Labas rytas
Labai jau gražios jūsų alyvos
Nuliuk, o tu alyvų kekes su kontūru piešei?
Mole, kontūru tik alyvų kekės paryškintos
Labas rytas merginos
Na jau alyvų grožiai...fantastika
O krapų arbata tokia miela ir jauki...man pats gražiausias toks, kaip aš vadinu- "permatomų pievų" motyvas
SeRi
Ačiū labai už paaiškinimus- bandysiu taip daryti, tik ten kažkur parašyta, kad nuotraukas galima įkelti tik jei esi parašęs tam tikrą kiekį žinučių..o aš dar labai nedaug...
Enija
Sveikute, mes buvom susitike Netloge..man labai gražūs tavo darbeliai su idealiai nulietu fonu. Truputeli pavydžiu, kad galėsite pasimokyti pas Ala-as gyvenu kitame Lietuvos krašte, tai man labai problematiška kažkur mokytis...
Papildyta:
~ella~
dekui už info apie vašką- pirksim žvakes. O kaip tu jas kaitini? labai norėtusi pamatyti tą vaškinį darbeli
Na jau alyvų grožiai...fantastika
O krapų arbata tokia miela ir jauki...man pats gražiausias toks, kaip aš vadinu- "permatomų pievų" motyvas
SeRi
Ačiū labai už paaiškinimus- bandysiu taip daryti, tik ten kažkur parašyta, kad nuotraukas galima įkelti tik jei esi parašęs tam tikrą kiekį žinučių..o aš dar labai nedaug...
Enija
Sveikute, mes buvom susitike Netloge..man labai gražūs tavo darbeliai su idealiai nulietu fonu. Truputeli pavydžiu, kad galėsite pasimokyti pas Ala-as gyvenu kitame Lietuvos krašte, tai man labai problematiška kažkur mokytis...
Papildyta:
~ella~
dekui už info apie vašką- pirksim žvakes. O kaip tu jas kaitini? labai norėtusi pamatyti tą vaškinį darbeli
Oi kokių grožių prikūrėte Reda o mane mintys į tavo "krapukus" bežiūrint, neša kažkur į rasotas ryto pievas
Enija, Nuliuk apsvaiginote alyvomis
Vijapinavija kaitinu ant senos sovietinės portatyvinės elektrinės plytelės, metaliniame indelyje su ilga rankenėle, kad patogiau būtų suimti jei reikia nusikėlus su savimi nešti .
Vijapinavija kaitinu ant senos sovietinės portatyvinės elektrinės plytelės, metaliniame indelyje su ilga rankenėle, kad patogiau būtų suimti jei reikia nusikėlus su savimi nešti .
Nuliuk, och ta kritika toks slidus-subjektyvus dalykėlis
Na gal būt man labiau norėtūsi užpildyti centrą, kad liktų mažiau tuštumos , lapais , žiedais dėl spalvų ar atlikimo - ten viskas gerai . Bet vėl gi jei tai skarelė o ne paveikslas tai tas centras kaip ir nėra svarbu o jei paveikslas tai "sunkioms" alyvų kekėms norėtūsi atsvaros
Eina sau iš manęs kritikė prasta
Na gal būt man labiau norėtūsi užpildyti centrą, kad liktų mažiau tuštumos , lapais , žiedais dėl spalvų ar atlikimo - ten viskas gerai . Bet vėl gi jei tai skarelė o ne paveikslas tai tas centras kaip ir nėra svarbu o jei paveikslas tai "sunkioms" alyvų kekėms norėtūsi atsvaros
Eina sau iš manęs kritikė prasta
Ačiū, ella, čia bandžiau piešti skarelę. Ant popieriaus pasidariau eskizą, bet kai pradėjau kontūruoti, man nelabai patiko, ir jau ant šilko bandžiau "gelbėt" situaciją. Kampus kažkaip užpildyt. Skarelei juk ir reikia, kad būtų kampai pilni? Į paveikslus aš nepretenduoju, juk piešiu tik kelis mėnesius.
QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 05, 07:21)
Tik savo temos negali atsidaryti,jei neturi parasiusi 100 zinuciu,o nuotraukas gali deti .
Panos,o kodel jus ne salta vaska naudojat? Juk zymiai paprasciau ? Jis greit dziusta po uztepimo,bet jo nereikia pastoviai kaitinti,kad isliktu skystas piesiant
Papildyta:
QUOTE(~ella~ @ 2009 06 05, 07:22)
Reda o mane mintys į tavo "krapukus" bežiūrint, neša kažkur į rasotas ryto pievas
~ella~,labai tikslus piesineliu apibudinimas
Prisiminiau,kad buvau dariusi draugei gimtadieniui slikeli su papuosalliuku.Pasiziurejau telefone nuotraukas,o mano mazasis jau prasisukes .Beliko tik dvi ir tikrai nekokios ,bet dedu nors ,kad spalvas pamatytumet,nes daugiau nieko nesimato
Dariau ji plisavimo technika su garinamais dazais ir kepiau mikrobangeje .Drauge liko labai patenkinta .
Dariau ji plisavimo technika su garinamais dazais ir kepiau mikrobangeje .Drauge liko labai patenkinta .
Na kokia tu šaunuolė SeRi. Viską spėji
Tavi,nieko as nespeju ,vis tenka kazko atsisakyt,nes kitaip . Noriu piest,bet laiko turiu tik greitiems darbeliams mikrobangineje .Jau net mano svogeris uzsimine,kad nesamonem uzsiimineju,bet po tvirtinimo buvo irgi nustebes,kad tos nesamones visai mielos gaunasi .
Buvau geles pradejusi piest,bet uzsiknisau(labai ju daug pridariau ant salio) ir panaudojau ta sali kitokiam darbui,taupanciam laika .
O papuosaliukus man patinka daryt.Jau visas artimiausias moteris ir mergickas apdovanojau ir netgi sau pasidariau .
Dabar eisiu kaklaraisti MB daryt ir sau rudu-turkio atspalviu sali prie sukneles,nes eisim i vestuves ir,kad pigiau gautusi,sugalvojau tik aksesuarus suderint.Taip nereiks MB naujo kostiumo pirkt .Reik gi taupyt krizes metu
Buvau geles pradejusi piest,bet uzsiknisau(labai ju daug pridariau ant salio) ir panaudojau ta sali kitokiam darbui,taupanciam laika .
O papuosaliukus man patinka daryt.Jau visas artimiausias moteris ir mergickas apdovanojau ir netgi sau pasidariau .
Dabar eisiu kaklaraisti MB daryt ir sau rudu-turkio atspalviu sali prie sukneles,nes eisim i vestuves ir,kad pigiau gautusi,sugalvojau tik aksesuarus suderint.Taip nereiks MB naujo kostiumo pirkt .Reik gi taupyt krizes metu
Turės būt gražu. Labai tapybišką derinį pasirinkai