Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

skaiciau vienos ginekologes komentara, kad pastoja varotdamos kt tik tos, kurios vartoja neatsakingai...vienzo, kazkaip neitikinamai skamba...vartoja neatsakingai?
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 13, 10:12)
skaiciau vienos ginekologes komentara, kad pastoja varotdamos kt tik tos, kurios vartoja neatsakingai...vienzo, kazkaip neitikinamai skamba...vartoja neatsakingai?

Va va.. cia kaip tik man taikyta turbut.. rolleyes.gif nu man neiseina kaip lakrodukas ju isgert.. tai uzmiegu po darbo prie teliko tai uzmirstu pasiimti kai kur vaziuoju.. tai neplanuotai veluoji gryzt namo is kur.. nu visalaik kas nors sutrukdo laiku isgert.. Bet sakau dar nieko ner buve... tfu tfu tfu... tai va ir kyla mintys kai cia prisiskaiciau kiek daug pastojusiu net saziningai vartojant KT, kad gal nevaisinga as.. schmoll.gif baisu pasidare.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2006 02 13, 13:58)
Va va.. cia kaip tik man taikyta turbut..  rolleyes.gif  nu man neiseina kaip lakrodukas ju isgert.. tai uzmiegu po darbo prie teliko tai uzmirstu pasiimti kai kur vaziuoju.. tai neplanuotai veluoji gryzt namo is kur.. nu visalaik kas nors sutrukdo laiku isgert.. Bet sakau dar nieko ner buve... tfu tfu tfu... tai va ir kyla mintys kai cia prisiskaiciau kiek daug pastojusiu net saziningai vartojant KT, kad gal nevaisinga as..  schmoll.gif  baisu pasidare..  verysad.gif

uzsidek telefone priminima, kad ta valanda supypsetu...ir nebus netyciuko
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 14, 11:03)
uzsidek telefone priminima, kad ta valanda supypsetu...ir nebus netyciuko

Niu as dabar uzsidejusi ta priminima.. bet va susimasciau, kad tiek daug kartu ne laiku isgeriau.. tiek kartu pamirsus visai tablete.. ir.. nieko.. O kitos tokios saziningos gerejos kur minute i minute geria KT.. ima ir susilaukia netyciuku..
Atsakyti
Mane galit irgi įrašyt į pastojusių su kontraceptiką klubą.Aš naudojau pagal instrukciją.Ir tvirtai galiu pasakyti - kas naudoja pantitex oval -tas turi didelę riziką pastoti.Čia ne tik vienos mano patirtis.Lux žvakutės nuo visokių uždegimų, bet ne nuo nėštumo..Mažius mano laimingas dabar -jis ,,puikios" kontracepcijos padarinys..
Atsakyti
Man irgi kazkaip abejoniu kyla, kad pastoja tik tosm kurios neatsakingai vartoja. Niekas niekada 100 procentu saugumo garantijos neisrasys KT, tai prie ko cia tas atsakingumas tada? g.gif
Atsakyti
A6 taip pat pastojau gerdama KT, nors jas geriau pagal instrukcija doh.gif Bet db del to nesigailiu, nes turiu nuostabu suneli bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena,
turiu toki klausimeli, tikiuosi gauti atsakyma, o gal kuriai is jusu buvo taip nutike....
geriu kontraceptines tabletes mercilon jau keturis menesius. visada baigus gerti pakuote trecioj dienoj prasidedavo menesines. o po sios isgertos pakuotes menesines jau veluoja. tiesa dar nedaug- viena diena, bet.... labai neramu.
kiek skaiciau ir domejausi, pastojimo galimybe labai labai nedidele, jei geri laiku, nepralaidziant nei vienos tabletes. taigi geriau tvarkingai visa laika.
ar gali menesiniu nebuvimas buti susijes su tuo, kad paskutine tablete geriau is pakuotes, pirktos Lietuvoj (taip pat mercilon, lyg gamintojas tas pats), o siaip gyvenu uzsieny ir mercilon perku ten. ar itakoja stresai menesiniu cikla kai yra geriamos kk? nes visad maniau, kad geriant kontraceptikus, menesines yra sukeliamos tabletese esanciu cheminiu preparatu, ir su naturaliom menesinem tas kraujavimas nieko bendro neturi?
pasimetus jauciuosi. prasau atsakykit...
Atsakyti
Labas mamytes ir nea smile.gif

Visu pirma vartojant kontraceptines negalima antibiotiku gerti, nes jie visa ta laika iki menstruaciju neveiksmingi buna ... Na nezinau kaip jums, bet kiek vaistinej klausdavau visi vaistininkai sake, ne problema, KT veikia 100%... Cia mano ginekologas patvirtino KT neveikia geriant antibiotikus...Mane sokas istiko!!!
Ir aplamai antibiotikai ir KT, tai galima labai greita grybeli pasigauti...
Atsakyti
Sveikutes,pastojau gerdama Tri regol,bet as tame sarase kur neatsakingai vartojau blush2.gif blush2.gif bet tas neatsakingumas padovanojo man dukryte,kurios labai norejau 4u.gif
Atsakyti
Reiskia jei pastoji vartodama kontraceptines tai nestumas gimdyvinis (ar kaip ten vadinasi blush2.gif )? Mes praita diena su draugu taip issigandome, nes velavo mano tos dienos, o as geriu KT ir uzvedeme tokia tema: Ar galimas gimdymas, jei pastoji vartojant KT?... reiskia galima, labai atsipuciau karsta.gif
Mano draugas taip pat pasako, kad noretu vaikelio, bet lygiai taip pat kaip kiti vyrai: "Dar neturime kur gyventi ir pan..." ax.gif Tai uztat dar ir neplanuojame, nors as jau visai noreciau wub.gif
Atsakyti
as geriu kontraceptines jau antri metai,bet kokia puse meteliu jau noriu vaikelio tai nesisteengiu labai saziningai vartoti,nors maniskis irgi su tom paciom pasakom kaip ir daugelio cia pasirasiusiu,kad vaikelio noretu bet dabar ner kur gyvent ir t toliau g.gif ax.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti