QUOTE(Aneri @ 2008 07 08, 23:36)
Dziugu, del sveiko vaikelio!!!
Mano drauge irgi pastojo gerdama KT. Tik jos situacija buvo kiek liudnesne
100 proc KT neapsaugo nuo nestumo, visada lieka tas 1 arba 2 proc.
Mano drauge irgi pastojo gerdama KT. Tik jos situacija buvo kiek liudnesne
100 proc KT neapsaugo nuo nestumo, visada lieka tas 1 arba 2 proc.
Kas atsitiko, kad situacija liūdnesnė
Ir aš nerimaujau , gėriau kt pirmą kartą, gydytoja skyrė nuo šiokių tokių negalavimų.
Visą kursą sugėriau, 7 dienų pertrauka, atėjo ir 8-oji, pradėjau naują kursą, o mm kaip nėra taip nėra , jau keturias išgėriau antros pakuotės.
Va, du punktai iš informacinio lapelio.
1.Nėščioms ir manančioms, jog yra pastojusios, moterims Marvelon vartoti
negalima. Jeigu moteris mano, jog pastojo vartodama Marvelon , ji turi kuo greičiau kreiptis į gydytoją.
2.jeigu suvartojus visas pakuotės tabletes mėnesinių nebūna
Jeigu moteris tinkamai išgeria visas vienos pakuotės tabletes ir ciklo metu nevemia ir neviduriuoja ir nevartoja kitų medikamentų, tačiau nekraujuoja, ji neturėtų būti pastojusi. Tokiu atveju kitos Marvelon pakuotės tabletes galima gerti įprastine tvarka. Jeigu mėnesinių nebūna du ciklus iš eilės, moteris gali būti pastojusi.
Tokiu atveju reikia nedelsiant kreiptis į gydytoją. Kitos pakuotės tablečių
negalima pradėti gerti tol, kol gydytojas nenustato, ar nėra nėštumo.
Manau jeigu pastojau, tai pastojau pirmą mėnesį, kam laukt kol antrą kursą sugersiu ir tik tada žiūrėt
Jaučiu reikia testą pirkt
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 07 09, 17:47)
nezinau, man atrodo, kad nelabai pastosi. Cia nebent ta diena kai neisgerei tabletes ir mylejotes, bet as kazkaip netikiu.... nors gi visko gali buti
tikrai gali gali bti As irgi pastojau su tabletemis, geriau viska tiksliai pagal instrukcija. Del apsisaugojimo jau galiu patarti. Pirmas zenklas - issireguliavusios menesines. Jei uzsitesia per ilgai ar prasideda per anksti, zodziu ne tada kai negeri tableciu. Reiskias kazkas netaip, matyt jos neveikia. Man butent ta menesi issireguliavo ciklas, priedo, is ryto nualpau... Vyras iskviete greitaja, paklause ar negali but kad nescia, sakau jokiu budu - kontraceptines vartoju bet kai menesines nepasirode vis delto nuejau pas gydytoja, ogi pasirodo Gerai kad viskas puikiai baigesi
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 07 09, 20:12)
na jau cia gal reiketu darytis NT...
na, bent jau testas tai neigiamas
Taip išeitų tada klimaksas
QUOTE(Gintarėtarė @ 2008 07 10, 15:51)
tikrai gali gali bti As irgi pastojau su tabletemis, geriau viska tiksliai pagal instrukcija. Del apsisaugojimo jau galiu patarti. Pirmas zenklas - issireguliavusios menesines. Jei uzsitesia per ilgai ar prasideda per anksti, zodziu ne tada kai negeri tableciu. Reiskias kazkas netaip, matyt jos neveikia. Man butent ta menesi issireguliavo ciklas, priedo, is ryto nualpau... Vyras iskviete greitaja, paklause ar negali but kad nescia, sakau jokiu budu - kontraceptines vartoju bet kai menesines nepasirode vis delto nuejau pas gydytoja, ogi pasirodo Gerai kad viskas puikiai baigesi
oi kaip man neramu paliko...man jau keli men taip
QUOTE(pelkių gražuolė @ 2008 07 09, 06:52)
2.jeigu suvartojus visas pakuotės tabletes mėnesinių nebūna
Jeigu moteris tinkamai išgeria visas vienos pakuotės tabletes ir ciklo metu nevemia ir neviduriuoja ir nevartoja kitų medikamentų, tačiau nekraujuoja, ji neturėtų būti pastojusi. Tokiu atveju kitos Marvelon pakuotės tabletes galima gerti įprastine tvarka. Jeigu mėnesinių nebūna du ciklus iš eilės, moteris gali būti pastojusi.
siaip del ramumo pasidaryk testa, bet man po pirmo menesio gerimo KT irgi nebuvo mmm, o jau visko buvau prisigalvojusi
QUOTE(amesteja @ 2008 06 06, 10:38)
Merginos, jeigu sąžiningai gersit KT kasdien tuo pačiu metu pastoti neįmanoma... Tiesiog reikia žinoti, kad jei geri antibiotikus ar kitus stipresnius vaistus tada KT poveikis mažėja, tiesiog reikia įdėmiai perskaityti informnacinį lapelį. Aš 5 metus gėriau KT ir man nebuvo nė minties kad galiu pastoti...
kiekvieno zmogaus organizmas yra kitoks.ar tau nuo KT tirstejo kraujas? yra kuriems ne,o man taip.ar tau buvo dinges noras myletis? kaikurioms jis padideja,o man nesinorejo sex'o...yra kurios geria ,kaip ir sakiai ir jos su pilvukais poto,o yra kaip tau merginu..geria ir nieko joms.ir kasdien,irruko vartodamos,ir gimdo sveikus vaikus (jei planuoja) ir vargo nemato.o yra ir tokiu kurioms to nera.
Sveikutes,
Buvo ir man atvejis,tik deja viena kart kai pastojau(beje geriau valandu tikslumu)gydytojas patare nutraukti nestuma,o kita karta buvo pastojimas nevietoje(negimdybinis nestumas)......
O dabar vel pergyvenu jauciuos kazkaip netaip sendien kaip ir turejau susirgti dar palauksiu pora dieneliu ir ziuresiu...
Buvo ir man atvejis,tik deja viena kart kai pastojau(beje geriau valandu tikslumu)gydytojas patare nutraukti nestuma,o kita karta buvo pastojimas nevietoje(negimdybinis nestumas)......
O dabar vel pergyvenu jauciuos kazkaip netaip sendien kaip ir turejau susirgti dar palauksiu pora dieneliu ir ziuresiu...
QUOTE(HenriLuk @ 2008 09 11, 19:50)
Sveikutes,
Žinok kiba čia masinis mėnesinių dingimo metas...mano giminaitei pusantro mėn buvo prapuolę, bet atsirado taip, kad operacijos prireikė, nes kraujas liejosi laisvai....pasirodo cista problemas sudarė, o aš ir dabar jau nesulaukiu penkta d bet kai pagalvoju, kad tebuvo vienas kartas ir su dviguba žvakučių norma(atsiprašau, bet čia apie KT skyrelis,bet gal nesupyks labai, kad su savo problemėle įsiveržiau...) tai dabar pasimetus, ar čia laukt broliuko ir sesutės, ar kitas kas čia įtakos turi..
Sveikos merginos Paskaičiau čia ir apšalau iš nuostabos, kad tiek daug pastojusių nuo KT. Aš taip pat gėriau Gracial 3 metus, ir nepastojau. Man gydytojas jų priskyrė, kad MM susireguliuotų. Dabar jas mečiau, bet MM vėluoja jau 15 dienų Susimasčiau, kad jau pats laikas pas gydytojus apsilankyti, tikiuosi nebusiu