QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 04, 12:32)
labai graži kepurytė, o kokie čia siūlai?
Siuliukai Perle5. 50 gr-210 metru.Musu kaime kainyte 7,70
QUOTE(Chera @ 2009 06 04, 10:59)
o pas mus turguje Maxi siulai po 8 lt ir dar jei daugiau perki galima nusiderėti kelis litukus
Mano paskutiniai darbeliai
mano mazei labai didele, bet norejau parodyti bendra vaizda
ir dar viena skaryte su smulkiom boruzelem
ir dar viena skaryte su smulkiom boruzelem
QUOTE(natuliona @ 2009 06 04, 13:55)
Mano paskutiniai darbeliai
Kokios smagios spalvytės
Norėjau pasiklausti dėl skarytės, ją neri nuo viduriuko ir su kiekviena eile platėji iki reikiamo dydžio, o paskui apneri ir šniūrėlius išneri? Kaupuiosi ją nerti, tai būtų įdomu išgirsti patrimų
Mūsų skarytė
modelis nebuvo linkus pozuoti
modelis nebuvo linkus pozuoti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 04, 13:00)
Norėjau pasiklausti dėl skarytės, ją neri nuo viduriuko ir su kiekviena eile platėji iki reikiamo dydžio, o paskui apneri ir šniūrėlius išneri? Kaupuiosi ją nerti, tai būtų įdomu išgirsti patrimų
Taip ir darai,kaip galvoji.Mane irgi Natuliona pamoke.Aciu jai.Labai smagiai ir paprastai neriasi
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 04, 14:00)
Kokios smagios spalvytės
skaryte pagal schemute, o jau paskui apmezgimas ir snureliai
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 06 04, 14:05)
o jau spalvyte
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 06 04, 14:05)
QUOTE(kacumota @ 2009 06 04, 14:05)
Taip ir darai,kaip galvoji.Mane irgi Natuliona pamoke.Aciu jai.Labai smagiai ir paprastai neriasi
Ačiukas, reiks mėginti
QUOTE(natuliona @ 2009 06 04, 14:07)
Taip, šią schemą ir turiu , kaži berniukui eitu kažką panašaus pritaikyti Na pirmiausia nunersiu mergytei, o paskui matysiu, vis tiek primatavimai ant mano mažiaus vyks