Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

bijau kaip verysad.gif man gine israse mercilon o cia gan daug pastojo su jais tai net baisu gerti
Atsakyti
Aš irgi gerdama KT TRi-Regol pastojau (išraše gydytoja) gėriau virš dviejų metų ir še tau nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As manau kad saziningai geriant nera ko bijoti, pati geriu jau 5 metai ir nieko, niekada ne nesuabejojau ju veiksmingumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 03, 20:52)
bijau kaip verysad.gif  man gine israse mercilon o cia gan daug pastojo su jais tai net baisu gerti

As mercilon'a vartojau jau daugiau nei trejus metus, man puikiai sekesi su juo "sutarti": susireguliavo ciklas- buvo tikslus kaip laikrodis, dingo skausmai pries tas dienas, visiskai isnyko spuogai (nors gal cia sutapimas) smile.gif
man jos buvo thumbup.gif tik labai svarbu tinkamai vartoti!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2008 03 04, 19:48)
As mercilon'a vartojau jau daugiau nei trejus metus, man puikiai sekesi su juo "sutarti": susireguliavo ciklas- buvo tikslus kaip laikrodis, dingo skausmai pries tas dienas, visiskai isnyko spuogai (nors gal cia sutapimas)  smile.gif
man jos buvo  thumbup.gif tik labai svarbu tinkamai vartoti!!!  4u.gif
mhm reiks labai atsakingai vartot nors anksciau kaip kitas geria vikas gerai buvo hmm blush2.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad vis tiek ir geriant KT reikia darytis ir darytis testukus, nes kitaip..... unsure.gif Aš va gerdama Diane35 turėjau negimdinį nėštumą, kurį operuojant praradau dešinį kiaušintakį ir dalį kiaušidės verysad.gif Taip kad dabar pastojimo tikimybė tik 50% , o kūdikėlio labai norisi, bet vėl reikia gert KT, kad kada nors galėtume vėl bandyti nestuke.gif Ir mano ginekologė sako, kad ir geriant KT reikia pastoviai darytis nėštumo testus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2008 03 12, 17:00)
Aš galvoju, kad vis tiek ir geriant KT reikia darytis ir darytis testukus, nes kitaip.....  unsure.gif Aš va gerdama Diane35 turėjau negimdinį nėštumą, kurį operuojant praradau dešinį kiaušintakį ir dalį kiaušidės verysad.gif Taip kad dabar pastojimo tikimybė tik 50% , o kūdikėlio labai norisi, bet vėl reikia gert KT, kad kada nors galėtume vėl bandyti  nestuke.gif Ir mano ginekologė sako, kad ir geriant KT reikia pastoviai darytis nėštumo testus ax.gif

Na ir isgasdinai. As Diane35 geriau kokius 4-5 metus. O dabar nuo rugsejo niekaip pastoti nepavyksta. verysad.gif
Atsakyti
Kiek daug pastojo gerdamos KT blink.gif negaliu patiketi ohmy.gif pati geriu Harmonete jau kokius 6 metus ir jau pradedu bijoti kad galiu nestuke.gif Zinau kad KT poveikis silpneja vartojant preparatus kuriuose yra parecetamolio, nuo antibiotiku, vartojant alkoholi ir vartojant B vitamina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calla: 01 balandžio 2008 - 09:02
Sveikos merginos. Būtų įdomu sužinoti, ar tos, kurios gerdamos KT pastojo, jas gėrė tvarkongai ir nepraleidinėjo. Ar nepamiršdavo pavyzdžiui išgerti? Ar gėrė kas dieną tą pačią valandą ar bet kaip. Nes kartais paskaitau, kaip KT geria, tai nenuostabu, kad pastoja. Nors matyt stebuklų būna.
Atsakyti
QUOTE(Calla @ 2008 04 01, 10:01)
Kiek daug pastojo gerdamos KT blink.gif negaliu patiketi ohmy.gif pati geriu Harmonete jau kokius 6 metus ir jau pradedu bijoti kad galiu nestuke.gif Zinau kad KT poveikis silpneja vartojant preparatus kuriuose yra parecetamolio, nuo antibiotiku, vartojant alkoholi ir vartojant B vitamina  unsure.gif

Kad antibiotikai susilpnina tai faktas. Bet paracetamolis ir alkoholis tikrai ne schmoll.gif Apie vitamina B nezinau, bet abejociau..
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 04 01, 12:22)
Kad antibiotikai susilpnina tai faktas. Bet paracetamolis ir alkoholis tikrai ne  schmoll.gif Apie vitamina B nezinau, bet abejociau..

vitamina B net paskiria gerti kartu su kt kad nebutu tokiu dideliu nuotaiku svyravimu ir palaikyti stabilia nervu sistema
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 04 01, 10:57)
Sveikos merginos. Būtų įdomu sužinoti, ar tos, kurios gerdamos KT pastojo, jas gėrė tvarkongai ir nepraleidinėjo. Ar nepamiršdavo pavyzdžiui išgerti? Ar gėrė kas dieną tą pačią valandą ar bet kaip. Nes kartais paskaitau, kaip KT geria, tai nenuostabu, kad pastoja. Nors matyt stebuklų būna.

manau, kad labai daug netvarkingai geria: su antibiotikais, su jonazoliu arbata, pamirsta, padaro per ilga pertrauka, neisgeria papilfdomos tabletes viduriuodamos ar apsinuodijusios ir pan. tik po to tai paprasciausiai uzmirsta ar ignoruoja ir kaltina, kad KT nepatikimos. Dauguma juk net informaciniu lapeliu neperskaito. Neisivaizduoju kaip taip galima, as net vitaminu ir papildu jei tik yra info lapeli visada perskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frinja: 05 balandžio 2008 - 22:28