Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

sveikutės, įsiterpsiu, jie bus pirmame aukšte priešais kasa, kur maži kambariukai. žadėjo nuo savaitgalio prekiauti smile.gif
Atsakyti
Ačiuks Lachese, ieškosim thumbup.gif gal ką nors naujo turės pasiųlyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2009 06 08, 09:57)
Pavyzdžiui darant skeldėjimus (krakeliūrus) reikia dengti vašku visą šilką kiek jo yra

Zinok as taip ir dariau,bet jo labai mazai susinaudojo ax.gif .Tik mane vaskas aplamai uzknisa,nes ji sunku po to is silko istraukt ax.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau visas grožybes ir siela atsigavo. wub.gif

QUOTE(~ella~ @ 2009 06 08, 12:52)
nagi nagi  g.gif  įdomu  g.gif  reikės paieškoti. Manau  verta dairytis prie kanceliarinių prekių antram aukšte,  vargu ar dės prie sadolinų ir vivakolorų  hihihi.gif

lotuliukas.gif ui negaliu. Taip dar kanistriukais po pusę litro rolleyes.gif
Dabar bandau įsivaizduoti kokie ten maži kambariukai prie kasų.
Na kaip seniai Ermitaže buvau. blush2.gif

QUOTE(SeRi @ 2009 06 08, 16:34)
Zinok as taip ir dariau,bet jo labai mazai susinaudojo ax.gif .Tik mane vaskas aplamai uzknisa,nes ji sunku po to is silko istraukt ax.gif

ania unsure.gif Vis ruošiausi pabandyt, bet labai atbaido tas vaško išprašymas. blush2.gif

O pati nė nežinau kada prie šilko prieisiu. Piešiau lotosus ant vatmano- paruoša seji technikai prie kurios tikiuosi būti prileista šią savaitę. ax.gif
Dar kartojau alyvų šakeles ant ryžių popieriaus. Labai jaučiu trūkumą akademinių žinių. Kai reikia sugalvoti kaip turi krist šviesa- lieku pasimetusi.hihihi.gif

Mano šilkas tebestovi su pražydusiomis obelimis jau nuo kovo pradžios ir vis nerandu laiko( tiksliau noro) prie jo artintis. biggrin.gif

TAVI, kada prasideda naujokų pamokos Stepono gatvėje? Pas mus viena darbuotoja susidomėjo. biggrin.gif
Atsakyti
Nugu dirbu juodai, tyliai be komentaru pasidziaugiu jusu darbeliais ir vel kvepuoju smirdanciais dazais...

paskutinis pabaigtas darbelis ant silko smile.gif

"Bucinys po vandeniu"

user posted image

"Pasiplaukiojimas ant zuvies"

user posted image
Atsakyti
Gražu, kaip visada. Gal būt, kada nors ir aš sugebėsiu bent kažką panašaus sukurti verysad.gif Jei prasikals fantazijos daigai
Atsakyti
Sveikos, kokie grazus Upyteles darbai- tai be zodziu.As jau kokius metus vis ziuriu
ziuriu-kaip darbas-taip naujas grozis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As irgi esu siek tiek susidurusi su silku,todel galiu ivertinti spalvu derinima,ivairios technikos pritaikyma ir t.t. Turiu atsisiuntusi nemazai Upyteles darbu,vis pasiziuriu,
pasigroziu ir pasvajoju apie kabanti koki ant sienos.
Atsakyti
Upytelei
kaip grazu..ir ne tik grazu, bet ir taip savita...negrazu pripazinti, bet pavydziu zmonems, turintiems savo unikalu braiza 4u.gif ..bet ka cia pavydet- dirbt reikia smile.gif
del vasko
nezinau ar as galiu cia pataryneti- dar tik pabandziau su tuo saltuoju...jei del isemimo, tai jisai labai lengvai issiima, net buvau nustebus ir net zymes nelieka- nei medziaga kieteja nei dar kas darosi...bet minusai- ilgai dziuna, tokiu ryskiu suskeldejimu nelabai gaunasi (arba as nemoku), neiseina isgauti tokiu efektu, kaip pvz. taskymo ar pan, ir pats konturas su juo apvestas labai savotiskas- nera toks kaip su karstu (kiek matau kitu pavyzdziuose). taip man atrodo
Atsakyti

aciu mergaites ax.gif , del salto vasko, Vijapinavija - teisi. Man jis irgi tooooooli grazu palyginus su karstu. Tik smulkmenele - siek tiek patogesnis ir greitesnis, bet jokio subtilumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2009 06 09, 00:10)
Dar kartojau alyvų šakeles ant ryžių popieriaus. Labai jaučiu trūkumą akademinių žinių. Kai reikia sugalvoti kaip turi krist šviesa- lieku pasimetusi.hihihi.gif

Enija, man rodos tu be reikalo jaudiniesi dėl tų akademinių žinių
irnesakyk.gif Nei tai portretas nei peizažas ar žanrinė scena g.gif Gal aš neteisi bet gėlių tapyboje viskas gana laisva; mirga marga nėra kažkokio nukreipto vieno konkretaus šviesos šaltinio. Duok daugiau perėjimų, pustonių spalvų pamaišymo ir bus gerai thumbup.gif . Va kas mane dabar jaudina ir kankina gėlių tapyme tai kaip pagauti jų esybę per daug nenusismulkinant. Arba išpiešinėti botaniškai tiksliai arba emociškai, bet ranka ne visad klauso jausmų doh.gif Eh rolleyes.gif Neseniai aptikau filmuotą pamoką rusų dailininko akvarelisto, tapė chrizantemas. Fantastika kaip iš spalvotų dėmių lyg iš niekur po truputėlį randasi stebūklas su visais šešėliais pustoniais gyvu virpesiu ir visa tai be jokio eskizo .....ai vienu žodžiu emocijos drąsko pamačius ką žmogus gali doh.gif Tiek to kiekvienam savo, nors naudos irgi yra pasižiūrėti net jei ir nesitiki kada tokio meistriškumo pasiekti.

Aha aš irgi ko gero su elementariom žvakėm nesiskirsiu ax.gif Man tinka, kad jos greitai džiūsta, galima taškyti ir taip išgauti įvairių efektų, krakeliūrai gaunasi gerai ypač žiemą lotuliukas.gif kai gali greitai atšaldyti darbą išnešdamas iš patalpos. Skeldėja puikiai ir nebūtina nuiminėti nuo rėmo iš apačios su pirštu gražiai priverti lūžinėti o dar ir kryptį valdyti įmanoma thumbup.gif . Vaško išėmimas tikrai nėra sunkus tik imlus darbui ir seniems laikraščiams mirksiukas.gif

Ūpytėle wub.gif wub.gif wub.gif nuostabu, ačiū, kad pasidalini savo kūryba su mumis. Man ypač "Bucinys po vandeniu" patiko, būtent spalviniu ir atlikimo atžvilgiu o siužetas pasiplaukiojime labiau traukia rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Upytele vel savo stebuklu pridejo wub.gif

O as siandien buvau pardoj ir dvi knygas apie geliu tapyma akvarele nusipirkau rolleyes.gif .Ziuresim tik ar panaudosiu doh.gif tongue.gif .

O del vasko,tai tik sita tepliuza ant nosinaites pabandziau.Daugiau nieko nesu dariusi ax.gif . Ai ,ne,bandziau dar gelytes papaisaliot ,tik nezinia kur ta skiautele blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 09 birželio 2009 - 16:55
kiekvienakart akys isprogsta pamacius Upyteles darbus blink.gif ir neviltis apima , kad to niekada nepasieksiu (ypac nieko nedarydama) blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
sie tokie ryskesni, labiau konturiniai ax.gif
Atsakyti