Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 19, 02:33)
sveikos 4u.gif

pradejau galvoti,kad ir mane kt pavede.dar persiskaiciau pirmuosius nestumo pozymius ir isvis is proto pradejau eiti.net nebezinau kur detis.penktadieni pasirode menesines(bent as taip maniau),taciau tai buvo tik vienadienis minimalus tepliojimas.krutine pebrinkusi,o speneliai ne tokios bukles,kokie budavo pries menesines.beto visa diena paskauda pilvo apacia.beje,buvau padariusi pertrauka tarp kt,taciau saugojomes prezervatyvais,net neisivaizduoju kur galejau suklysti doh.gif

sveika, man buvo taip pat si menesi, baigusi kt menesines neprasidejo dvi dienas tik tepliojo, jau galvojau shakes biggrin.gif taip pat prisiskaiciusi buvau pozymiu, puse atradusi pas save jau buvau biggrin.gif bet ka po dienos gausios menesines atsirado. Manau hormonai reaguliuoja mum jas. Kai maziausiai tikesies ir tau prasides, jei neprasides pasidaryt NT. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marsule @ 2010 12 19, 08:56)
sveika, man buvo taip pat si menesi, baigusi kt menesines neprasidejo dvi dienas tik tepliojo, jau galvojau shakes biggrin.gif taip pat prisiskaiciusi buvau pozymiu, puse atradusi pas save jau buvau biggrin.gif bet ka po dienos gausios menesines atsirado. Manau hormonai reaguliuoja mum jas. Kai maziausiai tikesies ir tau prasides, jei neprasides pasidaryt NT.  rolleyes.gif

pasidariau testa-neigiamas.taciau pamaniusi,kad tas tepliojimas yra menesines pradejau kt gerti ir dabar iskilo toks neprotingas klausimas,ar kt vartojimas gali itakoti NT rezultata? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo un1deux2trois3: 20 gruodžio 2010 - 09:32
QUOTE(hangata @ 2010 12 16, 16:16)
na žinutė jau sena, bet tikiuosi, kad tau jau viskas susitvrkė  smile.gif ir matau,kad tau tos pačios bėdos su tabletėm kaip ir man būdavo. amžinai pamiršdavau jas išgerti. ir ta nuolatinė įtampa ar nesu nėščia tiesiog varydavo iš proto  blush2.gif iškeičiau jas į pleistrą ir nei kiek nesigailiu. viskas tiesiog daug paprasčiau pasidarė  thumbup.gif  duok kokią žinią, ar atsirado mmm mirksiukas.gif

Na su nuotykiais man cia buvo... doh.gif kai jau labai veavi mmm uzejo stiprus pilvo skausmas iki alpimo net greitaja issikvieciaiu.Tada ten paziurejo paklausinejo ir pareiske ,kad arba tuoj tuoj mmm bus arba nestumas blink.gif suprask kaip nori... doh.gif po keliu dienu vel tas skausmas uzejo akyse juoda rankos drebet pradejo kaip spazmai tokie net kvepuot sunku buvo.Na tada pas savo gine nuejau.Ta pasake ta pati arba nestumas arba mmm tuoj bus doh.gif doh.gif doh.gif palaukiau kelias dienas pasidariaiu kraujo tyrima tas buvo neigiamas,nors testai rodydavo blankia 2 juostele ,bet po 30 min tai skaiciaiu ,kaip neigiama.Laukiau toliaiu ir prasidejo mmm ,bet tokios gausios ir ilgos jau antra savaite tesiasi,o man budavo 5 diena jau pasibaigdavo visada,na tai taip ir likau nesupratus kas cia man buvo,nors turiu toki itarima apie kuri bijau galvot ir veju salin is kart unsure.gif Tai va kokie mano nuotykiai smile.gif Dabar naudosiu pleistra tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliuke @ 2010 12 21, 20:02)
Na su nuotykiais man cia buvo... doh.gif kai jau labai veavi mmm uzejo stiprus pilvo skausmas iki alpimo net greitaja issikvieciaiu.Tada ten paziurejo paklausinejo ir pareiske ,kad arba tuoj tuoj mmm bus arba nestumas blink.gif suprask kaip nori... doh.gif po keliu dienu vel tas skausmas uzejo akyse juoda rankos drebet pradejo  kaip spazmai tokie net kvepuot sunku buvo.Na tada pas savo gine nuejau.Ta pasake ta pati arba nestumas arba mmm tuoj bus doh.gif  doh.gif  doh.gif palaukiau kelias dienas pasidariaiu kraujo tyrima tas buvo neigiamas,nors testai rodydavo blankia 2 juostele ,bet po 30 min tai skaiciaiu ,kaip neigiama.Laukiau toliaiu ir prasidejo mmm ,bet tokios gausios ir ilgos jau antra savaite tesiasi,o man budavo 5 diena jau pasibaigdavo visada,na tai taip ir likau nesupratus kas cia man buvo,nors turiu toki itarima apie kuri bijau galvot ir veju salin is kart unsure.gif Tai va kokie mano nuotykiai smile.gif Dabar naudosiu pleistra tongue.gif  smile.gif

oho blink.gif įdomiai čia... tokie sakyčiau ne patys maloniausi nuotykiai. bet dvi savaites besitesiančios gausios mėnesinės irgi nemanau, kad yra itin gerai. prie progos, manau, dar sykį apsilankyk pas gydytoją, kad pagaliau išaiškintų, kas ten tau buvo.
Merginos rūpinkitės savo sveikata! Čia šeip kažkoks noras draugiškai visoms patarti užplūdo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 20, 09:31)
pasidariau testa-neigiamas.taciau pamaniusi,kad tas tepliojimas yra menesines pradejau kt gerti ir dabar iskilo toks neprotingas klausimas,ar kt vartojimas gali itakoti NT rezultata?  unsure.gif

anyone? ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif gal truputi ne i tema bet kokie Jusu atsiliepimai apie harmonet? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, oho, kokių tik nuotykių čia nebūta. Net nebuvau susimąsčiusi, kad ir vartojant KT galima pastoti, net akys plačiau išsiplėtė beskaitant blink.gif o šiaip gal kuri vartojat Yasminelle KT? Ar yra buvę su jom kokių nuotykių? Pati vartoju nelabai seniai, pusės metų nėra. Girdėjus esu, kad naudinga ir pertraukas kas kažkiek laiko daryti.. Ir dar kad rūkymas labai kenkia, kai vartoji KT (na nelabai man aktualu, tik šiaip). blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 22, 17:10)

manau kad neturi itakos g.gif bet, jei abejoji pakartok testa.
Atsakyti
QUOTE(Inga__ @ 2011 02 17, 21:47)
o šiaip gal kuri vartojat Yasminelle KT? Ar yra buvę su jom kokių nuotykių? Pati vartoju nelabai seniai, pusės metų nėra. Girdėjus esu, kad naudinga ir pertraukas kas kažkiek laiko daryti.. Ir dar kad rūkymas labai kenkia, kai vartoji KT (na nelabai man aktualu, tik šiaip).  blush2.gif

vartoju, nebuvo jokiu nuotykiu ax.gif pertrauku nedariau, tiek kad dabar jau paskutine pakuote baigiau ir kitos jau nepradesiu.
rukymas kenkia bet kokia KT vartojant, didina tu ligu rizika ar kazkas panasaus, pati kai nerukau tai ir tuo klausimu nelabai ir domejaus ax.gif
Atsakyti
Man irgi Yasminele išgyrė kaip laaabai jau natūralius ir gerus. O ką prie jų galima vartoti, kad jau būtų tas 100 proc. Na, galima klausimą formuluoti ir kitaip: kaip visi visada rėkia - KT apsaugo 100 proc. O kas po KT veiksmingiausia?
Atsakyti
QUOTE(taka_taka @ 2011 02 18, 14:27)
Man irgi Yasminele išgyrė kaip laaabai jau natūralius ir gerus. O ką prie jų galima vartoti, kad jau būtų tas 100 proc. Na, galima klausimą formuluoti ir kitaip: kaip visi visada rėkia - KT apsaugo 100 proc. O kas po KT veiksmingiausia?

tikrai niekas nesako, kad 100%, man atrodo KT duoda visur 99%. g.gif
Susilaikymas - 100% biggrin.gif
Atsakyti
Daugiau kaip 99 proc. Lyg viena iš tūkstančio turėtų pastoti pagal tuos rašymus...
Bet čia rimtas klausimas. Kas po KT veiksmingiausia?
Atsakyti