bijau kaip man gine israse mercilon o cia gan daug pastojo su jais tai net baisu gerti
Aš irgi gerdama KT TRi-Regol pastojau (išraše gydytoja) gėriau virš dviejų metų ir še tau
As manau kad saziningai geriant nera ko bijoti, pati geriu jau 5 metai ir nieko, niekada ne nesuabejojau ju veiksmingumu
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 03, 20:52)
bijau kaip man gine israse mercilon o cia gan daug pastojo su jais tai net baisu gerti
As mercilon'a vartojau jau daugiau nei trejus metus, man puikiai sekesi su juo "sutarti": susireguliavo ciklas- buvo tikslus kaip laikrodis, dingo skausmai pries tas dienas, visiskai isnyko spuogai (nors gal cia sutapimas)
man jos buvo tik labai svarbu tinkamai vartoti!!!
QUOTE(Intimacy @ 2008 03 04, 19:48)
As mercilon'a vartojau jau daugiau nei trejus metus, man puikiai sekesi su juo "sutarti": susireguliavo ciklas- buvo tikslus kaip laikrodis, dingo skausmai pries tas dienas, visiskai isnyko spuogai (nors gal cia sutapimas)
mhm reiks labai atsakingai vartot nors anksciau kaip kitas geria vikas gerai buvo hmm
Aš galvoju, kad vis tiek ir geriant KT reikia darytis ir darytis testukus, nes kitaip..... Aš va gerdama Diane35 turėjau negimdinį nėštumą, kurį operuojant praradau dešinį kiaušintakį ir dalį kiaušidės Taip kad dabar pastojimo tikimybė tik 50% , o kūdikėlio labai norisi, bet vėl reikia gert KT, kad kada nors galėtume vėl bandyti Ir mano ginekologė sako, kad ir geriant KT reikia pastoviai darytis nėštumo testus
QUOTE(boruze157 @ 2008 03 12, 17:00)
Aš galvoju, kad vis tiek ir geriant KT reikia darytis ir darytis testukus, nes kitaip..... Aš va gerdama Diane35 turėjau negimdinį nėštumą, kurį operuojant praradau dešinį kiaušintakį ir dalį kiaušidės Taip kad dabar pastojimo tikimybė tik 50% , o kūdikėlio labai norisi, bet vėl reikia gert KT, kad kada nors galėtume vėl bandyti Ir mano ginekologė sako, kad ir geriant KT reikia pastoviai darytis nėštumo testus
Na ir isgasdinai. As Diane35 geriau kokius 4-5 metus. O dabar nuo rugsejo niekaip pastoti nepavyksta.
Sveikos merginos. Būtų įdomu sužinoti, ar tos, kurios gerdamos KT pastojo, jas gėrė tvarkongai ir nepraleidinėjo. Ar nepamiršdavo pavyzdžiui išgerti? Ar gėrė kas dieną tą pačią valandą ar bet kaip. Nes kartais paskaitau, kaip KT geria, tai nenuostabu, kad pastoja. Nors matyt stebuklų būna.
QUOTE(Calla @ 2008 04 01, 10:01)
Kiek daug pastojo gerdamos KT negaliu patiketi pati geriu Harmonete jau kokius 6 metus ir jau pradedu bijoti kad galiu Zinau kad KT poveikis silpneja vartojant preparatus kuriuose yra parecetamolio, nuo antibiotiku, vartojant alkoholi ir vartojant B vitamina
Kad antibiotikai susilpnina tai faktas. Bet paracetamolis ir alkoholis tikrai ne Apie vitamina B nezinau, bet abejociau..
QUOTE(garbane @ 2008 04 01, 12:22)
Kad antibiotikai susilpnina tai faktas. Bet paracetamolis ir alkoholis tikrai ne Apie vitamina B nezinau, bet abejociau..
vitamina B net paskiria gerti kartu su kt kad nebutu tokiu dideliu nuotaiku svyravimu ir palaikyti stabilia nervu sistema
QUOTE(Samira @ 2008 04 01, 10:57)
Sveikos merginos. Būtų įdomu sužinoti, ar tos, kurios gerdamos KT pastojo, jas gėrė tvarkongai ir nepraleidinėjo. Ar nepamiršdavo pavyzdžiui išgerti? Ar gėrė kas dieną tą pačią valandą ar bet kaip. Nes kartais paskaitau, kaip KT geria, tai nenuostabu, kad pastoja. Nors matyt stebuklų būna.
manau, kad labai daug netvarkingai geria: su antibiotikais, su jonazoliu arbata, pamirsta, padaro per ilga pertrauka, neisgeria papilfdomos tabletes viduriuodamos ar apsinuodijusios ir pan. tik po to tai paprasciausiai uzmirsta ar ignoruoja ir kaltina, kad KT nepatikimos. Dauguma juk net informaciniu lapeliu neperskaito. Neisivaizduoju kaip taip galima, as net vitaminu ir papildu jei tik yra info lapeli visada perskaitau.