Mes pora metu visai nesisaugojom ir vaiku nebuvo, jau ir susirupinus buvau . Po to israse kontraceptiniu tableteliu- po menesio ir yra
Labas , esamos ir busimos mamytes! greit pradesiu gerti mercilon KT , pries tai nevartojau jokiu kontraceptiku, todel truputi neramu del apsaugos... leliuko dar bent pusmeti ar metus neplanuojam tai vat ir iskilo klausimas... Ar po vyras palikes savo 'palikuonis ' manyje nepagamins man ?
QUOTE(Raimutia @ 2007 10 04, 19:46)
Labas , esamos ir busimos mamytes! greit pradesiu gerti mercilon KT , pries tai nevartojau jokiu kontraceptiku, todel truputi neramu del apsaugos... leliuko dar bent pusmeti ar metus neplanuojam tai vat ir iskilo klausimas... Ar po vyras palikes savo 'palikuonis ' manyje nepagamins man ?
Siaip TEISINGAI vartojant KT neturetum pastoti. Va mes geriam jau 6 metus(ne mercilon) ir kol kas dziaugiames vienas kitu Is pradziu ir man buvo kad gal reikia vartoti papildomas apsaugos priemones, bet jei vartoji tuo paciu laiku, neuzmirsti isgerti ir t.t. tai neturetu buti.
QUOTE(auruska @ 2007 10 04, 18:31)
labas, man dabar labai neramu, nes naudojau KT penkis menesius ir dabar yra visi nestumo pozymiai. dariausi testa tai pirmas is viso nieko neparaode, o antras parode kad neigiamas, tai dabar net nezinau ka ir galvoti... jai atvirai tai labai noriu tureti maza dziaugsmeli...
Na ir kokie tie visi menami pozymiai Pats rimciausias tai tegali but nestumo testas O jei jis neigiamas, tai tai nieko ir ner
O jei vaikus nori planuot, tai visgi geriau mesk gert KT
QUOTE(Raimutia @ 2007 10 04, 19:46)
aš pastojau gerdama mercilon.. gėriau tris metus.
QUOTE(liepsnele @ 2007 10 04, 22:25)
Na ir kokie tie visi menami pozymiai Pats rimciausias tai tegali but nestumo testas O jei jis neigiamas, tai tai nieko ir ner
netiesa, net trim draugėm (ne vienu metu) ne vienas testas rodė, kad nesilaukia, o nuėjus pas daktarę pasakė, kad laukiasi. patariu apsilankyti pas gydytoją
Dar vienas klausimas iskilo... gydytoja sake,kad pirmaja tablete isgerti pirma menesiniu diena. tai as ir galvoju,ar isgert iskart kai prades tepti,ar dienom skaiciuot? (pvz. 28 diena)
Ir dar...: kai isgersiu tablete pirmaja,man skaitysis kaip ir kad menesiniu nebus? tai busiu du menesius be menesiniu? ane? zalia as visai...
Ir dar...: kai isgersiu tablete pirmaja,man skaitysis kaip ir kad menesiniu nebus? tai busiu du menesius be menesiniu? ane? zalia as visai...
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 02 22, 17:01)
Labas mamytes ir nea
Visu pirma vartojant kontraceptines negalima antibiotiku gerti, nes jie visa ta laika iki menstruaciju neveiksmingi buna ... Na nezinau kaip jums, bet kiek vaistinej klausdavau visi vaistininkai sake, ne problema, KT veikia 100%... Cia mano ginekologas patvirtino KT neveikia geriant antibiotikus...Mane sokas istiko!!!
Ir aplamai antibiotikai ir KT, tai galima labai greita grybeli pasigauti...
Visu pirma vartojant kontraceptines negalima antibiotiku gerti, nes jie visa ta laika iki menstruaciju neveiksmingi buna ... Na nezinau kaip jums, bet kiek vaistinej klausdavau visi vaistininkai sake, ne problema, KT veikia 100%... Cia mano ginekologas patvirtino KT neveikia geriant antibiotikus...Mane sokas istiko!!!
Ir aplamai antibiotikai ir KT, tai galima labai greita grybeli pasigauti...
ne, nu cia tai shakes
pirma kart isgirdau tokia naujiena...
gerai kad uzsukau
o kad pienlige gali atsirasti nuo KT (kaip ir nuo antibiotiku) - tikra tiesa, bet cia nuo imunuteto labai priklauso.
QUOTE(jurana @ 2007 09 25, 09:19)
Mes pora metu visai nesisaugojom ir vaiku nebuvo, jau ir susirupinus buvau . Po to israse kontraceptiniu tableteliu- po menesio ir yra
šitaip būna, nes kai kurių moterų organizmas nepakankamai hormonų gamina ir pradėjus gerti KT būna kaip tik reikiamas hormonų kiekis ir moteris tampa vaisinga
QUOTE(Raimutia @ 2007 10 17, 19:12)
Dar vienas klausimas iskilo... gydytoja sake,kad pirmaja tablete isgerti pirma menesiniu diena. tai as ir galvoju,ar isgert iskart kai prades tepti,ar dienom skaiciuot? (pvz. 28 diena)
Pirma menesiniu diena - kai normaliai kraujuot pradesi, tepimas dar nera menesines Gerk, kai normaliai susirgsi.
Menesines bus ir toliau emus gert tabletes, tik gali but silpnesnes negu siaip.
Ir siaip tokius klausimus butu geriau bendroj KT temoj uzdavinet, visgi cia tema apie pastojima.
QUOTE(liepsnele @ 2007 10 19, 00:57)
Pirma menesiniu diena - kai normaliai kraujuot pradesi, tepimas dar nera menesines Gerk, kai normaliai susirgsi.
Ir siaip tokius klausimus butu geriau bendroj KT temoj uzdavinet, visgi cia tema apie pastojima.
Aciu labai uz atsakyma!