QUOTE(audronasak @ 2012 06 01, 22:18)
Ką tik perskaičiau žiaurų, baisų straipsnį...
Dalinuosi:
Dabar man kontraceptinių tablečių į burną niekas neįkištų, susijaudinusi kalbėjo 27-erių LINA. Drebantį jos balsą retsykiais pertraukdavo vaiko verksmas. Pusantrų metų mergytė gimė su neišsivysčiusiais smegenimis, o dabar ją kankina cerebrinis paralyžius. Jaučiuosi tokia kalta, kad, pati būdama medikė, tikėjau, jog piliulės nuo nėštumo nepavojingos. Nežinau, ar dar kartą ryšiuosi pastoti bijau, jog mano organizmo veikla pakitusi negrįžtamai ir niekuomet negalėsiu susilaukti sveiko vaiko", moteris įsitikinusi, jog būtent gertos tabletės lėmė, jog dabar augina neįgalią dukrą.
Kai pradėjo pykinti ir kamuoti silpnumas, moteris kreipėsi į medikus, nė neįtardama, jog yra nėščia. Mane ištiko šokas, kai sužinojau, jog nėštumas jau šešiolikos savaičių. Net nenorėjau tikėti juk tuos tris mėnesius net reguliariai kraujuodavau. Tos mėnesinės buvo trumpos ir negausios, bet dėl jų niekaip negalėjau įtarti, jog pastojau", Lina prisimena, jog iš pradžių išgyveno dėl neplanuoto nėštumo, bet ne
dėl to, jog keturis nežinojimo mėnesius kasdien gėrė kontraceptines piliules.
Visas straipsnis čia -
http://www.agnesima....raceptikai.html
zinau ,ir as skaiciau si straipsni ir dar daugeli kitu straipsniu
deja ,tai islieka loterija - naudodama hormonine kontracepcija tu visada rizikuoji ,tau arba pasiseks ir nieko nebus ,arba pakenksi negryztamai ,gerai jei tai tavo pacios sveikata,kuria galima pataisyti ,taciau jei tai busimo vaikelio sveikata
. As daugiau nerizikuociau