Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE(taka_taka @ 2011 02 18, 15:02)
Daugiau kaip 99 proc. Lyg viena iš tūkstančio turėtų pastoti pagal tuos rašymus...
Bet čia rimtas klausimas. Kas po KT veiksmingiausia?

turbut tik susilaikymas g.gif nemanau, kad uz KT yra dar veiksmingesniu g.gif
Atsakyti
Nėra veiksmingesnių, bet vartojant papildomas priemones 100 proc turėtų priartėti...
Atsakyti
gal galit padėti?
Geriu kontraceptines tabletes (jau porą metų), tačiau išgėrus maždaug pusę vieno lapelio šį mėnesį prasidėjo tepliojimai ir nesmarkios mmm. Ar gali tai būti dėl to, kad patyriau būtent tą laikotarpį didelį stresą? Ar galima tiesiog nekreipti į tas mmm ir toliau pabaigti gerti? Čia nieko baisaus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marsule @ 2010 12 19, 09:56)
sveika, man buvo taip pat si menesi, baigusi kt menesines neprasidejo dvi dienas tik tepliojo, jau galvojau shakes biggrin.gif taip pat prisiskaiciusi buvau pozymiu, puse atradusi pas save jau buvau biggrin.gif bet ka po dienos gausios menesines atsirado. Manau hormonai reaguliuoja mum jas. Kai maziausiai tikesies ir tau prasides, jei neprasides pasidaryt NT.  rolleyes.gif

Sveiki.Man veluoja jau savaite.Jokiu tepliojimu.Testai rodo neigiama rezultata.Nesupranta kas kaip doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noriu pasiteirauti del kontraceptiniu tableciu. As su mergina anksciau naudodavau prezervatyvus jokiu problemu ir baimes nebuvo. mergina jau 3 men geria kontraceptines tabletes ir paskutini menesi nenaudojau kitos apsaugos tik mergina kontracepsija, praejo tos 21diena ir db eina tos 7 dienos jau 3 diena kaip nesuserga ar tureciau nerimauti ?
Atsakyti
manau kad nera ko nerimauti, po 21 isgertos tabletes menesines gali pasirodyti bet kuria diena, nebutinai per pirmas dvi-tris dienas, gali but kad ir penkta tepasirodys.
Atsakyti
nu jau 4virta diena eina nakti beveik nemiegojau visokios mintys lenda sad.gif( ... negi gali buti kad KT neapsaugojo ...
Atsakyti
Jai teisingai gere ir nepamiršo kada išgerti, tik 0.1 proc tikimybe kad gali buti pastojus, per 10 metu kontraceptines tabletes ne karto manes nepavede smile.gif
Atsakyti
katik susirgo 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras, norejau paklausti Jusu patarimo apie kontracentines tabletes... Man 23 m jau daugiau nei 4 m naudojus KT ir vis svarstau galimybe jas nustoti vartojus, bet tai bakalaurai, tai dabar magistras ir vis kazkas nutinka... doh.gif bet si karta galutinai apsisprendziau, kad man jau uzteks vartoti... ne del to kad labai norime vaikucio, o del to kad esu girdejusi, kad ilgai naudojant KT yra tikimybe niekada nebepastoti verysad.gif , o mes labai norime mazo angeliuko... ar Jus nezinote ar tokie gandai tikri ar is pirsto lauzti...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshoote @ 2011 07 26, 23:15)
labas vakaras, norejau paklausti Jusu patarimo apie kontracentines tabletes... Man 23 m jau daugiau nei 4 m naudojus KT ir vis svarstau galimybe jas nustoti vartojus, bet tai bakalaurai, tai dabar magistras ir vis kazkas nutinka... doh.gif  bet si karta galutinai apsisprendziau, kad man jau uzteks vartoti... ne del to kad labai norime vaikucio, o del to kad esu girdejusi, kad ilgai naudojant KT yra tikimybe niekada nebepastoti verysad.gif , o mes labai norime mazo angeliuko... ar Jus nezinote ar tokie gandai tikri ar is pirsto lauzti...? ax.gif

Nežinau kiek tame tiesos, bet man gydytoja pasakė, kad vartojant KT būtina kas 2 metus padaryti trijų ciklų pertrauką nuo KT. Kitaip, anot jos, tikrai yra tikimybė nebepastoti ar sunkiau pastoti... Dar papasakojo, kad jai teko susidurti su mergina, kuri 6 metus vartojo KT ir kai jau norėjo apstoti, nebegalėjo, nes kiaušidės nebefunkcionavo kaip turėtų.. Kita vertus, jei istorija ir tikra, tai neaišku kokio ji senumo, galbūt tai istorija tų laikų, kai Lietuvoje tik atsirado KT ir jos tikrai nebuvo tokio kaip mūsų dienų KT smile.gif
Papildyta:
Beje, mergaitės, reikia jūsų nuomonės 4u.gif
Buvau išvažiavusi ir nepasiemusi savo KT, dėl to neišgėriau pirmų trijų tablečių, kaip manote ar gerti toliau, nesvarbu, kad pirmos trys praleistos ar tiesiog geriau būtų padaryti mėnesio pertrauką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Booblis @ 2011 11 16, 12:18)
Nežinau kiek tame tiesos, bet man gydytoja pasakė, kad vartojant KT būtina kas 2 metus padaryti trijų ciklų pertrauką nuo KT. Kitaip, anot jos, tikrai yra tikimybė nebepastoti ar sunkiau pastoti... Dar papasakojo, kad jai teko susidurti su mergina, kuri 6 metus vartojo KT ir kai jau norėjo apstoti, nebegalėjo, nes kiaušidės nebefunkcionavo kaip turėtų.. Kita vertus, jei istorija ir tikra, tai neaišku kokio ji senumo, galbūt tai istorija tų laikų, kai Lietuvoje tik atsirado KT ir jos tikrai nebuvo tokio kaip mūsų dienų KT smile.gif
Papildyta:
Beje, mergaitės, reikia jūsų nuomonės 4u.gif
Buvau išvažiavusi ir nepasiemusi savo KT, dėl to neišgėriau pirmų trijų tablečių, kaip manote ar gerti toliau, nesvarbu, kad pirmos trys praleistos ar tiesiog geriau būtų padaryti mėnesio pertrauką? blush2.gif

tikrai geriau nedaryt pertraukos. aš gerčiau toliau įprastai ir visą mėnesį dėl visa ko saugočiaus papildomai unsure.gif
Atsakyti