoma kad kai jas geri gali myletis drasiai, bet manau kad ne visos KT apsaugo, vaikinas norejo kad pradeciau jas gerti, bet as bijau nenoriu uzkibti, vistiek reikalauju kad naudotu prezervatyvus. Ka galit pasakyti ar as bereikalo taip panikuoju?

nemanau kad reikia tiek apsaugos.. manau uztektu tableciu ar KT.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Abejojančioms galimybe pastoti geriant KT tikėtina objektyvus straipsnis. Tikimybė ne tokia jau ir maža 80 iš 1000 per metus ax.gif .
Atsakyti
Pirma karta pastojau gerdama KT biggrin.gif DB turiu dukryte. Nors geriau su zadintuvu,manau su jom tikrai imanoma,o ir siaip buvo atvejis,kad apsinuodijau,tad zn ir toki dalyka,kad tai silpnina KT apsauga. Visko gyvenime pasitaiko.
Atsakyti
Sveiki.na gal ne ta tema bet nerandu ko reikia.ar yra pastojusiu su implantu rankoje?turiu as ji puse metu ir si men kazkur mano mmm pradinge biggrin.gif budavo man kad prasergu po ilga laika bet nebuvo veluojanciu.veluoja kazkur 2savaites,bet praeita menesi prasirgau 3 savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 05 16, 10:30)
Sveiki.na gal ne ta tema bet nerandu ko reikia.ar yra pastojusiu su implantu rankoje?turiu as ji puse metu ir si men kazkur mano mmm pradinge biggrin.gif budavo man kad prasergu po ilga laika bet nebuvo veluojanciu.veluoja kazkur 2savaites,bet praeita menesi prasirgau 3 savaites doh.gif

Ti kam jus toki daikta naudojat, jei segat visa menesi? Tai jau nenormalu unsure.gif
Atsakyti
Ką tik perskaičiau žiaurų, baisų straipsnį...
Dalinuosi:
„Dabar man kontraceptinių tablečių į burną niekas neįkištų“, – susijaudinusi kalbėjo 27-erių LINA. Drebantį jos balsą retsykiais pertraukdavo vaiko verksmas. Pusantrų metų mergytė gimė su neišsivysčiusiais smegenimis, o dabar ją kankina cerebrinis paralyžius. Jaučiuosi tokia kalta, kad, pati būdama medikė, tikėjau, jog piliulės nuo nėštumo nepavojingos. „Nežinau, ar dar kartą ryšiuosi pastoti – bijau, jog mano organizmo veikla pakitusi negrįžtamai ir niekuomet negalėsiu susilaukti sveiko vaiko", – moteris įsitikinusi, jog būtent gertos tabletės lėmė, jog dabar augina neįgalią dukrą.

Kai pradėjo pykinti ir kamuoti silpnumas, moteris kreipėsi į medikus, nė neįtardama, jog yra nėščia. Mane ištiko šokas, kai sužinojau, jog nėštumas jau šešiolikos savaičių. Net nenorėjau tikėti – juk tuos tris mėnesius net reguliariai kraujuodavau. Tos „mėnesinės“ buvo trumpos ir negausios, bet dėl jų niekaip negalėjau įtarti, jog pastojau", – Lina prisimena, jog iš pradžių išgyveno dėl neplanuoto nėštumo, bet ne
dėl to, jog keturis nežinojimo mėnesius kasdien gėrė kontraceptines piliules.

Visas straipsnis čia -
http://www.agnesima....raceptikai.html
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2012 06 01, 22:18)
Ką tik perskaičiau žiaurų, baisų straipsnį...
Dalinuosi:
„Dabar man kontraceptinių tablečių į burną niekas neįkištų“, – susijaudinusi kalbėjo 27-erių LINA. Drebantį jos balsą retsykiais pertraukdavo vaiko verksmas. Pusantrų metų mergytė gimė su neišsivysčiusiais smegenimis, o dabar ją kankina cerebrinis paralyžius. Jaučiuosi tokia kalta, kad, pati būdama medikė, tikėjau, jog piliulės nuo nėštumo nepavojingos. „Nežinau, ar dar kartą ryšiuosi pastoti – bijau, jog mano organizmo veikla pakitusi negrįžtamai ir niekuomet negalėsiu susilaukti sveiko vaiko", – moteris įsitikinusi, jog būtent gertos tabletės lėmė, jog dabar augina neįgalią dukrą.

Kai pradėjo pykinti ir kamuoti silpnumas, moteris kreipėsi į medikus, nė neįtardama, jog yra nėščia. Mane ištiko šokas, kai sužinojau, jog nėštumas jau šešiolikos savaičių. Net nenorėjau tikėti – juk tuos tris mėnesius net reguliariai kraujuodavau. Tos „mėnesinės“ buvo trumpos ir negausios, bet dėl jų niekaip negalėjau įtarti, jog pastojau", – Lina prisimena, jog iš pradžių išgyveno dėl neplanuoto nėštumo, bet ne
dėl to, jog keturis nežinojimo mėnesius kasdien gėrė kontraceptines piliules.

Visas straipsnis čia -
http://www.agnesima....raceptikai.html

zinau ,ir as skaiciau si straipsni ir dar daugeli kitu straipsniu unsure.gif deja ,tai islieka loterija - naudodama hormonine kontracepcija tu visada rizikuoji ,tau arba pasiseks ir nieko nebus ,arba pakenksi negryztamai ,gerai jei tai tavo pacios sveikata,kuria galima pataisyti ,taciau jei tai busimo vaikelio sveikata doh.gif doh.gif doh.gif . As daugiau nerizikuociau schmoll.gif
Atsakyti

kam kamuotis dekites spirale "mirena" ir penkis metus RAMU:))
Atsakyti
Negimdžiusioms spiralių nededa. Ir dar, skaičiau, kad su ja gausesnis kraujavimas, gal ne visoms toks poveikis, bet man tai būtų didelė problema.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 06 02, 14:01)
Negimdžiusioms spiralių nededa.

manau, kad turetu deti, nes tokios jau israstos. Kam isradineti, jei naudoti negalima mirksiukas.gif
stai istrauka:
Anksčiau spiralę buvo galima naudoti tik gimdžiusioms moterims, kadangi spiralės dydis neleido jos įtvirtinti gimdoje pro siaurą gimdos kaklelį, tačiau dabar jau yra ir pakankamai mažų spiralių, kurias įmanoma įtvirtinti ir pro negimdžiusios moters gimdos kaklelį.
is cia: http://lt.wikipedia....Gimdos_spiralė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 02 birželio 2012 - 14:15
QUOTE(Kleopatryte @ 2012 06 02, 01:09)
kam kamuotis dekites spirale "mirena" ir penkis metus RAMU:))

Mirenoje tie patys hormonai kaip ir KT doh.gif ,tiksliau vienas hormonas - progestagenas levonorgestrelis bigsmile.gif Tas pats brudas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 02 birželio 2012 - 14:20