QUOTE (Eligute @ 2004 04 15, 16:25) |
matai, man kelis menesius ginekologe liepe gerti tabletes nedarant pertraukos, nes pries tai buvo bedu (daug pasakot), taigi menesiniu neturejau jau kokius keturis menesius, taigi neaisku ar tokiu atveju savaites skaiciuojasi, zinau kad antroji savaite nepavojinga, bet kuri savaite antroji pas mane? |
antra puse -nuo 15 tab-sutampa su pokelio antra puse
Tai kiek tablečių iš pakuotės jau išgėrus esi?
Nors šiaip jei gėrei prieš tai pakuotę ir kitą be pertraukos kitą pradėjai, tai neturėtum būt nėščia ir viduriuodama.
Nors šiaip jei gėrei prieš tai pakuotę ir kitą be pertraukos kitą pradėjai, tai neturėtum būt nėščia ir viduriuodama.
Zinot as kazko neusprantu
Jeigu seimoje yra du asmenys- tai abu ir sprendzia- negali vienas zmogus daryt kazkokiu sprendimu.....
Del ko as taip sakau..... Ar jus pacios norit jau leliuku?
Jeigu taip- kalbekit atvirai su savo vyru... sakykit,kad jau labai labai ..... Ir galbut pasvarste nuspresit, kad kol buitis bus sutvarkyta... gali praeit nezmoniskai daug laiko
Kita vertus- vyro nuomones irgi reikia paisyt.... apgaudinet negrazu
Bet... jei jis uzsispyres kaip ozys, o jus matot, kad leliukas but geriau.... TAI......
Nebegerkit tu OK..... vietoj to kaip kazkas jau minejo- vitaminciku pagerkit...... O jei vyrai "nepasiraso"........ tai ir nesakykit jiems...... Vaidinkit,kad geriat tuos OK..... O pacios su malonumu laukit kas bus
P.S. Aisku as cia labai nekrikscioniskai pasielgiau (ir vyrai mane ant lauzo sudegintu )..... bet.... labai jau keista, juokinga, pikta ir graudu buvo skaityt jusu pasisakymus... (tik nesupykit... nes mano zodziuose tiesos yra )....
Jeigu seimoje yra du asmenys- tai abu ir sprendzia- negali vienas zmogus daryt kazkokiu sprendimu.....
Del ko as taip sakau..... Ar jus pacios norit jau leliuku?
Jeigu taip- kalbekit atvirai su savo vyru... sakykit,kad jau labai labai ..... Ir galbut pasvarste nuspresit, kad kol buitis bus sutvarkyta... gali praeit nezmoniskai daug laiko
Kita vertus- vyro nuomones irgi reikia paisyt.... apgaudinet negrazu
Bet... jei jis uzsispyres kaip ozys, o jus matot, kad leliukas but geriau.... TAI......
Nebegerkit tu OK..... vietoj to kaip kazkas jau minejo- vitaminciku pagerkit...... O jei vyrai "nepasiraso"........ tai ir nesakykit jiems...... Vaidinkit,kad geriat tuos OK..... O pacios su malonumu laukit kas bus
P.S. Aisku as cia labai nekrikscioniskai pasielgiau (ir vyrai mane ant lauzo sudegintu )..... bet.... labai jau keista, juokinga, pikta ir graudu buvo skaityt jusu pasisakymus... (tik nesupykit... nes mano zodziuose tiesos yra )....
Mano geriausia drauge pastojo gerdama KT. Nuejo pas ginekologe, pasikonsultavo, gerdavo kasdien vos ne sekundziu tikslumu. Jei vemdavo ar pan., tai dar ir kitaip saugodavosi. Zodziu, niekur nenukrypo nuo kurso.
O po mazdaug 4 menesiu - nescia... Turbut vaikeliui jau laikas buvo ateit. Ir niekaip su tuo nepakovosi.
O po mazdaug 4 menesiu - nescia... Turbut vaikeliui jau laikas buvo ateit. Ir niekaip su tuo nepakovosi.
As irgi nesuprantu kodel gerti KT jei norit vaikuciu, as daug esu skaiciusi, kad ilgai vartojus kontraceptines ir jas begeriant pastojus, vaiko apsigimimai jau virsija 50% istirtu . Tai gal reikia geriau pagalvoti ar to norite??? Juk vyrus galima apgauti kitaip
QUOTE (Pipone @ 2004 04 16, 06:31) |
Zinot as kazko neusprantu Jeigu seimoje yra du asmenys- tai abu ir sprendzia- negali vienas zmogus daryt kazkokiu sprendimu..... |
Kartais tam kitam žmogui reikia "padėti" apsispręsti Žodžiais arba veiksmais, priklauso nuo to, kokių pasekmių/reakcijos galima tikėtis...
QUOTE (Katusik @ 2004 04 15, 15:01) |
prašau, prašau... pliiizzzz.... pasakykit, kas ten per vitaminai tokie? ir cilesta savo išmesiu, bo nepastoju, kad ir tabletikę kokię "pamirštu" išgerti.... o taip ir mercilona pagerčiau, ir vitaminčikų. mano vyrukas patenkintas bus, kad sveikata rūpinuosi, o aš jam tuo metu tokį surpaiza padarysiu.. tai kokie ten vitaminai? |
Net sirdis soktelejo, perskaicius jusu atsiliepimus apie KT. As irgi vartoju Mercilon jau beveik metai. Budavo, kad ir pamirsdavau, paveluodavau apie 12val. Bet nieko naujo.
Kaip cia su tais stipriais vitaminais? Gal kas nors atsimenat pavadinimus? Rizikuociau! Nors mano vaistininkas, aisku, bandytu sifruoti savo storose knygose, kas per vitaminai, kuriu uzsimaniau. Siaip tai geriu multi visokius. Matyt, nestiprus.
Pries mazdaug 4 metus is pradziu tai emiausi nuo Cilest, o paskui visokiu nemaloniu salutiniu dalyku buvo, tai mano ginekologe susvelnino iki Mercilon.
O apskritai, tai manau, jog tas, kas nesusidures su panasiais sunkumais, kaip kad musu atvejai, tai ir negales musu suprasti, nenuostabu. Cia isizeisti nereiktu, tiesiog mums labai sunku islaviruoti situacija, kuomet jautiesi "tarp kujo ir priekalo".
buvo ziema as geiau daug vitamino c , po to geriau women daily pack ,nenorejau susirgti gripu ir stai tapau nestuke po to ::
Merginos, gal kas nors geret Diane-35, ar jie laabai stiprus. As girdejau kad Silest patys stipriausi.
nu nezinau......atvirksciai kai geri contraceptines tabletes reikia gerti vitaminus...ypac b grupes vitaminus......yra net specialus vitaminai gerti kartu su kontraceptinem tabletem.....
Teisybė, kad geriant Kt reikia gert B grupės vitaminus, nes tada orgaznimas juos sunkiai pasisavina, dažnai jų trūksta, tik turbūt paveikia KT ne B vitaminai, o kokie kiti .
Nors iš tiesų nežinau, kaip su tais vitaminais ir KT gėrimu - ar iš tikro kokie nors vitaminai paveikia (ko dar nėra įtraukta į KT instrukcijas), ra tai tiesiog sutapimas, kad tuo metu pastojama (nes gali būti, kad parinktos KT per silpnos), o gal tuo metu dar kažkas buvo papildomai geriama (arba prieš pat pradedant gerti vitaminus buvo gerti kokie vaistai), galbūt buvo vemiama ar viduriuojama.
Nors iš tiesų nežinau, kaip su tais vitaminais ir KT gėrimu - ar iš tikro kokie nors vitaminai paveikia (ko dar nėra įtraukta į KT instrukcijas), ra tai tiesiog sutapimas, kad tuo metu pastojama (nes gali būti, kad parinktos KT per silpnos), o gal tuo metu dar kažkas buvo papildomai geriama (arba prieš pat pradedant gerti vitaminus buvo gerti kokie vaistai), galbūt buvo vemiama ar viduriuojama.