Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Labas rytas bigsmile.gif
Labai jau gražios jūsų alyvos thumbup.gif
Nuliuk, o tu alyvų kekes su kontūru piešei?
Atsakyti
Mole, kontūru tik alyvų kekės paryškintos
Atsakyti
Labas rytas merginos smile.gif
Na jau alyvų grožiai...fantastika
O krapų arbata tokia miela ir jauki...man pats gražiausias toks, kaip aš vadinu- "permatomų pievų" motyvas
SeRi
Ačiū labai už paaiškinimus- bandysiu taip daryti, tik ten kažkur parašyta, kad nuotraukas galima įkelti tik jei esi parašęs tam tikrą kiekį žinučių..o aš dar labai nedaug...
Enija
Sveikute, mes buvom susitike Netloge..man labai gražūs tavo darbeliai su idealiai nulietu fonu. Truputeli pavydžiu, kad galėsite pasimokyti pas Ala-as gyvenu kitame Lietuvos krašte, tai man labai problematiška kažkur mokytis...

Papildyta:
~ella~
dekui už info apie vašką- pirksim žvakes. O kaip tu jas kaitini? labai norėtusi pamatyti tą vaškinį darbeli smile.gif
Atsakyti
Oi kokių grožių prikūrėte wub.gif Reda o mane mintys į tavo "krapukus" bežiūrint, neša kažkur į rasotas ryto pievas ax.gif rolleyes.gif
Enija, Nuliuk apsvaiginote alyvomis wub.gif wub.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Vijapinavija kaitinu ant senos sovietinės portatyvinės elektrinės plytelės, metaliniame indelyje su ilga rankenėle, kad patogiau būtų suimti jei reikia nusikėlus su savimi nešti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 05 birželio 2009 - 08:25
Labai malonu, kad patiko mano kuklus darbelis.
Gal kas nors gali pasakyti kritikos žodžių, nes tik tada gali tobulėti. Nors, žinoma, pagyrimas visada glosto širdį.
Atsakyti
Nuliuk, och ta kritika toks slidus-subjektyvus dalykėlis doh.gif doh.gif doh.gif
Na gal būt man labiau norėtūsi užpildyti centrą, kad liktų mažiau tuštumos g.gif, lapais , žiedais g.gif dėl spalvų ar atlikimo - ten viskas gerai thumbup.gif . Bet vėl gi jei tai skarelė o ne paveikslas tai tas centras kaip ir nėra svarbu g.gif o jei paveikslas tai "sunkioms" alyvų kekėms norėtūsi atsvaros g.gif
Eina sau iš manęs kritikė prasta hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū, ella, čia bandžiau piešti skarelę. Ant popieriaus pasidariau eskizą, bet kai pradėjau kontūruoti, man nelabai patiko, ir jau ant šilko bandžiau "gelbėt" situaciją. Kampus kažkaip užpildyt. Skarelei juk ir reikia, kad būtų kampai pilni? Į paveikslus aš nepretenduoju, juk piešiu tik kelis mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 05, 07:21)
SeRi
Ačiū labai už paaiškinimus-

Tik savo temos negali atsidaryti,jei neturi parasiusi 100 zinuciu,o nuotraukas gali deti mirksiukas.gif .

Panos,o kodel jus ne salta vaska naudojat? Juk zymiai paprasciau g.gif ? Jis greit dziusta po uztepimo,bet jo nereikia pastoviai kaitinti,kad isliktu skystas piesiant 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(~ella~ @ 2009 06 05, 07:22)
Reda o mane mintys į tavo "krapukus" bežiūrint, neša kažkur į rasotas ryto pievas  ax.gif  rolleyes.gif
Enija, Nuliuk apsvaiginote alyvomis  wub.gif  wub.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

~ella~,labai tikslus piesineliu apibudinimas thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 05 birželio 2009 - 17:01
Prisiminiau,kad buvau dariusi draugei gimtadieniui slikeli su papuosalliuku.Pasiziurejau telefone nuotraukas,o mano mazasis jau prasisukes doh.gif .Beliko tik dvi ir tikrai nekokios verysad.gif ,bet dedu nors ,kad spalvas pamatytumet,nes daugiau nieko nesimato lotuliukas.gif
Dariau ji plisavimo technika su garinamais dazais ir kepiau mikrobangeje ax.gif .Drauge liko labai patenkinta ax.gif .
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 05 birželio 2009 - 17:47
Na kokia tu šaunuolė SeRi. Viską spėji
Atsakyti
Tavi,nieko as nespeju schmoll.gif ,vis tenka kazko atsisakyt,nes kitaip doh.gif . Noriu piest,bet laiko turiu tik greitiems darbeliams mikrobangineje verysad.gif .Jau net mano svogeris uzsimine,kad nesamonem uzsiimineju,bet po tvirtinimo buvo irgi nustebes,kad tos nesamones visai mielos gaunasi ax.gif .
Buvau geles pradejusi piest,bet uzsiknisau(labai ju daug pridariau ant salio) ir panaudojau ta sali kitokiam darbui,taupanciam laika rolleyes.gif .

O papuosaliukus man patinka daryt.Jau visas artimiausias moteris ir mergickas apdovanojau ir netgi sau pasidariau ax.gif .

Dabar eisiu kaklaraisti MB daryt ir sau rudu-turkio atspalviu sali prie sukneles,nes eisim i vestuves ir,kad pigiau gautusi,sugalvojau tik aksesuarus suderint.Taip nereiks MB naujo kostiumo pirkt bigsmile.gif .Reik gi taupyt krizes metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Turės būt gražu. Labai tapybišką derinį pasirinkai
Atsakyti