Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

Taip as del tablečių tai girdėjau, ir draugių yra pastojusių, bet apie pleistrą kažkaip ne, gal dėl to kad jis palyginus neseniai atsirado....
Bet mano manymu jei jau neščia, bet dar to nepajutai, ar nežinai, tai tabletės kenkia schmoll.gif Ir išvis kiek prisiskaičiau dabar apie kontraceptikus, ir tabletės, ir pleistras kenkia sveikatai, net pačiai baisu dabar ką nors vartoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doki @ 2005 03 16, 14:04)
Taip as del tablečių tai girdėjau, ir draugių yra pastojusių, bet apie pleistrą kažkaip ne, gal dėl to kad jis palyginus neseniai atsirado....
Bet mano manymu  jei jau neščia, bet dar to nepajutai, ar nežinai, tai tabletės kenkia  schmoll.gif  Ir išvis kiek prisiskaičiau dabar apie kontraceptikus, ir tabletės, ir pleistras kenkia sveikatai, net pačiai baisu dabar ką nors vartoti unsure.gif

Visur juk raso, kad jei itari, jog gali buti nescia - reikia nutraukti KT vartojima.
As vartojau TriRegol\i labai ilga laika - ir praleisdavau net po 3, po 4 tabletes kartais, kartais kokia viena ties viduriu uzhsilikdavo - ir nepastojau. Pastojau ishkart nustojus jas vartoti.

Tada vartojau Yarina 3 men. pastojau velgi per pirma menesi nustojus jas vartoti, nesulaukusi naturaliu mmm.

Manau, kad jei nevemsi, nevartosi konfrontuojanciu su KT vaistu, neviduriuosi ir reguliariai gersi KT - tikimybe pastoti jas vartojant beveik lygi 0.
Atsakyti
QUOTE(ignė @ 2005 03 16, 14:52)
na, gyvenimiski atsitikimai rodo visai ka kita smile.gif
Aisku, kad liudna, kai taip atsitinka vakelio visai nelaukiant...

as tai negirdejau atveju, kada saziningai pagal instrukcija vartojant KT pastojama, bet jei tokiu atveju yra - tai nenorint vaikelio reiketu dar papildomai saugotis. Bet man tai 6 metus labai patikimos KT buvo.Tik vat, kad reklamos labai klaidina kaip ir su patentex - patikima apsauga, o saugumas tik 48 procentai.
Atsakyti
QUOTE(Venta @ 2005 01 31, 11:37)
Krika,
kiek žinau, pastojus Jeanin tabletės poveikio vaikeliui nedaro. Buvau tai skaičiusi.

O gal būtų galima kur nors pasiskaityti, kad tikrai nekenkia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2005 02 24, 14:36)
Gal kuri pastojot gerdama "Logest"  g.gif

paskaityk ankstesnius pasisakymus, rasi, kad nuo logest pastojo kazkuri moteriske, man paciai plaukai siausias, kad reguliariai vartojant-pastojama!!!! , vartojau 2m. logest, buvo ir vemimu ir antibiotiku, bet kazkaip vis sekmingai.O dabar vartoju Gracial, ir nei viena nepasisako siuo kontraceptiku, nejaugi tox nepopuliarus mano kontraceptikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(danuter @ 2005 06 01, 16:19)
paskaityk ankstesnius pasisakymus, rasi, kad nuo logest pastojo kazkuri moteriske, man paciai plaukai siausias, kad reguliariai vartojant-pastojama!!!! , vartojau 2m. logest, buvo ir vemimu ir antibiotiku, bet kazkaip vis sekmingai.O dabar vartoju Gracial, ir nei viena nepasisako siuo kontraceptiku, nejaugi tox nepopuliarus mano kontraceptikas? g.gif

Jau siunciau klausimeli gydytojai, bet del viso pikto pasikartosi cia - gal kuri zinot?
Vartoju Gracial jau 10 menesiu, baigineju pakuote... O kitos nebeturiu - man siustas siuntinys su kontraceptikais dingo Sioje salyje, kur esu, Gracial nera...
Kuom galeciau pakeisti Gracial? Ar nepakenktu pereiti prie vienos dozes hormonu kontraceptiku (Gracial yra dvieju) jei taip atsitiktu, kad nerasciau cia dvieju doziu kontraceptiku?
Ir ar reiketu papildomu apsisaugojimo priemoniu pirmaji menesi, ar ir vel tektu kenteti salutinius poveikius?
Atsakyti
Galima keisti į bet kokius KT, nesvarbu, kelių fazių, tik geriau būtų nedaryti 7 dienų pertraukos tarp senų ir naujų gėrimo, pradėt gert iš karto baigus senus. Taip nereikės pirmą savaitę papildomos apsaugos. O dėl šalutinių poveikių - taip, jų gali būt pirmą mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2005 02 24, 13:36)
Gal kuri pastojot gerdama "Logest"  g.gif

AŠ AŠ AŠ, po trijų gėrimo mėnesių! 4u.gif
Atsakyti
aš geriu Gracial jau 1,5 metus kol kas nepastojau mirksiukas.gif
Atsakyti

Bet kaip pagalvojus ... jerguteliau ir saugantis galima pastoti. Nu šakės! rolleyes.gif
Atsakyti
merginos jus pamirstat viena,dalyka,pvz Jenifer27 sakai pastojai po 3 gerimo menesiu,bet tuos 3 menesius gerdama KT nepastojai?Pamirstas kad informaciniame lapelyja nurodyta,kad kontraceptiniu tableciu poveikis sumazeja:
jei geri tam tikrus vaistus,antibiotikus
jei vemi
jei viduriuoji
jei nevienu metu geri Kt( tai diena tai ryte)
jei veliau negu bet kada isgerei tablete

ir dar gal kokiu nor yra dalyku g.gif tada gali ivykti ovuliacija ir galima pastoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kartais zinot, per kiek laiko KT suveikia isgerus... nes po 2 val kai isgeriau, vemiau, tai saugotis reiktu papildomai, ar jau nebutina?
Atsakyti