Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės negalios atsiradimo priežastys(ezoterika)

QUOTE(gira @ 2009 07 23, 00:58)
Gal maždaug galite pasakyti kokia gali būti pastovaus vidurių užkietėjimo priežastis? Jau nuo neatmenamų laikų tas pats, nebežinau ko imtis.

Viduj kažką esi užspaudus. Su kažkuo, kas vyksta tavo gyvenime, kategoriškai nesutinki. Tačiau prie to kažko esi tiek prikibusi, kad tau tai yra kaip kamtis , kaip stabdis gyvenime.
Kartok kartok kartok su meile ir dėkingumu paleidžiu savo praeitį kad ir 1000 kartų per dieną. Minimum tiek kartų per dieną. Sėkmės.
nemigos priežastis gali būti tas pats kamštis. Jis tau kelia nesaugumo jausmą/baimę. Gali kartoti Dievas su manimi kiekvieną akimirką,esu visiškai saugi
Atsakyti
Mažu kas žino, kaip atsikraštyti gilių pasąmoninių baimių, gadinančių gyvenimą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2009 07 26, 10:56)
Mažu kas žino, kaip atsikraštyti gilių pasąmoninių baimių, gadinančių gyvenimą? smile.gif



Tiketi Dievu, pasitiketi gyvenimo procesu, nustoti kaltinti kitus , nesmerkti, nevertinti , prisiimti atsakomybe paciam uz savus veiksmus ir MYLETI visus be isskaiciavimu.Dar kitaip - mokytis gyventi pagal DDI
Atsakyti
nerandu mergaites apie struma, gal kas galit trumpai
kur pagrindines priezastys
Atsakyti

V.Sinelnikovas,,Pamilk ligą savo''
,,Šis organas simbolizuoja kūrybinę saviraišką,o jo susirgimai liudija,kad turite saviraiškos problemų.Skydliaukės padidėjimas rodo,kad jums daromas didelis spaudimas.Tiksliau,jūs patys sau darote spaudimą per aplink esančius žmones.Jums atrodo,kad gyvenimas jus puola,kad jus nuolat žemina,o jums reikia visa tai kęsti.Jūsjaučiatės auka,negalinti išreikšti savo asmenybės.Jus kamuoja nuoskauda dėl primetamų jums gyvenime dalykų.Jums atrodo,kad gyvenimas sudarkytas.Dažnai struma atsiranda moterims,kurių vyrai piktnaudžiauja svaigalais.Tokiais atvejais neišreikštos negatyvios mintys ir emocijos,smulkios nuoskaudos ir pretenzijos įstringa gerklėje.Tačiau taip atsitinka ne tik tose šeimose,kurių vyrai yra alkoholikai.
-Mano vyras nuolat kimba prie manęs dėl smulkmenų,-sako man pacientė,kuriai nustatė keletą mazgų skydliaukėje.-Tai ne tą suknelę apsivilkai,tai ne taip pasidažei.Jis tiesiog neleidžia man ramiai žengti nė žingsnio.
Labai svarbu išmokti rūpintis savimi,žinoti savo norus ir poreikius,mokėti juos reikšti atvirai.Būti savimi-labai geri vaistai.'' smile.gif




Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2009 07 26, 10:56)
Mažu kas žino, kaip atsikraštyti gilių pasąmoninių baimių, gadinančių gyvenimą? smile.gif

Taigi visaip, tiesiog pasirinkti nebijoti, eiti tiesiai i savo baimes, isgyventi mintimis tai, ko bijai. Stebeti save is salies, sustoti jei reikia, vekliau vel kartoti. Kartais jauciu, kad baime sprogsta kaip muilo burbulas, kartais reikia grizti prie tos pacios dar ir dar ...
Labai gerai vietas, kur musu baimes slepiasi kune parodo pirtis: tai baltos demes, raudonos - pyktis. Gali realiai pamatyti, pamasazuoti, pajudinti jas - sumazeja 4u.gif
Ir aisku kalbeti su savo baimem, paleisti jas, bet ne ismesti, o su meile paleisti i laisve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2009 07 22, 23:58)
O tuo pačiu dar klausimas dėl nemigos - šita lydi nuo pat vaikystės. Be galo sunkiai užmiegu, buvo laikas, kai miegodavau tik kas antrą naktį.

Cia gabaliukas...gal pades geriau suprasti tai, ka bandziau pasakyti smile.gif
QUOTE
Страх умереть, страх умереть прежде, чем завершены все дела, страх заснуть, не доведя до конца важное дело, страх проспать нечто важное, страх разоспаться, когда дел по горло, и т. д. - все это в действительности является страхом умереть, т. е. смертельным страхом, который вызывает нарушения сна. Человек надеется, что во время бодрствования его не застигнут врасплох неожиданности. Задумайтесь о нарушениях своего сна и осознайте особенности своих страхов. Когда Вы их освободите, в тот же миг нарушения сна прекратятся.

У многих людей бессонница прекращалась только от того, что я растолковывала им сущность бессонницы. В их числе были и такие, кто на протяжении ряда лет спал не более одного-двух часов в сутки. Изнуренность бессонницей - это серьезная болезнь, которой болеют уже даже дети. Их безрезультатно пытались лечить успокоительными, снотворными, гипнозом, наркозом и т. п. Как только полностью уясняется причина, болезнь проходит.


Atsakyti
Nika70 Dekui wink.gif
Atsakyti
Prasom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 07 29, 09:50)
Cia gabaliukas...gal pades geriau suprasti tai, ka bandziau pasakyti smile.gif


ačiū už pagalbą. Nors dar nelabai suprantu kokia ta mano baimė, nes skaitydama visas išvardintas tikrai neaptikau nieko panašaus, ko galėčiau bijoti. Gal ta baimė tokia užslėpta, kad jos taip lengvai nepamatysi. Reikės lįsti giliai giliai į savo sąmonę..
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2009 07 30, 17:17)
ačiū už pagalbą. Nors dar nelabai suprantu kokia ta mano baimė, nes skaitydama visas išvardintas tikrai neaptikau  nieko panašaus, ko galėčiau bijoti. Gal ta baimė tokia užslėpta, kad jos taip lengvai nepamatysi. Reikės lįsti giliai giliai į savo sąmonę..

jei jus zinote, kad baimiu neturite ir negalite tureti (is kur gi? - sako racionalus, logiskas protas smile.gif) ir jusu zinojimas tvirtas, tai butent jis gali nuslopinti bet kokius jausmus, bandancius jums kazka pasakyti. Zmogus gali prisiekti, kad sio ar ano jis nejaucia ir neturi.
Atsakyti
Ka gali reikšti ant dešinės rankos delno atsiradęs išsausėjęs odos lopinėlis? Jokie tepalai nepadeda...
Atsakyti