QUOTE (Sfinxute @ 2004 04 15, 07:53) |
ir as pastojau gerdama mercilona. |
O kaip sužinojai? Tiesiog nesusirgai?
VA, VA, TAIP IR BŪNA
MANO NETYČIUKAS SAUGOKIS NESISAUGOJUS
MANO NETYČIUKAS SAUGOKIS NESISAUGOJUS
man kazkaip atrodo jog reikia gerai pagalvoti-ar visada isgerta buvo, ar salia kitu vaistu negerta, nevemta/viduriuota ir dar...
jeigu ne -tai nezinau
manau kad kurios vartojo OK sakys kad viskas buvo gerai...
as irgi vartojau...tai buvo visko...
bet nepastojau
jeigu ne -tai nezinau
manau kad kurios vartojo OK sakys kad viskas buvo gerai...
as irgi vartojau...tai buvo visko...
bet nepastojau
prašau, prašau... pliiizzzz....
pasakykit, kas ten per vitaminai tokie?
ir cilesta savo išmesiu, bo nepastoju, kad ir tabletikę kokię "pamirštu" išgerti....
o taip ir mercilona pagerčiau, ir vitaminčikų. mano vyrukas patenkintas bus, kad sveikata rūpinuosi, o aš jam tuo metu tokį surpaiza padarysiu..
tai kokie ten vitaminai?
pasakykit, kas ten per vitaminai tokie?
ir cilesta savo išmesiu, bo nepastoju, kad ir tabletikę kokię "pamirštu" išgerti....
o taip ir mercilona pagerčiau, ir vitaminčikų. mano vyrukas patenkintas bus, kad sveikata rūpinuosi, o aš jam tuo metu tokį surpaiza padarysiu..
tai kokie ten vitaminai?
Jei jau taip norit vaikiuko tai kam tas tabletes geriat, niekaip nesuprantu Kam gandro laukt geriant vaistus, sakoma jie nekensmingi, bet jau geriau foline rugsti gerkit o ne hormonus. Nu nepykit nesuprantu jusu.
Siaip nezinojau kad viduriuojant sumazėja tableciu poveikis, o kaip tik pastaraja savaite viduriavau, tikiuos neuzilgo jokiu naujienu nesulauksiu Geriu janine, bet manau teks jas keist, nes ilgai labai maudzia o kartais ir stipriau suskausta krutine.
Siaip nezinojau kad viduriuojant sumazėja tableciu poveikis, o kaip tik pastaraja savaite viduriavau, tikiuos neuzilgo jokiu naujienu nesulauksiu Geriu janine, bet manau teks jas keist, nes ilgai labai maudzia o kartais ir stipriau suskausta krutine.
QUOTE (Eligute @ 2004 04 15, 13:13) |
Jei jau taip norit vaikiuko tai kam tas tabletes geriat, niekaip nesuprantu Kam gandro laukt geriant vaistus, sakoma jie nekensmingi, bet jau geriau foline rugsti gerkit o ne hormonus. Nu nepykit nesuprantu jusu. |
Taip šnekam, nes vyriškiai oficialiai "nepasirašo" nutraukti KT, bet akivaizdu, kad mažių jie nori. Tai va ir bandom išsukti, kad ir vilkas būtų sotus, ir avis sveika
QUOTE (Eligute @ 2004 04 15, 13:13) |
Siaip nezinojau kad viduriuojant sumazėja tableciu poveikis, o kaip tik pastaraja savaite viduriavau, tikiuos neuzilgo jokiu naujienu nesulauksiu |
Tai priklauso dar ir nuo to, kurią savaitę viduriavai. Atseit, jeigu antrą savaitę, tai nieko baisaus
matai, man kelis menesius ginekologe liepe gerti tabletes nedarant pertraukos, nes pries tai buvo bedu (daug pasakot), taigi menesiniu neturejau jau kokius keturis menesius, taigi neaisku ar tokiu atveju savaites skaiciuojasi, zinau kad antroji savaite nepavojinga, bet kuri savaite antroji pas mane?
QUOTE (Eligute @ 2004 04 15, 13:25) |
matai, man kelis menesius ginekologe liepe gerti tabletes nedarant pertraukos, nes pries tai buvo bedu (daug pasakot), taigi menesiniu neturejau jau kokius keturis menesius, taigi neaisku ar tokiu atveju savaites skaiciuojasi, zinau kad antroji savaite nepavojinga, bet kuri savaite antroji pas mane? |