Merginos, kokią įtaką KT daro alkoholis?
QUOTE(Grantee @ 2010 08 20, 21:39)
manyciau gal jokios, nes informaciniame lapelyje neteko matyti ko nors parasyto apie tai...
o man neramu. geriu kt, siandiena isgeriau paskutine tablete, ir uz keletos dienu tureciau susirgti, taciau kazkaip itartinai maudzia pilvo apacia, krutine padidejo, labai kazkokia nuojauta man keista, anksciau tokiu simptomu geriant kt pries mm nebudavo.. labai neramu man
Nors KT patikimumas visur skelbiamas 99 proc., taciau as asmeniskai pazystu dvi merginas, kurios pastojo gerdamos tabletes. Dar pora variantu teko girdeti is pazystamu, taigi kyla abejones, kad patikimumo procentas yra zymiai mazesnis nei 99 proc.
QUOTE(raimute89 @ 2010 08 27, 00:17)
Nors KT patikimumas visur skelbiamas 99 proc., taciau as asmeniskai pazystu dvi merginas, kurios pastojo gerdamos tabletes. Dar pora variantu teko girdeti is pazystamu, taigi kyla abejones, kad patikimumo procentas yra zymiai mazesnis nei 99 proc.
Bet ar jos teisingai jas vartojo? Gal pamiršo išgerti, gal pradėjo gerti ne nuo pirmos mm dienos ar dar kas
na 100 procentu atsakyti galeciau tik pati uz save ir tai dar gali likti kabliuku ar ko nepamirsau, ar viska tinkamai padariau... taigi kalbeti uz kitus negaliu
Naudojau 2 metus, apsiejau be
norėčiau paklausti, tai kaip su Kt ir kartu geriamais kokiais nors vitaminais? nejaugi kt poveikis nuo jų sumažėja? nes neapsisprendžiu ar pradėti gerti vitaminus ar nerizikuoti geriau...
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 08 27, 16:17)
Bet ar jos teisingai jas vartojo? Gal pamiršo išgerti, gal pradėjo gerti ne nuo pirmos mm dienos ar dar kas
va būtent - svarbiausia tiksliai vartoti taip kaip reikia
QUOTE(Grantee @ 2010 08 20, 22:39)
Na bent jau mano lapelyje raso, kad mazina poveiki. Uztai kai pradejau vartoti kt nebuvau pasigerus nei karta- del atsargos
QUOTE(Inesssssita @ 2010 09 30, 14:33)
Na bent jau mano lapelyje raso, kad mazina poveiki. Uztai kai pradejau vartoti kt nebuvau pasigerus nei karta- del atsargos
o kokias tabletes Jūs geriate? nes kitur tai nerašo, kad alkoholis galėtų slopinti