Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE(Ratatankė @ 2005 01 11, 07:57)
Nusprendziau pakeisti karta Marvelon kontraceptikus i Cilest, pabaigiau Marvelon, padariau 7 dienu pertrauka, pradejau Cilest ir pastojau...Taigi niekada nedarykite pertrauku keisdamos kontraceptikus megalol.gif

kai as keiciau tabletes, tai vaistinej sake galima daryt pertrauka ir nereikia papildomai saugotis... bet praejus men, kazkaip keistai mane pykina... tikiuosi dar nebus beibio... ax.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal galėtumėte patarti, o tai man jau galvą įsiskaudės. Nesu tikra,bet atrodo kad viena diena pavėlavau pradėti gerti KT po 7 dienų pertraukos doh.gif Gal kas galėtų parašyt,ka man tokiu atveju daryti, ar tos likusios tabletės dabar jau neveiksmingos, ar papildoma apsauga reikalinga. Labai prašau padėkit, o tai tikrai nežinau ką daryti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosiukas @ 2005 11 02, 14:57)
Sveikos.Gal galėtumėte patarti, o tai man jau galvą įsiskaudės. Nesu tikra,bet atrodo kad viena diena pavėlavau pradėti gerti KT po 7 dienų pertraukos doh.gif  Gal kas galėtų parašyt,ka man tokiu atveju daryti, ar tos likusios tabletės dabar jau neveiksmingos, ar papildoma apsauga reikalinga. Labai prašau padėkit, o tai tikrai nežinau ką daryti  cry.gif

na visa info ka daryti tokiu atveju turetu buti informaciniame lapelyje. pvz ash geriu yarina, tai jei toks atvejis butu nutikes man tai tada butu reikeje pradeti kita menesi nauja pakuote gerti be pertraukos. kaip su kitais kontraceptikais tai nzn. o del pastojimo tai pasakysiu taip ash jau metus vartoju jarina ir budavo kad kokia diena per visa cikla pamirshdavau ishgerti, tai ta praleista tabletele gardavau ryte jei atsimindavau, o jei tik vakare prisimindavau, tai abi tebletytes kartu ishgerdavau. visas pertraukas darydavau kaip ir visada, nes karta kai pabandziau be pertraukos gerti, nu tada kai tablete viena praleidi, tai po to kazkaip nelabai kaip buvo, nes patepliodavo ir myletis nelabai higienishka, del visokiu ten nepasisalinusiu laiku dalykeliu. taip kad vartoju taip kaip parashiau ir dar nepastojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winter @ 2005 08 29, 11:45)
aš geriu Gracial jau 1,5 metus kol kas nepastojau mirksiukas.gif

Ir aš tiek pat, tą patį blink.gif tfu tfu tfu, kaip sakoma.. Nors JIE ateina tada, kada patys nori.... rolleyes.gif
Atsakyti
geriau KT 6 metus ir tikrai nepastojau be je 4 metai negeriu ir irgi nepastojau nes saugomes sargiais
Atsakyti
o gal kuri pastojot naudojant kontraceptini zieda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeriN: 14 lapkričio 2005 - 19:42
Aš gėriau Regulon'ą 4-5 metus, nusipirkus kitą pakuotę pamiršau pradėti gerti sad.gif kai supratau, kad pamiršau, tą mėnesį saugojomės prezervatyvais...vadinasi, pastojau pirmą savaitę nutraukus KT vartojimą. vat.
manau, pastojama netinkamai vartojant KT. Tas ir info lapelyje parašyta....
Atsakyti
Labas merginos! Net silpna pasidare paskaicius jusu pasisakymu... Bet is tikruju vartodami tabletes pastoja is 100 viena- dvi moterys per metus. As manau, kad jei vaikeliui jau skirta ateiti i pasauli, tai net ir tabletes nepades.
As pati geriu jau metus (labai tvarkingai blush2.gif ), kol kas viskas o.k.!
Atsakyti
Aš tai labaiusiai bijau, kad dar gali nežinot, kad esi pastojus ir gerti kokius nors vaistus ar pan. fear.gif Pvz. dabar geriu antibiotikus, o ir Logestą kažkaip nebe taip reguliariai geriu kaip anksčiau... Ir visada mąstydavau, ar nekenkia vaisiui, jei dar nežinau, kad laukiesi ir toliau kurį laiką geri KT?
Atsakyti
Aš pastojau LOGEST vartodama smile.gif Bet čia dėl to, kad pati žiopla buvau g.gif doh.gif clap.gif wink.gif Jei trumpai, tai praėjus tom 7 dienom pertraukos, nenusipirkau pakuotės (pamiršau pradžioj), tai mes su vyru saugojomės, bet kai galų gale nusipirkusi pradėjau gert, tai iš galvos išgaravo, kad dar 7 dienas papildoma apsauga reikalinga biggrin.gif Ta va, dabar turiu nuostabų sūnų thumbup.gif
Ai, tiesa, kadangi nežinojau, kad pastojau, tai dar kurį laiką vartojau kontraceptikus, tai mane dėl to į genetikos centrą siuntė, bet ten pasakė, kad šiuolaikiniai kontr nelabai kenkia vaikučiui wink.gif
Atsakyti
Kartais atrodo-Kokia neteisybė! Tos, kurios nori pastoti, metų metais nepastoja, o tos, kurios saugosi, geria kontr ir nenori vaikelio, ir užkimba!
Aš pati su nekantrumu laukiu mėnesinių, nors geriu kontr., bet vieną vakarą vėmiau, nors po to ir saugojausi, bet esu baisi paranojikė, tai bijau, kad nepastočiau. Jau keliems gydytojams klausimus internetu siunčiau, kokia galimybė pastoti išvėmus tabletę, ir nėštumo testą dariausi (rodo neigiamą), bet žiauriai bijau, kad nepastočiau, nes tada ryžčiausi nemaloniam dalykui.... verysad.gif
Tai va, viskas paaiškės šį savaitgalį.
Atsakyti
Tai jei vemei, tiesiog butu uzteke paskui dar viena tablete isgert.
Atsakyti