Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės negalios atsiradimo priežastys(ezoterika)

QUOTE(gluosnis @ 2009 10 22, 08:04)
Jus bijote tik biciu, o kaip reaguojate i medu? Nera alergines reakcijos, megstate ji? g.gif
Pagal Viilma, bite - tai mamos energija, medus - motiniska meile, biciu nuodai - vaistai pries visus susirgimus... ir nors nuodai, bet veikia teigiamai, tai reiskia, kad mama gali buti bet, kokia, bet savo vaikui nores tik gerio.
Alergija i medu - tai protestas pries motinos meile, kai mamos meile tokia didele, kad neleidzia vaikui gyventi.
Soko busena ar alergija i bites igelima- tai protestas pries mamos nepasitenkinima.
Gaunasi, kad jus bijote mamos nepasitenkinimo ir nepasitenkinimo kitu zmoniu ( nes vapsvos - kiti zmones).
As taip supratau  rolleyes.gif
atkreipkit demesi i paryskinta teksta, tik vietoj - nepernesa, skaitykit - bijo  4u.gif

medaus as nemegstu jis man per daug saldus. kartais pries miega suvalgau sauksteli, uzsigerdama vandeniu. sako miegas buna geresnis smile.gif , bet nelabai padeda. jokiu alerginiu reakciju i medu, ar i ikandimus neturiu.
svarstau kaip cia gali buti. negaliu pasakyti, kad bijau mamos nepasitenkinimo. budama vaikas, as jos bijojau, bet manau visiems taip buna. tetis skyre ir rode daugiau meiles ir demesio. sutariam mes gerai, barniu ar konfliktu nera.
del svetimu zmoniu. taip, as gal ir bijau ju nepasitenkinimo. esu jautri ir viska priimu giliai i sirdi. paskui kuri laika negaliu ramiai gyventi, vis mastau apie padrytus poelgius, ar pasakytus zodzius. gal del to ir nemiegu naktimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(KASANDRA22 @ 2009 10 22, 15:13)
Sveikos, sazinigai perskaiciau visa tema, atsakymo neradau, taigi klausiu
kas gali tureti itakos    letinio faringito ir tonzilito atsiradimui?
  Kurie tesiasi apie metus laiko, iki tol su gerkle problemu nesu turejusi, jie atsirado staiga, be man zinomu priezasciu:unsure:


Pyktis, nurytos nuoskaudos, neišsakyti pikti žodžiai, slopinamas kūrybingumas, slopinama saviraiška ir t.t. Priežasčių gali būti daug.
Atsakyti
Aciu vaižgantei uz atsakyma, yra teisybes del uzslopinto kurybingumo ir nurytu nuoskaudu, bet ne ant nieko nepykstu, atleidziu greit, kur tas nuoskaudas galeciau padet?butu idomus gluosnio komentaras...
Atsakyti
Man asmeniškai labai patinka šis ligų priežasčių aiškinimo puslapis http://mnashe.h1.ru/...uizahey.htm#r49 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astrologe_irma @ 2009 10 23, 16:31)
Man asmeniškai labai patinka šis ligų priežasčių aiškinimo puslapis http://mnashe.h1.ru/...uizahey.htm#r49  thumbup.gif

idomus puslapiukas smile.gif .radau keleta savo negalavimu, reikes pradeti gerai galvoti apie save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KASANDRA22 @ 2009 10 22, 21:04)
Aciu vaižgantei  uz atsakyma, yra teisybes del uzslopinto kurybingumo ir nurytu nuoskaudu, bet ne ant nieko  nepykstu, atleidziu greit, kur tas nuoskaudas galeciau padet?butu idomus  gluosnio  komentaras...

vaizgante teisingai parase, tik reikia ziureti truputi gyliau smile.gif
tonzilitas, faringitas- bendravimo problemos, neissakytos nuomones, nurytos nuoskaudos ir t.t.
kai zmogus nemoka apginti savo nuomone, issakyti ja zodziais, kai zmogus pritaria neigiamai nuomonei kitu apie save, kai zmogus uzsidaro savyje ir keikia save pats -virusinis susirgimas, kai keikia ir kaltina kitus, kai piktu riksmu gina savo nuomone - susirgimas bakterinis.
Tonziles - savimanos ausys, kai jas pasalina zmogui sunku girdeti save, suprasti save, atrasti savo kelia.
Kai dingsta balsas- kunas daugiau neleidzia kelti balsa, reikia patyleti ir pagalvoti.
Labai daug visko galima suprasti tik paziurejus gerkle....
pvz. padedijusios, matomos ktaujagysles - zmogus neskuba realizuoti save, kaip asmenybe, nes uzsiima kitu poreikiais, kitu perauklejimu, ka ir skaito saves realizavimu.
Paraudimas, uzdegimas - sako apie pykti ir pazeminima.
Sunkumo ir ankstumo pojutis, kai zmogus priverstas dazniai nuryti, kad pagerinti kraujotaka ir limfotaka - del liudesio ir beviltiskumo.
Baime, kad zodziai nesugebesi apginti nuomone issaukia gerklu spazma.
na ir truputi pacituosiu
QUOTE
Здоровые миндалины - это как бы уши человеческого самосознания. Если человек прислушивается к своему внутреннему голосу и поступает в соответствии с ним, миндалины у него в порядке. Внутренний голос - это чувство, ощущение. Спокойное чувство - любовь. Поступая в согласии с чувством, нельзя ошибиться. Если чувством является некая эмоция, то любовь предостерегает, заставляет задуматься и искать иной выход. Если ищущий человек верит в существование выхода, он его находит. Таким же образом шлаки находят выход из желез.

Кто надеется на других, у того железы пребывают в ожидающем состоянии. Каким образом и чего именно человек ожидает от окружающих, точно так же и точно того же ожидают и его железы. Организм они не очищают. Любая конкретная неожиданность может послужить началом болезни. Например, просыпаетесь утром и ощущаете першение и боль в горле. Вспоминаете вчерашнее и удивляетесь - день-то выдался на удивление хороший. Никакого стресса не должно было возникнуть. Со мной однажды такое было. Будучи осведомленной о подобном воздействии ожидания и надежды, я стала припоминать: на что же я вчера так сильно надеялась? Сразу же вспомнилась произошедшая накануне встреча с давним знакомым, который не желал знаться со мной в течение ряда лет, потому что я продолжала общаться с человеком, от которого он предпочел отвернуться. В ходе беседы с ним у меня возникла большая надежда на то, что эти два дорогих мне человека все же смогут когда-нибудь помириться.


ir apie komplikacijas
QUOTE
К осложнениям, происходящим от больных миндалин, относятся следующие:

болезнь сердца, если человек ждет, чтобы к нему стали прислушиваться;
заболевания мозга и нервной системы, если человек надеется на то, что к нему станут прислушиваться;
болезни органов обмена веществ, если человек мечтает о том, чтобы к нему прислушивались;
болезни крови, если человек тоскует о том, чтобы к нему прислушивались;
ревматизм, если человек верит, что к нему прислушиваются;
болезни почек, если человека подлым образом обманывают, используют в своих целях, предают.

ir pvz. del vaiku, kad lengviau butu suprasti:
QUOTE
* ангины. Появившаяся впервые в шестимесячном возрасте ангина прямо указывает на проблемы в отношениях между родителями.

У матери сформировалось представление: "Никто меня не любит, и я никому не нужна". Ребенок не может сказать матери - говорить-то ведь не умеет, что он любит мать. Ребенок чувствует: "Я-то люблю, но моя мать ни во что не ставит мою любовь, иначе не говорила бы, что ее никто не любит". Возникает комплекс неполноценности. В дальнейшем, чем больше мать плачет и причитает, тем чаще возникают ангины. Ребенок желает своей матери добра и жертвует собой - дает свою силу матери.
4u.gif del nuoskaudu - geriau neisizeisti, o jei vis del to... tai reikia atleisti ne tik kitiems, bet ir sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 25 spalio 2009 - 10:43
Pasakysiu iš savo varpinės- tonzilitas, anginos, balso stygų uždegimas yra susiję pagrinde su savęs kaltinimu. Tai Vidšudchi, gerklės čakros problemos. tai gali glūdėti labai giliai pasąmonėje, protu galim tų programų ir neaptikti. Reiktų sau kartoti kaip kokią mantrą "Aš nekalta/s" Čia ne tas lygmuo kad "esu kaltas, kad draugei neatiduodu skolos" smile.gif
Kitų kaltinimas susijęs su Agija, kaktos čakra. Čia jau daugiau galvos skausmo problema, reiktų sakyti "Aš atleidžiu".
4u.gif
Atsakyti
sveiki.as naujoke.gal galit padet. jau kuris laikas ieskau kodel negaliu pastot.turiu 11 metu sunu, bet antro niekaip nesulaukiu.turejau 2 operacijas pasake, kad uzsikimse kiausintakiai.po operaciju pradejau galvot, skaityt egzoterine literatura-Svijasa, Zelanda. buvau pas bioenergetike, sake, kad energija kiausintakiu vienu prateka.nezinau ka toliau daryt? as jau kaip ir susitaikyt baigiu su ta mintim.galvoju, jei nepastosiu- isivaikinsiu, bet is knygu susudariau kazkodel nuomone, jei neduoda Dievulis, tai saugo ar baudzia,tai kaip traktuot mano nora isivaikint, gal as lendu kazkur ne ten.galva pilna minci, bandau sudeliot jas, gal galit kas patart.aciu :) :)
Atsakyti
QUOTE(berjura @ 2009 10 25, 22:32)
sveiki.as naujoke.gal galit padet.  jau kuris laikas ieskau kodel negaliu pastot.turiu 11 metu sunu, bet antro niekaip nesulaukiu.turejau 2 operacijas pasake, kad uzsikimse kiausintakiai.po operaciju pradejau galvot, skaityt egzoterine literatura-Svijasa, Zelanda. buvau pas bioenergetike, sake, kad energija kiausintakiu vienu prateka.nezinau ka toliau daryt? as jau kaip ir susitaikyt baigiu su ta mintim.galvoju, jei nepastosiu- isivaikinsiu, bet is knygu susudariau kazkodel nuomone, jei neduoda Dievulis, tai saugo ar baudzia,tai kaip traktuot mano nora isivaikint, gal as lendu kazkur ne ten.galva pilna minci, bandau sudeliot jas, gal galit kas patart.aciu smile.gif  smile.gif

apie kiausintakiu nepraeinamuma radau stai ka:
QUOTE
Есть еще одна работа, которая заводит в тупиковое состояние. Я имею в виду занятие сексом из чувства долга. В итоге происходит закупорка яйцеводов у женщин и семяпроводов у мужчин. Когда люди находят из этого безысходного состояния выход, то, невзирая на плотность спаек, яйцеводы и семяпроводы прочищаются словно сами собой.

Mylekit ir mylekites siaip sau, ne tam, kad pastoti ar irodyti savo meile, o del malonumo.
QUOTE
Энергия яйцевода символически соотносится с женщиной, которая зависит либо не зависит от воли и оценочных суждений своей матери.

desines puses kiausintakis - dukros santykiai su vyriska lytimi
kaires puses kiausintakis - dukros santykiai su moteriska lytimi
Mamos keisti nereikia, pakeiskit pati savo poziuri i santykius tarp vyru ir moteru.
O nuomone kazkodel neteisinga susidaret, Dievulis nieko nebaudzia, zmogus pats save baudzia, vietoj to, kad pasimokytu ir SAU atleistu smile.gif
Papildyta:
jei skaitote rusu k., tai cia labai geras gabaliukas 4u.gif
Дети рождаются от поцелуя wub.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 10 25, 13:20)
Reiktų sau kartoti kaip kokią mantrą "Aš nekalta/s" Čia ne tas lygmuo kad "esu kaltas, kad draugei neatiduodu skolos"  smile.gif

Teisingai. Draugė pati kalta, kad nesuvokia, kam skolinti.... rolleyes.gif
Atsakyti
Vėl aš blush2.gif

Jau kelintą kartą ryte prabudus kairį petį nudiegia aštrus skausmas, iš pradžių atrodė, kad gal nugulėjau, bet dabar jau kartojas ir tas skausmas laikosi praktiškai visą dieną, kai kada dar ir kitą dieną... Kaip suprantu, kairė pusė - santykiai su mama ar moterimis... Jaučiu, kad čia kažkas apie mamą, bet kas konkrečiai?
Labai lauksiu Gluosnio patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamparam @ 2009 10 29, 11:46)
Vėl aš  blush2.gif

Jau kelintą kartą ryte prabudus kairį petį nudiegia aštrus skausmas, iš pradžių atrodė, kad gal nugulėjau, bet dabar jau kartojas ir tas skausmas laikosi praktiškai visą dieną, kai kada dar ir kitą dieną... Kaip suprantu, kairė pusė - santykiai su mama ar moterimis... Jaučiu, kad čia kažkas apie mamą, bet kas konkrečiai?
Labai lauksiu Gluosnio patarimų  4u.gif


Prisiminiau pati - vakar vakare kalbėjau telefonu su mama, gavosi toks nevykęs pokalbis, tarsi įsižeidžiau ant mamos, kad, kaip man pasirodė, abejingai kalbėjoar pan blush2.gif Atsiprašiau, kaip pagal Vilma ir praėjo skaudėt smile.gif

Kažink kaip reiktų aplamai pataisyt santykius su mama, pamiršt visas vaikiškas nuoskaudas, atrodo, jau lyg viską atleidau, bet vėl kažkas išlenda ir išlenda...
Atsakyti