Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės negalios atsiradimo priežastys(ezoterika)

Noriu paklausti del alkoholizmo, tai tikriausiai taip pat yra liga, kokios priezastys tai lemia, jog zmogus virsta alkoholiku, ir kaip su tuo kovoti???
Atsakyti
Noreciau paklausti del virskinimo sutrikimu , sutrikes tiek zarnynas tiek skrandis verysad.gif Labai negrazus liezuvis , baltos apnasos , kartais rudos , o pavalgius mesos buvo net biski pajuodusios apnasos doh.gif labai pavargau , niekaip nesusitvarkau su savo virskinimo sistema ... verysad.gif
Atsakyti
noreciau paklausti del:
1. Silpnu, nesveiku dantu
2. Balsto stygu mazgeliu

Aciu
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 01 01, 21:27)
Taciau man idomu kodel  tas prazilimas? g.gif Ka tuo nori pasakyti organizmas?

musu kunas visada mums sako ta pati, jis kaip geriausias draugas bando mums padeti taip kaip jis gali. kad maziau skaudetu dvasiskai jis paiima dali skausmo sau, kencia pats, praranda kazka pats arba kaip medutes atveju kaupia kazka savyje, kad tik zmogui maziau skaudetu. nes fizinis skausmas mezesnis nei dvasinis.
Bet kokia liga ir yra toks pasiaukojimas is kuno puses. liga - tai meiles irodymas is kuno puses.

Medutei patariu pagalvoti apie pasiaukojima ir savigyna. Nelabai dar suprantu kodel, bet kai pagalvoju apie jus mano galvoje skamba tik sie du zodziai unsure.gif

QUOTE(lucja @ 2010 01 03, 01:20)
Noriu paklausti del alkoholizmo, tai tikriausiai taip pat yra liga, kokios priezastys tai lemia, jog zmogus virsta alkoholiku, ir kaip su tuo kovoti???

QUOTE
Eсли человек испытывает страх меня не любят и все его попытки выслужить любовь терпят неудачу, то его беспомощность оборачивается печалью.
Печальные мысли лучше всего топить в алкоголе.

Печаль порождает алкоголизм.

Что такое алкоголь? Алкоголь – тот же любящий. Будучи природным продуктом, алкоголь являет собой духовность, т. е. уравновешивающее начало. Он дает человеку то, в чем тот нуждается. Печальный делается радостным, глупый – умным, молчаливый – велеречивым, трусливый – смелым, некрасивый – красивым, старый – молодым, медлительный – быстрым. Кто нуждается в безумии, получает и это. Определяет не алкоголь, а пьющий. Коротко говоря, алкоголь на время решает скопившиеся на душе проблемы, снимая с пьющего напряжение и тем самым давая возможность идти дальше по-умному.

Алкоголь обнажает истинный лик человека.
Научитесь относиться правильно к пьяному человеку – и пьяницы перестанут причинять Вам беспокойство. Но если Вы хотя бы подумали о нем плохо, а тем более нелестно отозвались, то его скрытая сторона причинит Вам немало неприятностей.
Алкоголизм отступает, если его лечить добротой или любовью.
4u.gif
Atsakyti
Gluosni, jei nesudėtinga, gal galite savo pamąstymus į až man parašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 03, 13:38)
Noreciau paklausti del virskinimo sutrikimu , sutrikes tiek zarnynas tiek skrandis  verysad.gif Labai negrazus liezuvis , baltos apnasos , kartais rudos , o pavalgius mesos buvo net biski pajuodusios apnasos doh.gif labai pavargau , niekaip nesusitvarkau su savo virskinimo sistema ... verysad.gif

o skonis burnoje koks?
Atsakyti
nera skonio na nepasakyciau kad butu koks skonis g.gif nepastebejau sito, idomu nuo ko tai , tai nera padtoviai , kaip sakiau seip liezuvis baltas buna bet va mesos pavalgius jau ruduoja , ar reiskia kad mesos mano zarnynas netoleruoja?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 08, 21:14)
nera skonio na nepasakyciau kad butu koks skonis g.gif nepastebejau sito, idomu nuo ko tai , tai nera padtoviai , kaip sakiau seip liezuvis baltas buna bet va mesos pavalgius jau ruduoja , ar reiskia kad mesos mano zarnynas netoleruoja?

galima bandyti mazinti mesos porcijas, reciau valgyti mesa ir ziureti kaip bus.
siaip Viilmos knygose yra apie dantu apnasas, liezuvio (kai grybelinis susergimas) ir burnos ertmes gleivines susirgimai. prie visu ji nerase, kad tai butu kaip nors susije su virskinimo problemomis.
dantu ir liezuvio apnasos net juodos ir smirdancios buna kai zmogus bando apsaugoti savo sielos tyruma uz isorinio nesvarumo. rolleyes.gif
QUOTE
Почему на них возникает грязный, дурно пахнущий налет, отнюдь не означающий того, что у человека гнилые зубы? Это означает, что человек защищает свою душевную чистоту внешней нечистотой. Иными словами, спасает свою рассудительность под видом кажущейся глупости. Так он отгоняет от себя докучливых умников.

del skonio klausiau nes buna, kad zmogus nejaucia maisto skonio, neturi apetito - kai praranda gyvenimo skoni.
o skrandzio problemos kokios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 08 sausio 2010 - 21:30
Yra rugstingumas ir nervines kilmes skausmas, nu man tikrai buvo labai dinges maisto skonis apetitas net kelis menesius , nukrito svoris doh.gif po to emiau stengtis valgyt , lyg pamazu atrandu vel dziaugsma valgyt....
"kai zmogus bando apsaugoti savo sielos tyruma uz isorinio nesvarumo." Hmm sis sakinys priverte susimastyt , kaip taip gali but , kodel slepti zmogus turetu savo tyruma ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 08 sausio 2010 - 21:42
QUOTE(Soda @ 2010 01 03, 14:52)
noreciau paklausti del:
1. Silpnu, nesveiku dantu
2. Balsto stygu mazgeliu

Aciu

QUOTE
В идеальном состоянии зубы – целые, белые, ровные – являются показателем рассудительности. Любая патология зубов свидетельствует о разрушительном воздействии ума на рассудительность.

Чем больше Вы полагаетесь лишь на ум при составлении планов по реализации сверхважных мелочей жизни, не давая себе передышки, тем сильнее разрушаются у Вас коренные зубы.

Желание урвать кусок побольше при помощи ума, при этом особенно не ломая голову, приводит к тому, что от передних зубов откалываются большие куски.
Зуб ломается, когда человека совершенно внезапно охватывает желание урвать кусок побольше.
Кариес возникает, когда большой кусок не обламывается и душу начинает точить червячок разочарования.

Отчего повреждается зубная эмаль? Оттого, что человек желает доказать свою «бриллиантность», проще говоря, превосходство. То есть желает выделиться, блеснуть среди других своим умом и красноречием.


nemoku isversti g.gif рассудительность gal spresnumas...?

QUOTE
Голосовые связки - это своего рода рупор, через который можно кричать от радости, а можно возвещать об опасности. Кто вынужден слишком много говорить и ощущает внутренний протест, у того пропадает голос. "Не хочу" - это всегда злоба, и, если человек не желает говорить, то тело приходит ему на помощь, чтобы он не сказал чего-либо очень плохого. Если злобу не высказывать, а копить в себе, то возникает воспаление голосовых связок. А если человек заходится в злобном крике, если его обвинения перерастают всякие рамки, то на голосовых связках образуется опухоль. Покуда в крикуне нет жажды мести и недоброжелательности, опухоль не перерастает в рак. Но если человек, на которого кричат, желает крикуну зла, его ожидает та же участь.

mazgeliai t.p. kazkokia sukaupta energija. tik atkreipkit demesi, kad ne tik pats zmogus gali tureti problemu su saukimu, rekimu, jis gali tureti toki kita salia, del to pykti ir tureti problemu su balso stygomis.
Atsakyti
Labai dekoju uz atsakyma! 4u.gif
Atsakyti
Gluosni, gal galetum paporinti ka reiskia "puliuojantis" organizmas. per trumpa laika teko patirti apendicito trukima, cistos supuliavima, dabar dar ir sinusitai. ar cia kokios uzsleptos emocijos verziasi lauk? g.gif
Atsakyti