Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE(Lina_Linute @ 2008 06 05, 17:22)
o tai pavyziui, jeigu zmogus pastoja ir vartoja pvz iki KT baigimo pakuotes, o tada suzino, tai cia kaip, irgi vaikui sakes buna? blink.gif  kas gali man paaiskint?  unsure.gif  nes man tiesiog idomu. pavyzdziui, sakykim, as nezinau, ir esu nescia. testai sakykim - ne visi juk rodo . o esu girdejusi, kad rodo tada, kai turi prasideti menesines, apie ta diena, kazkas tokio  g.gif  tai jei suzino smogus suvartojes nuo pastojimo pakuote visa, ar puse, kaip tada kazi...  g.gif

Galas zino, reiketu paklausti ginekologes, bet pirmoji is mano minetu moteru, tai daresi isvalyma , bijojo rizikuoti, kad nebutu pakenkta vaikui. Visgi chemija... blink.gif
Atsakyti
Merginos, jeigu sąžiningai gersit KT kasdien tuo pačiu metu pastoti neįmanoma... Tiesiog reikia žinoti, kad jei geri antibiotikus ar kitus stipresnius vaistus tada KT poveikis mažėja, tiesiog reikia įdėmiai perskaityti informnacinį lapelį. Aš 5 metus gėriau KT ir man nebuvo nė minties kad galiu pastoti...
Atsakyti
na zinot, ka as suzinojau? kad kaip ir minejote cia, jog slopina KT veikima antibiotikai, tai taip pat slopina ju veikima viduriavimas, vemimas... as tai viduriuoju paskutiniu metu truputi.. unsure.gif
Atsakyti
Siūlyčiau pasisaugoti papildomai, nes ir vėmimas ir viduriavimas mažina KT poveikį, nes tabletė dar gali būti nespėjus suveikti, o tu ją pašalini, o antibiotikai labai stiprs vaistas dėl to nuslopina KT veikimą
Atsakyti
Paskaičiusi šitą temą labai nustebau, kad galima pastoti vartojant KT. blink.gif Kažkaip net neramu pasidarė, ir apskritai kiek daug visokių pašalinių negalavimų būna g.gif Aš KT vartojau mažaug aštuonis metus,su ilgesnėm ar trumpesnėmis pertraukomis. Pastojusi nebuvau, o iš pašalinių reiškinių - gastrito paūmėjimai kiek padažnėjo.
Atsakyti
As zinau viena mergina, kuri pastojo gerdama KT. Tiesa, pastojo ji, nes neisgere tik vienos tabletes, o ir siaip ji juos labai nereguliariai gerdavo.
Zodziu istorija buvo tokia: KT ji nesiodavosi rankinej, ir nepastebejo, kaip viena tablete iskrito is pakuotes, o ji pagalvojo, kad ta tablete jau isgere. sekancias tabletes toliau gere eiles tvarka. Zodziu del tos pamestos tabletes ji pastojo ir to nezinodam toliau baige gerti likusias KT. Vaikeli ji pagimde sveikut sveikuteli. Jos dukrytei jeu 4 metukai ir jokiu pasekmiu, bent pakolkas, nematyt. O ta lemtinga tabletele ji rado po kiek laiko besimetancia rankinej...
Taigi, sunku pasakyti, kokia ytaka vaisiui daro toliau geriamos KT, kai apvaisinima jau ivykes.Bent jau tos merginos dukryte labai sveika, aktyvi ir be jokiu apsigimimu...
Atsakyti
na cia tai geras g.gif doh.gif
Atsakyti
Aha, geras, bet buna ir taip... smile.gif Beja ta mergina mano pussesere...
Atsakyti
nuo Kt,pazistu zmogu,kuris pastojo..tik kad tabletes nerado rankinei poto biggrin.gif diena i diena..sveika...valanda i valanda... viskas puiku buvo..gere jau metus juos..o suzinojo ,kad 3 men.niescia..teko valyma daryt.daktare liepe..
Atsakyti
Tikrai galima. Pastojau pirmu vaiku reguliariai gerdama. Gydytojai pasakė, jog apsaugo 98 proc. tai patekau į 2 smile.gif Ir dabar tuo džiaugiuosi. Nors po to gėriau 10 metų, bet kitus - ir nieko. Manau, kad tikimybė visada yra, bet aišku keli procentai- labai mažai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 07, 22:40)
Tikrai galima. Pastojau pirmu vaiku reguliariai gerdama. Gydytojai pasakė, jog apsaugo 98 proc. tai patekau į 2 smile.gif Ir dabar tuo džiaugiuosi. Nors po to gėriau 10 metų, bet kitus - ir nieko. Manau, kad tikimybė visada yra, bet aišku keli procentai- labai mažai smile.gif

Galiu nuraminti- vaikas gimė sveikut sveikutėlis, nors visą mėn. geriau kontraceptikus, nes nežinojau, jog laukiuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 07 liepos 2008 - 21:44
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 07, 22:43)
Papildyta:

Galiu nuraminti- vaikas gimė sveikut sveikutėlis, nors visą mėn. geriau kontraceptikus, nes nežinojau, jog laukiuosi smile.gif

Dziugu, del sveiko vaikelio!!! 4u.gif

Mano drauge irgi pastojo gerdama KT. Tik jos situacija buvo kiek liudnesne verysad.gif

100 proc KT neapsaugo nuo nestumo, visada lieka tas 1 arba 2 proc. smile.gif
Atsakyti
Jei neisigeriau vienos KT ? bet kai baigiau pakuote susirgau, sirgimas niekuo nesiskyre nuo ankstesniu, ar yra tikimybe kad vis dar galiu pastoti?
Atsakyti