Keliaujam i naujus namučius
Papildyta:
Pirma tema
Antra tema
trečia tema
Ketvirta tema
penka tema
Christin gal galima gauti tos nuostabios skrybelaites schema
QUOTE(IngaKo @ 2009 06 02, 13:01)
nieko nesuprantu,tai nerei tiksliai pagal schema?Tada is kokiu siulu?Nu nesigavo man,nebent didint,kaip Laura rase,aciu beje uz paaiskinima.
QUOTE(Shura @ 2009 06 02, 15:06)
rodausi ir as ka tik pabaigtas kepurytes
taip sukubejau rodyti , nespejau net isskalbt
taip sukubejau rodyti , nespejau net isskalbt
cia ta ananasine,ar nerei pagal schema tiksliai,nes man ir nesigavo ,i apacia susiaurjo ir nebejo uzdet ant galvytes
labai grazu...noriu as jos,bet po 4bandymy noro neliko
QUOTE(juratike13 @ 2009 06 02, 16:32)
nieko nesuprantu,tai nerei tiksliai pagal schema?Tada is kokiu siulu?Nu nesigavo man,nebent didint,kaip Laura rase,aciu beje uz paaiskinima.
cia ta ananasine,ar nerei pagal schema tiksliai,nes man ir nesigavo ,i apacia susiaurjo ir nebejo uzdet ant galvytes
as taip ir aiskinau, kad del plocio reiki aplatinti lapelius, o del ilgio gautusi tokie rombukai dadejus trecia eile lapeliu
o del ananasines tai ten apacioje as dadejau savo nuoziura dar akiu kad butu tinkamas plotis nes kitaip ten daug sutraukia ir negraziai sutraukia, bent jau man
ardziau ir as 3 kart kol isejo tokia kokios reik
QUOTE(kacumota @ 2009 06 02, 08:43)
Juratike13,sita,mano galva,storesniam siului tinkama.Plonesniu neriant reiketu koreguot...
As dvi dienas ardziau ir vel bandziau va sita Nu ir niekaip Pradeda banguotis toj vietoj kur turetu riestis
As dvi dienas ardziau ir vel bandziau va sita Nu ir niekaip Pradeda banguotis toj vietoj kur turetu riestis
as kaip tik pagal sita neriu jau antra kepure. Banguojas labai nedaug pradzioj kai pradeda riestis, veliau issilygina ir gan normaliai gaunas. Nebent jum labai daug banguojas
Vat kaip gaunas, tik as lapelius ilginau, nes labai trumpa pagal shema gaunas.
QUOTE(Inetux @ 2009 06 02, 18:42)
as kaip tik pagal sita neriu jau antra kepure. Banguojas labai nedaug pradzioj kai pradeda riestis, veliau issilygina ir gan normaliai gaunas. Nebent jum labai daug banguojas
Niu grazu...o kiek lapeliu pas jus ant kepurytes...pagal schema lyg 8,o pas jus atrodo maziau...ar akys mane apgauna
Mergaites, bukit geros, pagelbekit.... gal kuri turit sitos beretes schema?
Tik idejau cia prasyma ir radau pas rusaites schema dedu, gal kam taip pat prireiks neypatingai aiski, bet suprast eina
Tik idejau cia prasyma ir radau pas rusaites schema dedu, gal kam taip pat prireiks neypatingai aiski, bet suprast eina
QUOTE(kacumota @ 2009 06 02, 20:02)
Niu grazu...o kiek lapeliu pas jus ant kepurytes...pagal schema lyg 8,o pas jus atrodo maziau...ar akys mane apgauna
8 lapeliai
Na va pagaliau sumasčiau nunert savo bernėkui kepure kur susiriša iš nugaros bet susiduriau su tokiu klausymu ar galima kaip pradėt nert kad neliktų skylutės viršugalvi ir nuo kiek stulpelių reikia pradėt nert(na kiek 1 eilėj turėtų but stulpelių ), ir ar gerai suprantu neriant reikiama ''blyną'' reikia pridėjinėt stulpelius taip ;1-12 , 2-24, 3- 36 , 4-48
Sveikos merginos,nu kiek gražiu kepuraičiū ir skrybėlaičių jūsčia pinėrę ir primezgę .Va ir aš noriu parodyt ka nunarpliojau savo draugės mergytei