QUOTE(Booblis @ 2011 11 16, 12:18)
Nežinau kiek tame tiesos, bet man gydytoja pasakė, kad vartojant KT būtina kas 2 metus padaryti trijų ciklų pertrauką nuo KT. Kitaip, anot jos, tikrai yra tikimybė nebepastoti ar sunkiau pastoti... Dar papasakojo, kad jai teko susidurti su mergina, kuri 6 metus vartojo KT ir kai jau norėjo apstoti, nebegalėjo, nes kiaušidės nebefunkcionavo kaip turėtų.. Kita vertus, jei istorija ir tikra, tai neaišku kokio ji senumo, galbūt tai istorija tų laikų, kai Lietuvoje tik atsirado KT ir jos tikrai nebuvo tokio kaip mūsų dienų KT
Papildyta:
Beje, mergaitės, reikia jūsų nuomonės
Buvau išvažiavusi ir nepasiemusi savo KT, dėl to neišgėriau pirmų trijų tablečių, kaip manote ar gerti toliau, nesvarbu, kad pirmos trys praleistos ar tiesiog geriau būtų padaryti mėnesio pertrauką?
Papildyta:
Beje, mergaitės, reikia jūsų nuomonės
Buvau išvažiavusi ir nepasiemusi savo KT, dėl to neišgėriau pirmų trijų tablečių, kaip manote ar gerti toliau, nesvarbu, kad pirmos trys praleistos ar tiesiog geriau būtų padaryti mėnesio pertrauką?
Jei tabletes sudėtinga išgert kasdien, kitokią priemonę rinkis. pleistrą ar ką kitą - tada nereikės sukti galvos, ką daryt jei vienos ar dviejų KT neišgėrei.... ar reikia papildomai saugotis ir pan.
QUOTE(voveriukas81 @ 2011 12 09, 14:46)
Jei tabletes sudėtinga išgert kasdien, kitokią priemonę rinkis. pleistrą ar ką kitą - tada nereikės sukti galvos, ką daryt jei vienos ar dviejų KT neišgėrei.... ar reikia papildomai saugotis ir pan.
Aš - tai totali užuomarša. Dėl to ir netinka man tabletės. Pagal būdą, taip sakant. Bandysiu kitokias priemones.
Pradžiai pleistrą. Jei netiks ir tas, bandysiu dar ką nors. Kol rasiu tinkamiausią
QUOTE(Meshoote @ 2011 07 26, 20:15)
ne del to kad labai norime vaikucio, o del to kad esu girdejusi, kad ilgai naudojant KT yra tikimybe niekada nebepastoti , o mes labai norime mazo angeliuko... ar Jus nezinote ar tokie gandai tikri ar is pirsto lauzti...?
pasenes postas. bet negaliu nepakomentuot. tai rimtai moterys geria KT ir nezino kas per vienas jo yra? ka jos daro ir tt? ar uztenka moteriai, save gerbianciai, su aukstaisiais, zinoti kiek zino penkiametis - varpa ir makstis?
Papildyta:
QUOTE(Booblis @ 2011 11 16, 09:18)
Nežinau kiek tame tiesos, bet man gydytoja pasakė, kad vartojant KT būtina kas 2 metus padaryti trijų ciklų pertrauką nuo KT. Kitaip, anot jos, tikrai yra tikimybė nebepastoti ar sunkiau pastoti... Dar papasakojo, kad jai teko susidurti su mergina, kuri 6 metus vartojo KT ir kai jau norėjo apstoti, nebegalėjo, nes kiaušidės nebefunkcionavo kaip turėtų..
tai pasidomekit . KT ne saldainis. kazkodel juokiamasi, kad tos kurios KT nevartoja - viduramziu vienuoles, betgi geriancios KT - isvis ziuriu nesuvokia KT poveikio/zalos moters sveikatai, vaisingumui.
zinoma, labai gera istorija. KT -agresyviai kesinasi i moters vaisinguma ir ciklus, o kaipgi kitaip. juk tam pristabdoma daugybe dalyku, vykstanciu nuo pirmuju menesiniu moters gyvenime. stai trumpa ABC, ka daro KT:(supaprastinta kalba visuomenei):
1. tirstina visus skyscius organizme - is ju, konkreciai, gleives, kurios irsta, dziusta, nyksta, nebegali pernesti spermatozoidu takais link kiausalastes.
2. paralyzuoja kiausintakiu funkcijas. sveiki kiausintakiai juda, banguoja, stumia kiausialaste is plysusio folikulo gimdos link. nefunkciski kiausintakiai -tiesiog mirtis kiausalastei. ji pati juk neina, arba nueitu i tiksla -spermatozoidu link-per letai.
3. daznais atvejai KT sukelia kiausintakiu nepraeinamuma - tuomet amba isvis pasimatymui kiausalastes su spermatozoidu.
4. KT yra abortatyvine savo esme. isplonina endometriuma-gimdos gleivine, kurioje visi butini gyvybiniai resurzai gyventi gyvybei ir megztis placentai. taigi, netgi jei ir ivyktu apvaisinimas, apvaisintas kiausinelis - zmogiska butybe su savo DNR ir etc. - nukeliaves i gimda, negaletu implantuotis, nes ten dykyne, kaip isdeginta zeme.
pasidomekit kaip atrodo jusu gimdos sieneles, ultragarsu, ypac tos, kurios vartojat metu metus. teisingai gydytoja pasake, kaip begali kai kurioms atsistatyti vaisingumas..gaila, kad nesukonkretino, nepasake kur kas kaip. reikia rodyti pagarbos musu moterims, tikrai liudna, kad jos nezino daugelio dalyku.
tai vat tiek, paprastai. ir cia tik patys plikiausi vaisingumo faktai, neskaitant kitu - nuotaikos, libido sumazejimo, emboliju ir pan.net gimdos kaklelio vezio.
ABC paprasta, galima ir aukstaja medicinos kalba, bet gal geriau paprasta.
Sveikutes, norejau paklausti ar yra pastojusiu geriant Regulon?
mus irgi gasdina tas 99 procentai, visada gali pasitaikyti tas vienas. Abu kolkas nenorim, tai mb naudoja dar ir prezervatyvus. draudziames viskuo kuo tik galim.
QUOTE(ause makaliause @ 2012 02 02, 08:41)
mus irgi gasdina tas 99 procentai, visada gali pasitaikyti tas vienas. Abu kolkas nenorim, tai mb naudoja dar ir prezervatyvus. draudziames viskuo kuo tik galim.
visą laiką dar ir prezervatyvas? neužtektų prezervatyvo tik per vaisingas dienas?
Aš pastojau vartodama KT. Vartojau daugiau negu metus ir vieną dieną - staigmena
QUOTE(mo.U @ 2012 02 04, 18:32)
Aš pastojau vartodama KT. Vartojau daugiau negu metus ir vieną dieną - staigmena
kokias naudojote jeigu nepaslaptis? as pradejau vartoti regulon ir pasidare idomu ar yra pastojusiu naudojant sias KT:)
QUOTE(mo.U @ 2012 02 04, 19:32)
Gal nelaiku isgerdavai tabl, ar pamirsus buvai? gal antibiotikus gerei? gal vemei ta men ar viduriavai?
Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2012 02 02, 09:41)
Ause na kam tas kt geri, jei prezikus naudojat, na jei kokia "avarija" ivyktu juk yra extrine kontracepcija