Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

Jei teisingai vartojamos KT ir jei nevartojami kitokie vaistai, kurie stabdo KT pasisavinimą, abejoju, kad galimas nėštumas. KT vartojau apie 8 metus. Kai pribrendome antram vaikiukui, nutraukiau KT vartojimą. Pastojau tik po 1,5 metų. Galvojau, kad nebeturėsime vaikučių. Tačiau gydytoja paaiškino, kad tai dažnas atvejis.
Atsakyti
Vartoju mercilon jau 4metus ir nekarto nebuvo galvos sukimo ar jau... nestuke.gif , nes geriu pagal instrukcija , jei pamirstu isgeriu iskart prisiminus ir geriu kita tuo laiku kokiu nusistacius.. plius tuo metu saugomes, (nors buna kad ir ne)...
o mano bendradarbe pastojo su KT, labai nustebau, bet ji papasakojo kaip jas vartojo, tai nenustebau visai kad tep nutiko. pamirsdavo isgert tai prisiminus neisgerdavo o ismesdavo ir gerdavo poto kita... ji uz mane 2metais vyresne, bet nesuprantu kaip galima gert tokius vaistus jei tu nezinai kaip juos gerti doh.gif
Atsakyti
[/quote]
o man neramu. geriu kt, siandiena isgeriau paskutine tablete, ir uz keletos dienu tureciau susirgti, taciau kazkaip itartinai maudzia pilvo apacia, krutine padidejo, labai kazkokia nuojauta man keista, anksciau tokiu simptomu geriant kt pries mm nebudavo.. g.gif labai neramu man doh.gif
[/quote]

Pasipasakok, kokios naujinos? kaip tau su tuo nestuke.gif ? nes man pastaruoju metu irgi labai jau keista nuojauta, o KT irgi vartoju reguliariai, ir tos mm tokios labai jau keistos ir silpnos buvo nei iprastai... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2010 08 21, 17:50)
manyciau gal jokios, nes informaciniame lapelyje neteko matyti ko nors parasyto apie tai... g.gif

o man neramu. geriu kt, siandiena isgeriau paskutine tablete, ir uz keletos dienu tureciau susirgti, taciau kazkaip itartinai maudzia pilvo apacia, krutine padidejo, labai kazkokia nuojauta man keista, anksciau tokiu simptomu geriant kt pries mm nebudavo.. g.gif  labai neramu man doh.gif

Pasipasakok, kokios naujinos? kaip tau su tuo ? nes man pastaruoju metu irgi labai jau keista nuojauta, o KT irgi vartoju reguliariai, ir tos mm tokios labai jau keistos ir silpnos buvo nei iprastai...
Atsakyti
Gėriau KT puse metu.. ir vakar suzinojau kad jau trys savaites nestuke.gif
labai pergyvenam su vyru del pasekmiu.. KT gali padaryti savo.. Pasidalinkite patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Joliete @ 2010 10 20, 11:14)
Gėriau KT puse metu.. ir vakar suzinojau kad jau trys savaites  nestuke.gif
labai pergyvenam su vyru del pasekmiu.. KT gali padaryti savo.. Pasidalinkite patirtimi.

Sveikute, o kokias Kt gerei? ar taisyklingai gerei ar su mazais "nukrypimais"? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evux99: 20 spalio 2010 - 17:40
QUOTE(evux99 @ 2010 10 20, 18:40)
Sveikute, o kokias Kt gerei? ar taisyklingai gerei ar su mazais "nukrypimais"? smile.gif

Geriau Jeanine.. teisingai- neveluodama, nepamirsusi isgerti, atsakingai..
Taip dziaugemes suzinoje- o dabar liudim prarade..
Vakar.. labai liudna.
Gydytojas pasake, kad hormonai padare savo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliete: 21 spalio 2010 - 07:30
QUOTE(Joliete @ 2010 10 21, 08:27)
Geriau Jeanine.. teisingai-  neveluodama, nepamirsusi isgerti, atsakingai..
Vakar..  labai liudna.

Jetau kaip nesmagu.. uzjauciu
Atsakyti
QUOTE(evux99 @ 2010 10 21, 09:10)
Jetau kaip nesmagu.. uzjauciu

Dekui evux99,
Zinai, per toki trumpa laika tokios dvi griausmingos zinios, dar nespejom apsiprasti, o jau ziurek ir visko pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(Joliete @ 2010 10 21, 09:40)
Dekui evux99,
Zinai, per  toki trumpa laika tokios dvi griausmingos zinios, dar nespejom apsiprasti, o jau ziurek ir visko pabaiga.

nu jooo, tikiu... Net neisivaizduoju, kaip pati jausciausi tokioj situacijoj...
Atsakyti
QUOTE(Joliete @ 2010 10 21, 08:27)
Geriau Jeanine.. teisingai-  neveluodama, nepamirsusi isgerti, atsakingai..
Vakar..  labai liudna.

sveika, visų pirma užuojauta.......
kitas dalykas, kad kažkaip nelabai norisi tikėti, jog viską teisingai gėrei ir pastojai...tikrai pagalvok ar negėrei kokių vaistų, vitaminų ar dar ko g.gif
Atsakyti
as irgi viena is tu buvau kuri vartodama KT pastojau.kadangi dar maitinau pirmaji vaikeli tai kontraceptines tabletes buvo maitinancioms skirtos.gal jos ne tokios veiksmingos buvo bet va 7menesiai kaip auginam grazuole dukryte rolleyes.gif
Atsakyti

kitas dalykas, kad kažkaip nelabai norisi tikėti, jog viską teisingai gėrei ir pastojai...tikrai pagalvok ar negėrei kokių vaistų, vitaminų ar dar ko

Geriu visuomet tuo paciu metu, kadangi priminimas pypsi telefone kiekviena diena smile.gif Ir nepraleidau ne vienos dienos, negeriu jokiu vitaminu,- kalbejau apie tai su savo ginekologu.. Sake retas, bet realus atvejis, ne as viena tokia smile.gif
gerai nors tiek, kad gimda pati issivale (dar siek tiek leidziamu vaistu pagalbos reikejo)..
Atsakyti