Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE(Baltija @ 2005 02 16, 11:26)
ar darant pertrauką, kai turi būti netikros mmmmm, reikia papildomai saugotis tas 7 dienas?  4u.gif

Saugotis tikrai nereikia, nebent del ligu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2005 02 16, 14:58)
Saugotis tikrai nereikia, nebent del  ligu tongue.gif

reiškia nereikia tongue.gif ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi pastojau biggrin.gif gerdama KT,vartojau magrogijon, nors ir nevartojau jokiu kitu vaistu ar vitaminu g.gif , bet dabar labai dziaugiuosiu mirksiukas.gif ,nes turiu grazu ir sveika suneli biggrin.gif
Atsakyti
geriu cilest, sveriu šiek tiek nei 70 kg doh.gif girdėjau, skaičiau, kad esant daugiau nei 70 kg, tikymė pastoti padidėja iki 40% sad.gif tai kaip saugotis tada? unsure.gif kokios KT tinka sveriančioms daugiau nei 70?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 16 vasario 2005 - 17:33
QUOTE(Baltija @ 2005 02 16, 17:33)
geriu cilest, sveriu šiek tiek nei 70 kg  doh.gif  girdėjau, skaičiau, kad esant daugiau nei 70 kg, tikymė pastoti padidėja iki 40%  sad.gif  tai kaip saugotis tada? unsure.gif  kokios KT tinka sveriančioms daugiau nei 70?

Na aš svėriau daugiau kaip 70kg, kai gėriau Cilest ir...pastojau, bet pastojau todėl, kad po 7 dienų pertraukos pakeičiau jas į Marvelon, jau keičiant tabletes jokių pertraukų tiksliai nereikia. O vėliau man išrašė Femoden - jos labiau tinka mums, persikiukams, bet aš ir jų nebegeriu, nes jos visos svolačiai kenkia unsure.gif
Atsakyti
Buvau as pastojus cry.gif bet laiku pastebeta buvo mirksiukas.gif tai dabar viskas tvarkoj nieko nera tongue.gif gyvenu kaip gyvenus viena be 2.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciux @ 2005 02 19, 01:44)
Buvau as pastojus cry.gif bet laiku pastebeta buvo mirksiukas.gif tai dabar viskas tvarkoj nieko nera tongue.gif gyvenu kaip gyvenus viena be 2.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

niu va o kur draugas?
Atsakyti
QUOTE(zeta333 @ 2005 02 19, 00:45)
niu va o kur draugas?

Jau senai jo nebera mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri pastojot gerdama "Logest" g.gif
Atsakyti
Labas. Labai domina toks klausimas. g.gif Žinau, kad yra tikimybė pastoti vartojant kontraceptikus, bet ar tai dažnas atvejis? Turiu jau keletą pažįstamu, kurios pastojo vartojant tabletes. Vienos laukia ir laukia nors jau metus kaip nebevartoja, bet nieko neišeina, o kitos vartoja kaip visada ir nestuke.gif Nuo ko tai priklauso? Ant kiek tai gali pakenkt vaikui? Gal turite kokių pažįstamu, gal su jumis buvo toks atvejis, ar šiaip girdėjote…Labai įdomu naudojant pleistrą buvo tokių atvejų?
Atsakyti
QUOTE(doki @ 2005 03 16, 13:25)
Labas. Labai domina toks klausimas.    g.gif  Žinau, kad yra tikimybė pastoti vartojant kontraceptikus, bet  ar tai dažnas atvejis? Turiu jau keletą pažįstamu, kurios pastojo vartojant tabletes. Vienos laukia ir laukia nors jau metus kaip nebevartoja, bet nieko neišeina, o kitos vartoja kaip visada ir  nestuke.gif  Nuo ko tai priklauso?  Ant kiek tai gali pakenkt vaikui? Gal turite kokių pažįstamu, gal su jumis buvo toks atvejis, ar šiaip girdėjote…Labai įdomu naudojant pleistrą buvo tokių atvejų?

Doki, as siandien kontraceptiku instrukcijoje perskaiciau: " ... baigete vienos paketes tabletes ir nera menstruaciju ? Jeigu kontraceptines tabletes vartojote reguliariai, nevemete ir nevartojote kitu vaistu, tikimybe, kad esate nescia yra labai nedidele. Ir toliau vartokite Yarina. Jei menstruacijos jums neatsiranda ir suvartojus antra tableciu pakuote, nedelsdama kreipkites i savo gydytoja. Kitos pakuotes tableciu negalima pradeti gerti tol, kol gydytojas nenustato, ar nera nestumo". Is sio aprasymo galima suprasti, kad tikimybe pastoti vistiek yra. O jei viena pakeli, netasiradus menesinems, galima gerti... gal jis neturetu pakenkti.
As irgi turiu kelias pazistamas, kurios pastojo, vartodamos kontraceptikus g.gif
Atsakyti
zinau, kad jei nors viena tablete pamirsti isgerti, tada tai tikrai didele galimybe pastoti..
Atsakyti