Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

QUOTE(tavi @ 2009 06 06, 16:11)
Turės būt gražu. Labai tapybišką derinį pasirinkai

Tikiuosi blush2.gif . Siaip ta derini turejau pasirinkti,nes as desiuos turkio spalvos suknele ,o MB turi ruda kostiuma,tai reik kazkaip suderinti mirksiukas.gif
Atsakyti
įmk konjaką arba light braun
Atsakyti
Tai jam tiks turkio spalvos kaklaraistis, o tau rudi aksesuarai - papuosalai, sifonine roze ant kulksnies prie aukstakulniu basuciu, karoliukais gali papuosti basutes (esu kazkada taip dariusi, nes irgi taupem pinigelius, mat drauge labai brangia suknele nusipirko, tai basutem nebeliko pinigu biggrin.gif )... Beje - man pats graziausias derinys turkis su sokoladu. Kazkoks karaliskas ax.gif prabangus bigsmile.gif Na, bet cia jau fantazijos reikalas mirksiukas.gif

Ech kaip jus cia isibendravote smagiai, as irgi paisau, bet fotikas su savo blicu taip gadina spalvas, kad kazkokia neviltis mane aplanko doh.gif ....

Atsakyti
Nuliuk,labai grazios tavo alyvos.Kokiu principu jos darytos?
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2009 06 07, 12:13)
sifonine roze ant kulksnies prie aukstakulniu basuciu, karoliukais gali papuosti basutes

Kokios grazios idejos wub.gif . As aukstakulnes (pas mane visi batai ant kablu,isskyrus kedus lotuliukas.gif )basutes turiu tam reikalui,jos labai puosnios ,todel labai dziaugiuosi,kad pagaliau jas galesiu uzsideti doh.gif . Papuosaliukus desius tavo darytus wub.gif . Kada pasipuosiu viska ,tai butinai nuotraukyte cia imesiu mirksiukas.gif

Upyciuk,blica gali isjungti.Ziurek telefono nustatymuose ,ten turi buti parodyta kaip bigsmile.gif .
Atsakyti
Blica isjungiu, ale tadum statyvo reikia, bo rankos dreba lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2009 06 07, 14:33)
Blica isjungiu, ale tadum statyvo reikia, bo rankos dreba  lotuliukas.gif  doh.gif

Na va,o dar sako,kad prie tamsos -daugiau drasos lotuliukas.gif ...

Alkunes ant kedes atkaltes atremk mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos, Šv.Stepono 9 klube Menas- sau šiuo metu galit piekti tik šilkus. Dažai turi būti Ermitaže, o po kiek laiko ir Stepone. Vienžo kaip kam patogu ar Ermitažas ar Steponas. Manau šią savaitę baigs tvarkytis. Užsiėmimai Stepono po senovei.
Atsakyti
[quote=Vijapinavija,2009 06 05, 09:21]

O krapų arbata tokia miela ir jauki...man pats gražiausias toks, kaip aš vadinu- "permatomų pievų" motyvas

[quote=~ella~,2009 06 05, 09:22]
Oi kokių grožių prikūrėte wub.gif Reda o mane mintys į tavo "krapukus" bežiūrint, neša kažkur į rasotas ryto pievas ax.gif rolleyes.gif

[/quote]

Aciu merginos mirksiukas.gif Tik trumpam uzbegau ir einu toliau piest 4u.gif Tikiuosi gausis kas nors grazaus rolleyes.gif
Geru Jums darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Upytėle, ko gi ten tavo rankos dreba g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif gal verta ko nors šildomai-atpalaiduojančio pavartoti mirksiukas.gif Labai laukiam tavo darbų, senai bematėm ax.gif

SeRi mačiau pirkti tą šaltą vašką pas mus, alia kažkaip suvalkietiškai pinigų gaila , galima pigiau prasisukti blush2.gif Pavyzdžiui darant skeldėjimus (krakeliūrus) reikia dengti vašku visą šilką kiek jo yra ir jei tai nemažas plotas išeis laaabai jau brangiai su gatavu vašku doh.gif

Tavi aš kažką praleidau matyt doh.gif paaiškink man prašau, kas ten Ermitaže? "Menas sau" turi atsidaręs skyrelį g.gif nieko apie tai negirdėjau ax.gif

O man juodai nesidirba, ypač tokiu lietingu oru. Pusę dienos vakar pramiegojau doh.gif
Atsakyti
Ermitaže bus dažų jų skyrelis.Tiesiog ten paieškoti reiks
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 06 08, 13:23)
Ermitaže bus dažų jų skyrelis.Tiesiog ten paieškoti reiks

nagi nagi g.gif įdomu g.gif reikės paieškoti. Manau verta dairytis prie kanceliarinių prekių antram aukšte, vargu ar dės prie sadolinų ir vivakolorų hihihi.gif
Atsakyti