Dysnos gatvė tai bus 'Meno mūza'?
taip, ten mačiau šių teptuku
Papildyta:
agee, įkelk darbą, kuris susigadino. Gal bus lengviau atsakyti.
Papildyta:
agee, įkelk darbą, kuris susigadino. Gal bus lengviau atsakyti.
tai kad man geda toki darba kelt piesinys tragiskas, linijos kreivos labai. aciu uz patarimus per az gal kita darba ikelsiu jusu teismui
Agee, taip atsitiko todel kad lyginai tarp ranksluosciu. tiesiog neuzteko karscio. as lyginu visai be nieko, tiesiai ant silko ir padarau medvilnei skirta karsti arba net didesni. man niekas neprilimpa. tik reikia lyginti is blogosios puses. visai uztenka tu keliu minuciu. ir nesvarbu kie laiko tu dziovinsi. tik ant kaikuriu dazu parasyta, kad turi praeiti kazkiek laiko iki fiksavimo.
bet mano lygintuvas geras, tai nezinau ar prie prastesnio nepriliptu..
issiplauti dazai ir konturai neturi visai.
bet mano lygintuvas geras, tai nezinau ar prie prastesnio nepriliptu..
issiplauti dazai ir konturai neturi visai.
Naca, aciu uz patarimus. As bijau lyginti be ranksluosciu, nes bijau, kad medziaga prilips. Jau syki vyro kaklaraistis prilipes buvo, tai lygintuvas pajuodaves kazkoks. O karsti as buvau padarius dideli, bet kad man skarele prilipo prie ranksluoscio, kad vos nuplesiau, tai ta karsti sumazinau. Vienzo, reik bandyt ir ziuret. Visoms gaunas, turi juk ir man pavykt
Aš taip pat turėjau problemas su lipimu Bet lipo man tik bespalvis, išsiplaunantis. Pasidariau atradimą atsikirpau plonos medžiagos gabalą, šiek tiek didesnį už šaliką. Ir leidau jam prilipti Lyginau kaip priklauso su prilipusiu ir tada išskalbiau Skalbiant dingo kontūras ir atlipo Čia toks variantas taip sakant kraštutinis, bet pastarąjį kartą sugadinau šaliką - rizikuot nebenoriu.
QUOTE(-Liucija- @ 2009 09 22, 00:39)
Aš taip pat turėjau problemas su lipimu Bet lipo man tik bespalvis, išsiplaunantis. Pasidariau atradimą atsikirpau plonos medžiagos gabalą, šiek tiek didesnį už šaliką. Ir leidau jam prilipti Lyginau kaip priklauso su prilipusiu ir tada išskalbiau Skalbiant dingo kontūras ir atlipo Čia toks variantas taip sakant kraštutinis, bet pastarąjį kartą sugadinau šaliką - rizikuot nebenoriu.
na man gutta bespalvė irgi limpa lyginant, jei tiesiai šilką lyginu, kad ir iš kitos pusės, tai prie lygintuvo, jei per skudurėlį, tai prie skudurėlio limpa. Bet kai prilimpa, tai tas vietas dar pakaitinu lygintuvu, ir tada greitai atsargiai nuimu- nuo karščio vėl lengvai atlimpa.
pasirodau nelabai vykusį bandymą tapyti su gruntu (čia maža nosinaitė)
kažką gal ne taip dariau, nes truputį vietomis man plaukė dažas į šalis ant grunto.
kaschiau,labai grazus pabandymas.
Kusachiau, gruntas jei gauna daugia drėgmės plaukia, bet tik įdomesnė efektą galima gauti.
Gražus tavo darbas kaip visada.
Gražus tavo darbas kaip visada.
Sveikutes,
Kusaciau, o cia grunta ant viso dejai ar tik po paveiksleliu?
Siaip tai labai smagu ant grunto tapyti, tik procesas uzsitesia
As tai jau kelinta darbeli darau, bet ikvepimo vis dar neatgaunu. Nupiesiau saulegrazas, uzdejau fona, ir kazkaip viskas nublanko. Tai ir nerodysiu kolkas nieko
O ziuriu temuke jau i pabaiga. Tikiuosi greitai susimatyti naujoj. Nezinau kaip cia jos atidaromos, bet pamenu kad Tavi praeita kart pasirupino
Kusaciau, o cia grunta ant viso dejai ar tik po paveiksleliu?
Siaip tai labai smagu ant grunto tapyti, tik procesas uzsitesia
As tai jau kelinta darbeli darau, bet ikvepimo vis dar neatgaunu. Nupiesiau saulegrazas, uzdejau fona, ir kazkaip viskas nublanko. Tai ir nerodysiu kolkas nieko
O ziuriu temuke jau i pabaiga. Tikiuosi greitai susimatyti naujoj. Nezinau kaip cia jos atidaromos, bet pamenu kad Tavi praeita kart pasirupino
Sveikos!
Na pasirodau aš su savo antru darbu. Šį kartą geriau pavyko - spalvotas kontūras išliko, o dažai tik truputį išsiplovė. Lyginau šį kartą daugiau nei valandą iš abiejų pusių su karštu lygintuvu per merlių. Įtariu pirmą darbą per trumpai lyginau ir karščio per mažai buvo.
Tačiau ir antruoju darbu nesu visiškai patenkinta, nes juoda gavosi kažkokia išblukus, aš norėjau kad ji žvilgėtų (nes jūsų šalikėliai man tokie gražūs, žvilgantys atrodo). Na ir, žinoma, kruopštumo dar labai reik, nes kontūras storas, išpeckiota daug kur ir foną niekaip nesigauna lygiai padengt
Tai laukiu patarimų ir kritikos, ką daryt, kad spalvos būtų gražios, žvilgančios? Ir dar, gėda prisipažint, bet niekaip nepavyksta gražiai išlyginti išskalbto šalikėlio Kiek belyginčiau, kažkoks smulkus susiglamžymas yra, nors ir su garais ir be garų lyginau
Čia ką tik nupieštas šalikėlis
Čia išskalbtas ir išlygintas
Čia iš arčiau
Na pasirodau aš su savo antru darbu. Šį kartą geriau pavyko - spalvotas kontūras išliko, o dažai tik truputį išsiplovė. Lyginau šį kartą daugiau nei valandą iš abiejų pusių su karštu lygintuvu per merlių. Įtariu pirmą darbą per trumpai lyginau ir karščio per mažai buvo.
Tačiau ir antruoju darbu nesu visiškai patenkinta, nes juoda gavosi kažkokia išblukus, aš norėjau kad ji žvilgėtų (nes jūsų šalikėliai man tokie gražūs, žvilgantys atrodo). Na ir, žinoma, kruopštumo dar labai reik, nes kontūras storas, išpeckiota daug kur ir foną niekaip nesigauna lygiai padengt
Tai laukiu patarimų ir kritikos, ką daryt, kad spalvos būtų gražios, žvilgančios? Ir dar, gėda prisipažint, bet niekaip nepavyksta gražiai išlyginti išskalbto šalikėlio Kiek belyginčiau, kažkoks smulkus susiglamžymas yra, nors ir su garais ir be garų lyginau
Čia ką tik nupieštas šalikėlis
Čia išskalbtas ir išlygintas
Čia iš arčiau
Raštas geras, spalva pasiplovė, matosi kaip ir patina. Matomai neužteko temperatūros.Matosi ribos kur dažai stojo, reiškia lėtai dirbai. Juodu yra du atspalviai, viena daugiau tokia pilkai juoda, kita juoda. Dabar neturiu po ranka kaip vadinas dažai. Kai skalbi nereik labai trinti šaliko, lengvai .