Upytele,tu vel pribloskei....
Gaila,kad ta Klaipeda tolokai-pamatyti Tavo darbus parodoje labai labai noreciau,
isivaizduoju,kaip daug vienoje vietoje tokiu nuostabiu darbu ispudingai atrodys
Parodėlė veiks iki liepos6 dienos. Ten bus keletas mano darbų ir nuostabūs kitų menininkų darbai. Bus kur akis paganyti Parodų rūmai dirba nuo 10,00 iki 18,00 visom savaitės dienos išskyrus pirmadienį, dėl antradienio nepamenu
Po parodos grįšiu į šeimą su savo džiūgavimais ir bambėjimais
Po parodos grįšiu į šeimą su savo džiūgavimais ir bambėjimais
Žodžių kol kas nerandu- iš nuostabos kažkur išsislapstė.
Gaila kad tos parodos taip toli.
]Mano magnolijos
Koks dailus ir svelnus salikelis,malonu bus kazkam pasipuosti
Wow,kaip grazu
tavi - padirbejai labai labai sauniai
Ačiū, mergaitės
Dar kartelį pasikartosiu, atleiskite už įkyrumą, bet...
Birželio 18 dieną, 18.00 valandą, Klaipėdos dailės parodų rūmuose (Aukštoji g. 1/Didžioji Vandens g. 2 ) atidaroma trijų autorių - Ramūno Kraniausko (aliejus, drobė), Povilo Dirgėlos (aliejus, drobė) ir Eglės Lipinskaitės (tapyba ant šilko) - paroda "Jūra ir fantazija" . Maloniai kviečiame apsilankyti.
Pagarbiai
Autoriai
Birželio 18 dieną, 18.00 valandą, Klaipėdos dailės parodų rūmuose (Aukštoji g. 1/Didžioji Vandens g. 2 ) atidaroma trijų autorių - Ramūno Kraniausko (aliejus, drobė), Povilo Dirgėlos (aliejus, drobė) ir Eglės Lipinskaitės (tapyba ant šilko) - paroda "Jūra ir fantazija" . Maloniai kviečiame apsilankyti.
Pagarbiai
Autoriai
QUOTE(upytele @ 2009 06 15, 13:49)
Dar kartelį pasikartosiu, atleiskite už įkyrumą, bet...
Pagarbiai
Autoriai
Pagarbiai
Autoriai
o ,aciu uz info - iki pasimatymo
Iki pasimatymo
Jetau kokie grožiai - akys raibsta.
Aš ir nusipirkau dažų, bet ne ant šilko tapyti, o šiaip ant medžiagos, turiu ten sugalvojus visokių dalykų tai reiks įgyvendint.
Norėjau prie progos paklaust kuom ant medžiagos skečą pasidarot? Vistiek turbūt iš karto dažais būtų per rizikinga...
Aš ir nusipirkau dažų, bet ne ant šilko tapyti, o šiaip ant medžiagos, turiu ten sugalvojus visokių dalykų tai reiks įgyvendint.
Norėjau prie progos paklaust kuom ant medžiagos skečą pasidarot? Vistiek turbūt iš karto dažais būtų per rizikinga...