saunuole agee, labai graziai darbuojiesi! Del spalvos, tai gal dar siek tiek ilgiau galima lyginti pries skalbiant. Ir skalbiant netrinti labai. Isskalbus galima be medziagytes lygint, tik atsargiai, kad koks konturas kur nepriliptu. O siaip tai grazus tavo darbukas. Paprastai taip ir buna, kad linijos ne visai vienodos ir spalvos kai kur paplauke. Cia jau tokios silko tapybos priemones - konturai gan grubus. Svelnesni darbeliai gaunasi kai su gruntu tapai, tuomet linijas teptuku gali dailesnes isgauti.
Oi,kiek nauju silko myletoju atsirado ,o ir darbeliu nuostabiu pripiesusios visos .
patyriau, kad juoda spalva kazkiek linkusi issiplauti kiek ja belygintum. ir nepavyksta jos isgauti sabalo juodumo. todel grynai juodos niekad nebedarau.
Ačiū už komentarus. Manau, kad dažiau su grynai juodais dažais, spalva Black. Dėl kontūrų, tai žinau, baisoki tokie, ranka neišlavinta, paskutinį kartą kažką piešiau prieš kokius 8 metus, o su kontūru ant šilko tai pirmą kartą dirbu. Aš jums čia dar gražiąją dalį šalikėlio parodžiau, vietomis iš vis baisiai atrodo
o kitą kartą reikės reiškias dar ilgiau kad dažai geriau laikytų, nes karščio padidint nebeišeis - lyginau su karščiausiu
o kitą kartą reikės reiškias dar ilgiau kad dažai geriau laikytų, nes karščio padidint nebeišeis - lyginau su karščiausiu
QUOTE(butybe @ 2009 09 22, 12:48)
Gruntas tik po gėle -apvedžiau visą gėlės kontūrą bespalve gutta ir užtepiau gruntu.
Agee, labai gražus šalikėlis, nors spalvos kiek ir pasiplovę, bet man dar gražiau kad ne gryna juoda liko.
Laba diena
Labai retai būna ypatingai juoda. Buvau kartą nupirkus. Tai ant poonge visai gerai juodavo. Pavadinimo neprisimenu, bet kažkas maždaug: very dark black. na ir lyginti lyginau kaip už tėvynę, o skalbiau gal po savaitės.
QUOTE(naca @ 2009 09 22, 13:45)
patyriau, kad juoda spalva kazkiek linkusi issiplauti kiek ja belygintum. ir nepavyksta jos isgauti sabalo juodumo. todel grynai juodos niekad nebedarau.
Labai retai būna ypatingai juoda. Buvau kartą nupirkus. Tai ant poonge visai gerai juodavo. Pavadinimo neprisimenu, bet kažkas maždaug: very dark black. na ir lyginti lyginau kaip už tėvynę, o skalbiau gal po savaitės.
Taip very dark black. Juoda labai sunkiai fiksuojasi ir tikrai reik ilga lyginti.
Sveiki, Jūsų teismui paskutinis darbelis.
Labai saunus, toks lengvutis
Tikrai gražus darbas AusraJ
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.