Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE(belebele @ 2007 10 04, 21:33)
Siaip TEISINGAI vartojant KT neturetum pastoti.  Is pradziu ir man buvo kad gal reikia vartoti papildomas apsaugos priemones, bet jei vartoji tuo paciu laiku, neuzmirsti isgerti ir t.t. tai  2.gif neturetu buti.

schmoll.gif 100% garantijos nėra,kad ir kaip norėtųsi..
aš irgi prisidedu prie tų, kurios reguliariai ir dar visaip kaip teisingai gėrė KT, bet pastojo.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 10 22, 15:45)
schmoll.gif 100% garantijos nėra,kad ir kaip norėtųsi..
aš irgi prisidedu prie tų, kurios reguliariai ir dar visaip kaip teisingai gėrė KT, bet pastojo.. wub.gif

doh.gif
o vaistus pati sau "pasiskyrei" ar gydytojas? Koks KT pavadinimas jei ne paslaptis g.gif ?
Atsakyti
gal kam buvo kad geriant kt "harmonette" pastojo?
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2004 03 31, 13:05)
as pastojau kontraceptines mercilono gerdama , geriau 7 men ir viena diena suzinojau ,kad laukiuos mazo zmogeliuko

ar zinai kad mane isgazdinai?as geriu mercilone jau pusantru metu.pati pastojau vartodama parmateks ar kazkas panasaus,nuo tada daug reikejo kol igavau pasitikejima tokeis dalykiukais
Atsakyti
Tiesiog plaukai siausiasi kiek daug pastojo gerdamos KT.... Pati geriu yasminelle ir kolkas lyg nieko, bet jau pradedu bijot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 10 04, 20:33)
Siaip TEISINGAI vartojant KT neturetum pastoti. Va mes geriam jau 6 metus(ne mercilon) ir kol kas dziaugiames vienas kitu  ax.gif Is pradziu ir man buvo kad gal reikia vartoti papildomas apsaugos priemones, bet jei vartoji tuo paciu laiku, neuzmirsti isgerti ir t.t. tai  2.gif neturetu buti.

Na, ne visiškai sutinku su tavim schmoll.gif 2 - jus metus gėriau "Mercilon" tuo pačiu metu, jau buvo vakarinis ritualas, kaip ir dantis išsivalyti doh.gif , o vieną dieną ėmė ir nusprendė žmogiukas pas mus ateiti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 05 gruodžio 2007 - 22:14
o tai kaip jusu vaikuciu sveikata, ar jiems nepakenke tai, kad pastojot gerdamos kontraceptines?
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2007 12 11, 19:34)
o tai kaip jusu vaikuciu sveikata, ar jiems nepakenke tai, kad pastojot gerdamos kontraceptines?

Mano drauges sese irgi taip pastojo. Neaisku ar nuo to, bet vaikas labai daznai serga. Is esmes dabar niekas nepasakys. Pasekmes gali islysti tada, kada tie vaikai, ypac jei tai buvo berniukai, nores tureti savo vaiku. Ir apskritai, dabar pradedama kalbeti, kad visokie KT dalykai gali islysti po keliu kartu. Kaikurie daktarai sako, kad delto padauges apsigimimu. Ir jau dabar gimsta daug nesveiku vaiki verysad.gif
Atsakyti
As buvau pastojusi vartodama KT Tri-Regol, ir ji geriau apie 5 metus, bet viena diena... unsure.gif Tik tada menesi laiko stipriai sirgau plauciu uzdegimu, geriau begale antibiotiku, tad teko nutraukt nestuma. Gal KT itakos turejo ir vartojami antibiotikai, as nezinau, bet KT tikrai saziningai geriau visa laika unsure.gif
Atsakyti
pakonsultuokite merginos, kai pastojote naudojant kontraceptines ar buvo kas nors kitaip...... na net nezinau kaip klausti, turiu tokia baime kazkaip si men. As naudoju zieda jau daugiau kaip puse metu ir viskas ok buvo, taciau si men kazkaip viskas susijauke, na naudojant zieda pradejau kraujuoti, nors tik dvi savaites praejo po mmm.......dabr jau tureciau pradeti sirgti, bet tik teplioja i viskas..... g.gif g.gif .... bet atsizvelgiant i tai kad man kelais savaites jau pratepliojo gal ne nebebus tu dienu g.gif ..... geriau vaistus nuo grybelio pries menesi ten raso kraujavima kaip salutini poveki (beje kai pradejau kraujuoti jau kelios savaites kaip negeriau vaistu)... dar nakvisu alieju gerti pradeja, gal tas kazkaip mane isreguliavo g.gif
Atsakyti
na merginos ir išgązdinot.. g.gif man dabar kaip tik gydytoja išrašė gerti Mercilon,bet kaip paskaičiau kiek čia merginų jas gerdamos pastojo doh.gif blink.gif man jas paskyrė todėl,kad turiu cistų...o jos mažina cistų atsiradimą unsure.gif net nžnau kaip čia dabar daryti.. blink.gif bijau pastoti, ir ne dėl to, kad nenorėčiau leliuko...lb jo norčiau 4u.gif o dėl to,kad bijau jam pakenkti jas gerdama ir nežinodama kad pastojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(figurike @ 2008 03 02, 22:36)
na merginos ir išgązdinot.. g.gif  man dabar kaip tik gydytoja išrašė gerti Mercilon,bet kaip paskaičiau kiek čia merginų jas gerdamos pastojo  doh.gif  blink.gif  man jas paskyrė todėl,kad turiu cistų...o jos mažina cistų atsiradimą unsure.gif  net nžnau kaip čia dabar daryti.. blink.gif  bijau pastoti, ir ne dėl to, kad nenorėčiau leliuko...lb jo norčiau 4u.gif  o dėl to,kad bijau jam pakenkti jas gerdama ir nežinodama kad pastojau unsure.gif

Gerk teisingai ir nepastosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aila29 @ 2007 12 31, 16:38)
As buvau pastojusi vartodama KT Tri-Regol, ir ji geriau apie 5 metus, bet viena diena...  unsure.gif  Tik tada menesi laiko stipriai sirgau plauciu uzdegimu, geriau begale antibiotiku, tad teko nutraukt nestuma. Gal KT itakos turejo ir vartojami antibiotikai, as nezinau, bet KT tikrai saziningai geriau visa laika unsure.gif

Taip, antibiotika silpnina KT poveiki, todel gerimo metu ir dar maziausiai savaite po to reikia naudoti papildomas apsaugos priemones.
Atsakyti