Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Štai dar viena tema.
Mūsų būrys didėja ir tikiuos toliau taip pat diskutuosim, mokysimės viena pas kita ir nesipyksime.
Atsakyti
Registruojuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O,jus jau cielos dvi drinks_cheers.gif .Registruojuosi ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš bigsmile.gif user posted image
Labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi, sveikutes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko netapau doh.gif visiškas štilis, absoliutus autas doh.gif bet visvien registruojuos, kad nepamirštumėte mirksiukas.gif hihihi.gif

Būtybe, nuostabios alyvos, kruopštus puikiai atliktas darbas wub.gif thumbup.gif
Man tik gal norėtūsi kiek labiau kūgiškos "alyviškos" formos, nes pirmas įspūdis pamačius buva- vau kokios hortenzijos rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif wub.gif wub.gif kažkaip labiau priminė jas ax.gif
Atsakyti
Štai tau kūgiškos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos

as irgi registruojuosi naujai temelei ir linkiu visoms kurybiskumo polekio kupinos vasaros smile.gif
As tai tapau vis po truputuka, tik kazkaip neikeliu foto i pc. blush2.gif Man smagiau ta laika praleisti prie silko nei prie kompo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reda 21: 03 birželio 2009 - 12:39
QUOTE(Reda 21 @ 2009 06 03, 14:38)
Sveikos merginos

as irgi registruojuosi naujai temelei ir linkiu visoms kurybiskumo polekio kupinos vasaros smile.gif
As tai tapau vis po truputuka, tik kazkaip neikeliu foto i pc.  blush2.gif  Man smagiau ta laika praleisti prie silko nei prie kompo.

nono.gif
Atsakyti
Sveikos visos naujoje temeleje.
As nupaisiau skarute, truputi yra lepsusu...

user posted image
Atsakyti
Puiku, orfi. O lepsusai, ai nekreipk dėmesio, pamažu išnyks
Atsakyti
Orfi,kokia faina skaryte wub.gif .Koks jos dydis?

As irgi neprieinu prie silko verysad.gif . Bet uztat galiu pasigirti vakar gautais kosmetikes,visazistes ir velneso meistres diplomais blush2.gif . Visiems giriuosi,tai ir cia reikia tongue.gif
Atsakyti