Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

[quote=upytele,2009 06 08, 23:28]
Nugu dirbu juodai, tyliai be komentaru pasidziaugiu jusu darbeliais ir vel kvepuoju smirdanciais dazais...

paskutinis pabaigtas darbelis ant silko smile.gif

"Bucinys po vandeniu"
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pagaliau oficialiai galiu pakviesti į Klaipėdos dailės parodų rūmus birželio 18-tą dieną, 18-tą val. Parodos atidarymą. Dalyvaus trys autoriai - Ramūnas Kraniauskas (mano mokytojas), Povilas Dirgėla (labai nuostabus žmogus) ir aš blush2.gif
Atsakyti
Nuostabu,kas gales nueit thumbup.gif .Tik nuotrauku nepamirskit kas padaryti ax.gif
Atsakyti
Po Upytėlės darbų ir sako dėti nedrąsu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
sveikinu Upytele su artejancia paroda. Cia pademonstruojamais savo darbeliais labai mus pagerbi ir papuosi si foruma, sekmes ruosimesi! Gaila tik kad taip toli, sekancia paroda organizuok Vilniuje smile.gif
Seniai rasiau, tai noriu pagirti Niliuka uz labai grazias alyvas.
Saunuoles, kad dirbat su vasku, negaliu pakomentuoti nieko, nes nebandau sios technikos smile.gif
Atsakyti

Tavi, labai nuostabus lengvas salis su naslaitemis. Cia bespalviu konturu darete? Pereinu ir as prie saliu, nes gimtadieniai pasipyle. Bandysiu sifona smile.gif
Atsakyti
Naudojau sidabrinį kontūrą. Bespalvį nemėgstu, retai naudoju. Na jei ką skambink
Atsakyti
Tavi, super! Jei nededi fono - megink bespalvi kontura. Jo galimybes labai placios, tik labai daug darbo. Mat as su juo darbuojuosi kaip su batika - keliais etapais smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Upytėle. Darau ir su bespalviu
Atsakyti
Upytelei - susižavėjimo šūksniai ir kuo didžiausios sėkmės parodoje.
Toks optimistiškas spalvų žaismas labai pakeri.
Mums tik pradedančioms piešti belieka tik seilę varvinti ir sukt galvą kaip gi čia viskas padaryta?

Vis dairiausi į našlaites ir galvojau, kad dabar reikėtų pabandyti jas nupiešti ir štai tau - Tavi jau turi nupiešusi. Sveikinu, Tavi, nuostabu.
Atsakyti
Nuliuk, ačiū. smile.gif
Atsakyti
As jas jau tavo temukeje maciau,Tavi mirksiukas.gif . Grazu wub.gif .Mano vienos megstamiausiau geliu,net ir balkone ju turiu wub.gif (1.bijunai ax.gif )
Atsakyti