Man tai irgi visa laika baisu, kad neatsitiktu taip, jog as sau atsiputusi geriu KT, o ten del visokiu viduriavimu, supykinimu, antibiotiku ar kt. pastociau ir to nezinodama toliau gerciau tabletes. Juk tas tikrai pakenktu uzsimezgusiam leliui...
O gal kam nors yra teke girdeti ir apie KT saveika su alkoholiu? Nes dabar kaip tycia sventes, vakareliai ir kita velniava, ir taip op... netycia kokia tabletike susimaisiusi su vyneliu ar brendziuku "nesuveiks"...
Leliaus noriu, bet tikrai nenori jam pakenkti. Kai nuspresiu, kad jam laikas ateiti, tai nutrauksiu, o ne taip, kad KT nesuveiks...
Alkoholis neslopina kontraceptikų poveikio: žodžiai iš gydytojos ginekologės lūpų.
QUOTE(Gita66 @ 2005 12 27, 22:44)
niu bet yra ir kt kontraceptiku, kurie ne vien per skardi patenka i organizma.
mano skrandis ner baisiai pajegus doroti didelius maisto ir gerimu kiekius, tai lipinu pleistriuka ir nesinervinu
mano skrandis ner baisiai pajegus doroti didelius maisto ir gerimu kiekius, tai lipinu pleistriuka ir nesinervinu
as irgi vartojau pleistriuka, o siuo metu supuoju sunu. viska atlikinejau pagal instrukcijas, bet mazasis sedejo ant debeselio, rinkosi mama ir...mane pasirinko
as skaitineju ir negaliu tuo patiketi. as po Diane 35 puse metu negalejau nepastojau dabar pradejau Yarina.ar nera sias tabletes vartojusiu ir pastojusiu?
As geriu kt Novynette. Kolkas viskas ok, nors velnias zino dabar, kai cia pasiskaiciau.Gal kuri vartojot novynnete ir pastojot arba apie tai girdejot?
net baisu pasidarė, kai pasiskaičiau žinau, kad nėra 100proc. apsaugos (o taip norėtųsi ).
o ir naudingos info radau... supratau ko man tą pilvuką vis maudžia (pasirodo ne man vienai, geriant tam tikros rūšies tabletes).
skaitinėjau ir statistiką tokia:
daugiausia merginų (iš čia rašiusių) pastojo vartodamos Cilest, žvakutes Patentex...
o ir naudingos info radau... supratau ko man tą pilvuką vis maudžia (pasirodo ne man vienai, geriant tam tikros rūšies tabletes).
daugiausia merginų (iš čia rašiusių) pastojo vartodamos Cilest, žvakutes Patentex...
QUOTE(laputaityte @ 2005 12 28, 23:41)
o man susidarė įspūdis, kad tos, kurios gėrė Mercilon
QUOTE(kolete @ 2005 11 02, 15:12)
na visa info ka daryti tokiu atveju turetu buti informaciniame lapelyje. pvz ash geriu yarina, tai jei toks atvejis butu nutikes man tai tada butu reikeje pradeti kita menesi nauja pakuote gerti be pertraukos. kaip su kitais kontraceptikais tai nzn. o del pastojimo tai pasakysiu taip ash jau metus vartoju jarina ir budavo kad kokia diena per visa cikla pamirshdavau ishgerti, tai ta praleista tabletele gardavau ryte jei atsimindavau, o jei tik vakare prisimindavau, tai abi tebletytes kartu ishgerdavau. visas pertraukas darydavau kaip ir visada, nes karta kai pabandziau be pertraukos gerti, nu tada kai tablete viena praleidi, tai po to kazkaip nelabai kaip buvo, nes patepliodavo ir myletis nelabai higienishka, del visokiu ten nepasisalinusiu laiku dalykeliu. taip kad vartoju taip kaip parashiau ir dar nepastojau
na paveluotai as cia bet atsakaubet kad dezimformacija skleidi nes pavelavus viena diena (as irgi geriu yarina) ir pagal gydytoja ir pagal instrukcijas reikia 7 dienas papildomai saugotis nes jei per jas pastosi tai tikrai nebus geriau jei po menesio nedarysi 7 dienu pertraukos (kaip tik tada nebus mmm ir net neitarsi kad pastojai...) taigi atidumo mergaites! (rado kas kritikuot )
kontraceptines tabletes vartoju apie 5 metus. esu vartojusi novynette, cilest, o dabar jau antrus metus geriu yarina. kol kas apsauga veikia gerai
aš galvoju,kad pastoti galima tik tada,jei kažkas daroma ne pagal instrukciją...
Niu prisiskaiciau.. naudohu KT su pertraukom jau 4 metus.. esu super nesazininga ju gereja.. tai ne laiku, tai visai pamirstu.. bet dar tfu tfu tfu neuzkibau.. gal nevaisinga?