Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Labas,

gyriausi gyriausi, kad kazka darau, tik neikeliu ir gavau nu nu nu biggrin.gif
Tai susisgribau, ir ikeliu viena:

http://i676.photobuc...as/P1060953.jpg

pavadinimas Kmynu arbata (arba kaip vyras sako: krapu darzas doh.gif )
Atsakyti
Na va, tokį gražų darbą slėpiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 04 birželio 2009 - 13:09
Grazu Reda smile.gif vis pavasariskos temos. Ella, del alyvu formos tik dabar daejo, kazkaip pro ausis buvau praleidus biggrin.gif Paziuresiu namie, gyvai forma i akis nekliuva, arba nepastebejau, gal tiesiog nuotraukoj vaizdas susiploja.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 06 04, 14:08)
Na va, tokį gražų darbą slėpiai

QUOTE(butybe @ 2009 06 04, 14:11)
Grazu Reda smile.gif vis pavasariskos temos.

Aciu mirksiukas.gif Svarbiausia dovanyte savininkei patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orfi @ 2009 06 03, 18:01)
Aciu mergytes. SeRi, o kas yra velneso meistras?  blush2.gif   Sveikinu su pasiekimais smile.gif

Zmogus,kuris viska daro ,kad kiti atsipalaiduotu tongue.gif !
Pas mene tas diplomas reiskia,kad darau limfu drenaza,viso kuno masaza ,shiatsu ir karstu akmenu masazus mirksiukas.gif
Su pilatesais pas mane tas nieko bendro neturi schmoll.gif . Ir siaip visame pasaulyje (Lt turbut irgi)wellness ir SPA yra surista su atsipalaidavimu,bet ne su spotu mirksiukas.gif

Dekui visoms uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 04 birželio 2009 - 16:06
QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 04, 06:37)
Sveikos merginos,
priimkit ir mane i savo tarpa...

Sveika prisijungusi 4u.gif .Pas mus draugiskas kolektyvas,nereikia musu bijoti mirksiukas.gif . Labai grazus tavo darbeliai wub.gif

O nuotraukas nera taip sunku ideti:
*eini ant nuotraukos su pele ir spaudi desini klavisa
*atsidariusioje lenteleje eini ant paskutines padaleles ir spusteli kairiji peles klavisa
*eini atsidariusioje lenteleje ant nuotraukos adreso (URL) ir spaudi desini peles klavisa
*Atsidariusioje lenteleje vel eini ant paskutines padaleles ir spaudi kairiji klavisa(adresas nusidazo melyna spalva)
*Tuomet vel spusteli desini klavisa ir pasirenki kopijuoti(trecia padala nuo virsaus),spaudi kairiji klavisa
-------
Ateini i Supermama rolleyes.gif ,spaudi [IMG]ir atsidariusiame langelyje idedi nuotraukos adresa 4u.gif

------------
Zinau,kad skamba sudetingai,bet kada pripranti,tai viskas vyksta labai greitai
Atsakyti
QUOTE(Reda 21 @ 2009 06 04, 15:04)
Labas,

gyriausi gyriausi, kad kazka darau, tik neikeliu ir gavau nu nu nu  biggrin.gif
Tai susisgribau, ir ikeliu viena:

http://i676.photobuc...as/P1060953.jpg

pavadinimas Kmynu arbata (arba kaip vyras sako: krapu darzas  doh.gif  )

Laaabai gražus darbelis bigsmile.gif thumbup.gif toks jaukus ir truputį paslaptingas, primena kokios pasakos ar eilėraščio iliustraciją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 06 04, 18:56)
Laaabai gražus darbelis  bigsmile.gif  thumbup.gif  toks jaukus ir truputį paslaptingas, primena kokios pasakos ar eilėraščio iliustraciją  thumbup.gif

Man tai jis net kvepejo kmynu arbata. Greit lekiau i virtuve ieskot kmynu ir gurkst arbateles biggrin.gif
Atsakyti
Man tai labai grazus tas tavo kmynu darzas,net kvepia .Saunuole.
Atsakyti
Čia mano gegužės žiedai.

user posted image
Atsakyti
Nuliuk, fantastika. Tokias alyvas ir noriu i6gauti
Atsakyti
QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 04, 11:48)
Sveikutes dar karta- aciu labai uz grazu sutikima 4u.gif
Na as buvau tokiam trumpam seminare pas Daiva Stonkuviene is Palangos pernai vasara, nuo tada ir pradejau piesti...dar buvau pas Ala Sviridenko is Baltarusijos tokiam kaip plenere- ten piesiem rudens mandalas...o siaip skaitau viska ,kas po ranka papuola apie silka...bet skaityti -viena, o kai imi daryti- visai kas kita...

Labutis. Ar Netloge nebuvom susitikę? ax.gif

Dabar kaip tik laukiu Alos Sviridenko pamokų. Mano mokytoja sakė kad šiomis dienomis kaip tik turi būt atvažiavusi. Ji planuoja būt Vilniuje kažkur klaipėdos gatvėje galerijoje. Šiandien per pamoką gal išgausiu daugiau info. ax.gif

Per pamokas pas Eleną piešėme alyvas irgi. Kokias dvi savaites sėdėjome alyvų apsuptyje ir svaigome nuo kvapų ir to grožio, kurį matėme kaimynų darbuose. biggrin.gif

mano alyvos ant ryžių popieriaus:
user posted image
Atsakyti