QUOTE(Proza @ 2010 02 08, 09:59)
Man labai rūpėtų daugiau apie apnašas ant liežuvio sužinoti

Jau daug metų jos mane kankina. Kiekvieną rytą nuo liežuvio nugramdau daugybę apnašų. Dažniausiai baltos jos būna. Visada galvojau, kad tai virškinimo problemos, nors nejaučiu jokių skausmų, gal tik pūtimas

Kiek aš nedariau visokių organizmo "valymų", bet problema niekur nedingo... Ką tai reiškia, kad aš bandau apsimesti kitokia, nei esu? Ką turėčiau daryti? Ačiū
Del liezuvio apnasu - nieko neradau knygose. Yra dantu apnasos, jau rasiau sioje temoje.
kad bandote apsimesti kitokia, nei esate - idomi mintis

nes siaip problemos su oda parodo musu santyki su saziningumu, gleivine - su melu- gleivine suserga, kai zmogus nepernesa melo, galvoja apie ji blogai.
jei kankina daug metu - kodel neinate i poliklinika? tai irgi parodo arba nemeile sau, savo kunui arba baime gyventi savo gyvenima.
kaip ten bebutu, jei zmogus kazko nesupranta, Lulle pataria daryti taip: jei yra problema ir tu nesupranti ka ji tau nori pasakyti, ka ji reiskia - paleisk ja, paleidinek tiek kartu, kiek reikes, kol ateis supratimas. Reikia pradeti su ta problema bendrauti, kreipti i ja demesi, bet neuzsikabinti uz jos. Praleisti ja per save kaip per reti, palikti sau tik isminti-tai, ko ji taves moke.