[quote=bumbasi,2009 06 07, 14:05]
Cia siokia tokia shemute
Sveikos,reikia pagalbos,as cia tikrai su durnu klausimu,gal galit paaiskint ka reiskia sitam raste tie toki rutuliukai nepilni,jie kiekvienoj eilej krastuose.Nemoku ne dorai paaiskint ko reikia man,pasididinus schemute jie matosi.Dekui.
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 06 18, 21:09)
Cia siokia tokia shemute
Sveikos,reikia pagalbos,as cia tikrai su durnu klausimu,gal galit paaiskint ka reiskia sitam raste tie toki rutuliukai nepilni,jie kiekvienoj eilej krastuose.Nemoku ne dorai paaiskint ko reikia man,pasididinus schemute jie matosi.Dekui.
Man regis, kad tie maži lopinėliai yra pusė besimatančios detalės, kuri prijungta prie bendro pagrindo...
man reikia sios kepuriukes schemutes http://public.fotki....res/zydra1.html atrodo kazkur buvau macius, jiai neklystu, bet dar nerandu, gal kas turi netycia issisaugojus ?
Susikūriau kepuriukų ir žaisliukų blogą.
tikiuosi nesupyksit, jei rasit savo kepuraičių, stengiaus neįdėti, kad nebūtų piktumų, bet jei rasit ir norėsit kad išimčiau, parašykit asmeniškai, aš ne iš blogos valios, o dėl to, kad darbelis nuostabus
tikiuosi nesupyksit, jei rasit savo kepuraičių, stengiaus neįdėti, kad nebūtų piktumų, bet jei rasit ir norėsit kad išimčiau, parašykit asmeniškai, aš ne iš blogos valios, o dėl to, kad darbelis nuostabus
[quote=paukščiukas,2009 06 19, 09:57]
naujas kepuriukas
Labai sauni kepuryte
Pasakyk, kaip vaseliu nerdama apskaiciuoji matmenis? Su virbalais viskas aisku, o vaseliu tai zalias miskas Kelis kartus permezgineju, kol atitaikai dydi
naujas kepuriukas
Labai sauni kepuryte
Pasakyk, kaip vaseliu nerdama apskaiciuoji matmenis? Su virbalais viskas aisku, o vaseliu tai zalias miskas Kelis kartus permezgineju, kol atitaikai dydi
QUOTE(Ugad @ 2009 06 19, 10:47)
mano, dekui
pasirodau savo 1 kepuryte
galvovirsis.
kepuryte
P.S. nepasiseke man ,neriau 1k.savo gyvenime ir siulai neatitiko storio...nors malonuma pajauciau vistiek
galvovirsis.
kepuryte
P.S. nepasiseke man ,neriau 1k.savo gyvenime ir siulai neatitiko storio...nors malonuma pajauciau vistiek
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 19, 07:57)
naujas kepuriukas
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 19, 09:50)
Susikūriau kepuriukų ir žaisliukų blogą.
saunuole