Štai dar viena tema.
Mūsų būrys didėja ir tikiuos toliau taip pat diskutuosim, mokysimės viena pas kita ir nesipyksime.
Registruojuosi
O,jus jau cielos dvi .Registruojuosi ir as
Ir aš
Labas rytas
Labas rytas
As irgi, sveikutes.
Nieko netapau visiškas štilis, absoliutus autas bet visvien registruojuos, kad nepamirštumėte
Būtybe, nuostabios alyvos, kruopštus puikiai atliktas darbas
Man tik gal norėtūsi kiek labiau kūgiškos "alyviškos" formos, nes pirmas įspūdis pamačius buva- vau kokios hortenzijos kažkaip labiau priminė jas
Būtybe, nuostabios alyvos, kruopštus puikiai atliktas darbas
Man tik gal norėtūsi kiek labiau kūgiškos "alyviškos" formos, nes pirmas įspūdis pamačius buva- vau kokios hortenzijos kažkaip labiau priminė jas
Štai tau kūgiškos
Sveikos merginos
as irgi registruojuosi naujai temelei ir linkiu visoms kurybiskumo polekio kupinos vasaros
As tai tapau vis po truputuka, tik kazkaip neikeliu foto i pc. Man smagiau ta laika praleisti prie silko nei prie kompo.
as irgi registruojuosi naujai temelei ir linkiu visoms kurybiskumo polekio kupinos vasaros
As tai tapau vis po truputuka, tik kazkaip neikeliu foto i pc. Man smagiau ta laika praleisti prie silko nei prie kompo.
QUOTE(Reda 21 @ 2009 06 03, 14:38)
Sveikos merginos
Sveikos visos naujoje temeleje.
As nupaisiau skarute, truputi yra lepsusu...
As nupaisiau skarute, truputi yra lepsusu...
Puiku, orfi. O lepsusai, ai nekreipk dėmesio, pamažu išnyks
Orfi,kokia faina skaryte .Koks jos dydis?
As irgi neprieinu prie silko . Bet uztat galiu pasigirti vakar gautais kosmetikes,visazistes ir velneso meistres diplomais . Visiems giriuosi,tai ir cia reikia
As irgi neprieinu prie silko . Bet uztat galiu pasigirti vakar gautais kosmetikes,visazistes ir velneso meistres diplomais . Visiems giriuosi,tai ir cia reikia