Aciu labai!
Pradejau dometis karsta batika, viena karta pabandziau, niekas man neiseina Bet tiesa nupirkau Javanos salta vaska. Jauciu, reikia ar knygos kokios paieskoti ar internete narsyti...
Sveika Arona prisijungusi, labai nuostabus darbukas!
Turiu klausima ne i tema, gal kuri susiduret. Ar imanoma su kuo nors isvalyti gerai usziuvusius akrinius dazus is drabuzio?
Turiu klausima ne i tema, gal kuri susiduret. Ar imanoma su kuo nors isvalyti gerai usziuvusius akrinius dazus is drabuzio?
Na Butybe, manau geriausia bus žirklės.Dar Upytėlė gali patart.
Akriliniai dazai pagaminti vandiens pagrindu, tai ir skiedziami vandeniu. paprastai ir vandeniu issiskalbe. Jei audinys nebijo buti minkomas, kankinamas, grumdomas su muilu vadinasi - issiskalbs
QUOTE(upytele @ 2009 09 16, 17:00)
Akriliniai dazai pagaminti vandiens pagrindu, tai ir skiedziami vandeniu. paprastai ir vandeniu issiskalbe. Jei audinys nebijo buti minkomas, kankinamas, grumdomas su muilu vadinasi - issiskalbs
turiu jau ne vienus drabužėlius sugadintus akrilinių dažų -neatsiskalbė
Na, aciu uz patarimus. Tiesiog dar pavasari buvau dazu papylus ir su striuke kazkur pasitryniau. Isploviau kazkaip paskubom ir neapziurejau gerai, dabar orai vesta, issitraukiau, o gi ziuriu plemai didziausi palikti. Tai gaila butu, nes silta gera striukyte, visa ziema pranesiojau Tai galvojau gal koki stebuklinga tirpaliuka zinot, bet jei tokio nera, tai bandysiu skalbt, mirkyt gal kas iseis. Gerai kad medziaga tokia striukine nesiseria ir trinimu nebijo.
O jau su silko dazais kiek esu prisiterlinus stengiuosi dabar gerais rubeliais nepaisyt, nes tai rankove imerkiu, tai nuo teptuko kur nutyksta. O situ tai jau niekuo neatplausi.
O jau su silko dazais kiek esu prisiterlinus stengiuosi dabar gerais rubeliais nepaisyt, nes tai rankove imerkiu, tai nuo teptuko kur nutyksta. O situ tai jau niekuo neatplausi.
na štai, swapo dovanėlė jau pasiekė savo šeimininkę, tad galiu pasirodyti savo paskutinį darbelį
Patys žiedai labai labai
kusachius,labai siauniai padirbejai
QUOTE(kusachius @ 2009 09 16, 22:58)
na štai, swapo dovanėlė jau pasiekė savo šeimininkę, tad galiu pasirodyti savo paskutinį darbelį
Tobulas grožis. Taip ir norisi juo pasipuošti. Tikrai pavyduliauju tai kuri juo puošis. Žiedai tobuli. Fonas toks jaukus, kad vien jo užtektų, o čia dar puikiausi žiedai
ačiū merginos, kaip smagu girdėti tokius jūsų įvertinimus
Kusachiau, nuostabus darbas