raštas į apačią ar į viršų priklauso nuo to nuo kurios pusės nersit ar nuo viršugalvio ar nuo apačios
QUOTE(briga1 @ 2009 06 19, 22:06)
ale rimtai ir kokia pastabi
Na čia taip gavosi.
QUOTE(jolitag @ 2009 06 19, 22:08)
sveikos.Na,del skrybeliuku krakmolinimo,tai siulu parduotuvej pardaveja mane paprotino standint su skiestu lipalu.
Aš taip angeliukus standinau. Yra dar būdas su želatina standinti. Tada ir neišsitepa, bet būna kietesnis nerinys.
QUOTE(Nikoleta @ 2009 06 19, 22:10)
raštas į apačią ar į viršų priklauso nuo to nuo kurios pusės nersit ar nuo viršugalvio ar nuo apačios
tai cia savaime suprantama, tik as pavyzdziui nepastebejau, kad vienur jis i apacia eina, o kitur atvirksciai
QUOTE(Nikoleta @ 2009 06 19, 22:10)
Na tas tai savaime sprantama. Bet todėl ir gali būti rietimosi ar pan., jei neri nuo viršaus, nes darbo eiga kiek kitokia pagal schemą.
QUOTE(Lexana @ 2009 06 19, 20:15)
Ačiukas. Bet Tu nėrei raštuką į apačią, o pavyzdėlyje - į viršų eina.
Geras,kai parasei tik ir atkreipiau demesi i skirtuma,aprasymo ,prisipazistu,visai neskaiciau
QUOTE(Lexana @ 2009 06 19, 22:20)
Na tas tai savaime sprantama. Bet todėl ir gali būti rietimosi ar pan., jei neri nuo viršaus, nes darbo eiga kiek kitokia pagal schemą.
Na man nebuvo jokio rietimosi,tik as ,kaip ir rasiau,sumazinau akuciu tarpeli pacioj pradzioj ir viskas tada ok gaunasi
QUOTE(Lexana @ 2009 06 19, 23:13)
Yra dar būdas su želatina standinti. Tada ir neišsitepa, bet būna kietesnis nerinys.
O kiek reikia zelatinos.Jei nepatiks bandysiu tada kazka su zelatina daryt
Kap šitą raštą išgaut? kažkur panašiu raštu tašę mačiau, bet nerandu
QUOTE(jolitag @ 2009 06 20, 07:55)
O kiek reikia zelatinos.Jei nepatiks bandysiu tada kazka su zelatina daryt
1 valg.šaukštą želatinos (jei reikia minkštesnio audinio, kaip kepuriukui, želatinos dėti mažiau) išbrinkinti 1 stiklinėje šalto vandens apie valandą laiko. Tada karšto vandens vonelėje želatiną ištirpinti. Randarbiuką panardinti į šiltą želatinos masę ir greitai suformuoti, nes gana greitai džiūsta, o išdžiūvus suformuoti darosi sudėtingiau.
Štai čia gali paskaityti dar kelis būdus nėrinių standinimui. Tik kad rusų kalba.
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 20, 09:05)
labuka
nesudetingas tas rastelis, reiktu pasiknisti archyve gal nuotrauku rasiau kaip nerti
esme tame kad - pirma eile neriami stulpeliai su uzdejimu, o po to 3 stupleliai su uzdejimu tik durti reikia zemiau ir is priekines nerimo puses apkabinant zemesnes eiles stulpeli, o kitus 3 is kitos nerimo puses apkabinant stupeli...
nu tikiuosi suprantamai parasiau nes man su paaiskinimas sunku, parodyt lengviau
elementaru žinau aš tą raštą, tik kai taip langeliais padaryta, visai kitaip atrodo Bet gražu
Vaidullka, labai įspūdingas kepuriukas. Reiks ir man pabandyti tokį sūnui nunarplioti.
QUOTE(Lexana @ 2009 06 20, 10:57)
1 valg.šaukštą želatinos (jei reikia minkštesnio audinio, kaip kepuriukui, želatinos dėti mažiau) išbrinkinti 1 stiklinėje šalto vandens apie valandą laiko. Tada karšto vandens vonelėje želatiną ištirpinti. Randarbiuką panardinti į šiltą želatinos masę ir greitai suformuoti, nes gana greitai džiūsta, o išdžiūvus suformuoti darosi sudėtingiau.
Štai čia gali paskaityti dar kelis būdus nėrinių standinimui. Tik kad rusų kalba.
Aciu tau labai.Mano skrybele dideliais bryliais,tai reikia standziai labai kad butu.