QUOTE(Meshoote @ 2011 07 26, 23:15)
labas vakaras, norejau paklausti Jusu patarimo apie kontracentines tabletes... Man 23 m jau daugiau nei 4 m naudojus KT ir vis svarstau galimybe jas nustoti vartojus, bet tai bakalaurai, tai dabar magistras ir vis kazkas nutinka...
bet si karta galutinai apsisprendziau, kad man jau uzteks vartoti... ne del to kad labai norime vaikucio, o del to kad esu girdejusi, kad ilgai naudojant KT yra tikimybe niekada nebepastoti
, o mes labai norime mazo angeliuko... ar Jus nezinote ar tokie gandai tikri ar is pirsto lauzti...?
Nežinau kiek tame tiesos, bet man gydytoja pasakė, kad vartojant KT būtina kas 2 metus padaryti trijų ciklų pertrauką nuo KT. Kitaip, anot jos, tikrai yra tikimybė nebepastoti ar sunkiau pastoti... Dar papasakojo, kad jai teko susidurti su mergina, kuri 6 metus vartojo KT ir kai jau norėjo apstoti, nebegalėjo, nes kiaušidės nebefunkcionavo kaip turėtų.. Kita vertus, jei istorija ir tikra, tai neaišku kokio ji senumo, galbūt tai istorija tų laikų, kai Lietuvoje tik atsirado KT ir jos tikrai nebuvo tokio kaip mūsų dienų KT
Papildyta:
Beje, mergaitės, reikia jūsų nuomonės
Buvau išvažiavusi ir nepasiemusi savo KT, dėl to neišgėriau pirmų trijų tablečių, kaip manote ar gerti toliau, nesvarbu, kad pirmos trys praleistos ar tiesiog geriau būtų padaryti mėnesio pertrauką?