Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 12:36)
hmmm doh.gif  tai kame problema g.gif man cia i isdegimus ne is tolo nepanasu doh.gif

Ediper, imesk kokia foto kuri tavo monirotiuje atrodo gera mirksiukas.gif pziuresiu, kaip ji man atrodys blush2.gif

vyrui nusiunciau, jis IT srity dirba, sake, kad tavo monitoriuje uzdetas max kontrastas, uzsidek auto nustatymus ir matysi viska normaliai smile.gif jam nera nei plemu cia, nei isdegimu tongue.gif

as kai nusipirkau kompa ,tai pas mane ta gama buvo uzvaryta ant max doh.gif ir sarpo dadeta buvo biggrin.gif gama visai nuemiau ,sarpo t.p. atrodo pamazinau... nes buvo neimanoma visai biggrin.gif

kaip ir sakiau odos spalvos normalios as t.p. nemoku isgauti,sioj nuotr. ji man rausvai melsva,o ranka baltai melsva,bet ir saule buvo paciame pyke rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sayonara, o aš neturiu prie ko prikibti. Man patiko visos trys. Antroje, beje, labai gražiai sagutės prie viso gražaus modelio dalyvauja smile.gif O pirmoje ta "nelemtoji" plyta puikiai susikalba su bliuzelės fragmentu. taip kad man tai čia viskas vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 03 birželio 2009 - 12:15
QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 09:19)
kaip tik sianakt pabudus apie ji pagalvojau  biggrin.gif reiks lekt i galerija paziureti jo 'pionieriaus'  bigsmile.gif vis tik ne kasdiena lt fotografu darbai kabo zymiausiose uzsienio galerijose  bigsmile.gif Rico!!!! Varom kartu?! bigsmile.gif

Varom ,tik kada? Sia sav jau nesigaus man, o del kitos pradzios dar nezinau (penktadien ieinu i mokykla, sake, paskui paziures, gal dar duos dienu) O ten V&A muziejuj? g.gif nes apie Sutku raso, bet niekaip apie jo eksponuojamus darbus nerandu (laiko- nuo iki- kada veikia) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 03 birželio 2009 - 12:23
QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 12:10)
as kai nusipirkau kompa ,tai pas mane ta gama buvo uzvaryta ant max  doh.gif ir sarpo dadeta buvo  biggrin.gif gama visai nuemiau ,sarpo t.p. atrodo pamazinau... nes buvo neimanoma visai  biggrin.gif

kaip ir sakiau odos spalvos normalios as t.p. nemoku isgauti,sioj nuotr. ji man rausvai melsva,o ranka baltai melsva,bet ir saule buvo paciame pyke  rolleyes.gif

man tai nesimato jokiu rausvu melsvu spalvu, odyte balta balta atrodo mirksiukas.gif nenaturaliai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 12:26)
man tai nesimato jokiu rausvu melsvu spalvu, odyte balta balta atrodo mirksiukas.gif nenaturaliai taip 4u.gif

o as matau tongue.gif lotuliukas.gif svelnius, bet matau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 03, 12:30)
o as matau tongue.gif  lotuliukas.gif svelnius, bet matau mirksiukas.gif

na, ant rankytes sone yra rausvas plotelis biggrin.gif cia padidinimo stikla pasiemus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 03, 13:30)
o as matau tongue.gif  lotuliukas.gif svelnius, bet matau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 03, 13:19)
Varom ,tik kada? Sia sav jau nesigaus man, o del kitos pradzios dar nezinau (penktadien ieinu i mokykla, sake, paskui paziures, gal dar duos dienu) O ten V&A muziejuj?  g.gif nes apie Sutku raso, bet niekaip apie jo eksponuojamus darbus nerandu (laiko- nuo iki- kada veikia)  blush2.gif

http://www.vam.ac.uk...isit/index.html
ten ne jo vieno darbai bus
as t.p. apie ji nieko nzn,bet ta proga butinai apsisviesiu bigsmile.gif kiek maciau jo foto,tai labai labai patinka bigsmile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 13:26)

nu jo man irgi balta mirksiukas.gif bet su rausvu ir melsvu dar mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 13:44)
na, ant rankytes sone yra rausvas plotelis biggrin.gif cia padidinimo stikla pasiemus lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir norejau det 700pix foto lotuliukas.gif bus isnagrinetas daba mano vaikas thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 06 03, 13:19)
Varom ,tik kada? Sia sav jau nesigaus man, o del kitos pradzios dar nezinau (penktadien ieinu i mokykla, sake, paskui paziures, gal dar duos dienu) O ten V&A muziejuj?  g.gif nes apie Sutku raso, bet niekaip apie jo eksponuojamus darbus nerandu (laiko- nuo iki- kada veikia)  blush2.gif

dar sveikinu su darbuku 4u.gif
p.s. prisitaikyciau as prie taves,ziurek kada geriausiai tau,tik dienos metu butu geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 11:49)
http://www.vam.ac.uk...isit/index.html
ten ne jo vieno darbai bus
as t.p. apie ji nieko nzn,bet ta proga butinai apsisviesiu  bigsmile.gif kiek maciau jo foto,tai labai labai patinka bigsmile.gif
nu jo man irgi balta  mirksiukas.gif bet su rausvu ir melsvu dar mirksiukas.gif

Tai sita radau,dar cia, bet iki kada paroda veikia? bet manau spesim blush2.gif dar tik pora sav atidaryta blush2.gif

Bus proga ir man pasidometi musu paveldu ir fotografijos istorija blush2.gif

As su mazium buciau, tai butu gerai, kad miegotu (1-3pm) o jei anksciau gal pasedetu vezime ir nesugriautu muziejaus blush2.gif
As gal penktadieni vakare ar savaitgali parasysiu kuriom dienom galesiu kita sav. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 11:53)
dar sveikinu su darbuku  4u.gif
p.s. prisitaikyciau as prie taves,ziurek kada geriausiai tau,tik dienos metu butu geriau  mirksiukas.gif

ne darbukas dar- stebejimas tik blush2.gif

man ir geriau diena 4u.gif
Atsakyti
C-girl, nugi ispudingos tavo visos foto. Labai patiko buitiakas. wub.gif Tas antram plane esantis, paplaukes tevelio fragmentas - kiek jis silumos, jaukumo, ir "seimyniskumo" priduoda! Man apskritai labai patinka antro plano kalba, tie isplauke zmones ir daiktai, kuriu kaip ir nesimato, bet kiek info jie nesa.

Sayonara ir O, gerai suskambejo jusu duetas! thumbup.gif Patiko man tas subtiliai, nenuobodziai isreikstas paprastumas - atrodo, nieko ipatingo cia nera, bet kaip gerai, lengvai ziurisi! Ekstremumus fotografuoti lengva, bet sukurti nuotaika paprastume - va cia tai meistriskumas! Sveikinu ir fotografe, ir modeli! Galvoju, gal jums ir padejo tai, kad neturejot laiko - kadrai "nenuciustinti", gyvi, kvepuojantys, modelis dar nenukankintas hihihi.gif - zodziu, malonu ziureti. wub.gif

Puke, tavo studijine - puikus kadras! thumbup.gif Bet man spalvos irgi uzkliuvo, ir virsaus daugiau norisi. Ir kazkas tikrai negerai su ispikseliavimu. g.gif Gal nemazink foto, i flickr keldama? Nu neturetu visos linijos buti iskampuotos. g.gif

Vakar bandziau fotografuoti judesio ND. Norejau padaryti toki palengvinta paninga biggrin.gif - ir as, ir modelis ant to besisukancio rato, kur vaiku zaidimu aikstelese buna. Taip tikejausi sukelti gera besisukancios aplinkos ispudi. Taciau su 50tuku nepavyko taip atsitraukti, kad paimti daugiau aplinkos, doh.gif ir judesio ispudzio nera. Taigi, dedu cia kaip portretuka. Laukiu arsaus negailestingo sutarsymo. 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 03, 09:00)
Mergaites, kaunietes - gal pas kuria namuose metosi kokia muilinuke paprasta?  g.gif  man reik pigios kokios nors...  ax.gif

juostinė, skaitmeninė?

QUOTE(Sadi @ 2009 06 03, 09:01)
Kaip sakykit toks kadras? Jis toks beveik netyčinis,bet man patinka  ax.gif Ten įtariu baltas plėmas prie veiduko trukdo? čia mamos ranka

juodai baltas man geriau bet iš esmės fokuso norisi kitur...nežinau

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 09:18)
Tiesa, kazkada kazkas cia vede diskusija apie fotiko nustatyma fotografuoti pasharpintas nuotraukas... as tai pasakysiu, kad man lb nepatiko  schmoll.gif  4u.gif bandziau vakar... su PS gali reguliuoti jei reik ir nori ta sharpa.. o cia visom kaip uzkala.. net kai maziausia padarai... nepatiko, zodziu smile.gif

kiekvienai situacijai gali būti parenkami kiti nustatymai...va portretui sharpas blogai o man norint aštriai swarovskį nufotkinti be tų nustatymų nė pro kur mirksiukas.gif čia ir esmė - atsirinkti kada ką naudoti...tas pats ir su actionais manau...kol pajauti kada kas tinka - prigadini daug gerų kadrų biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 10:19)
kaip fainai bigsmile.gif labai lauksim tavo foto dienorascio  bigsmile.gif (MB t.p. pamises del mocu  doh.gif )

biggrin.gif
vyrukai jau dabar triedalioja iš entuziazmo biggrin.gif
tvarkosi motociklus, perkasi padangas, tašes, apsaugas nuo lietaus biggrin.gif
aš dar laikausi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 03, 13:01)
1. Ekstremumus fotografuoti lengva

2. Taip tikejausi sukelti gera besisukancios aplinkos ispudi. Taciau su 50tuku nepavyko taip atsitraukti, kad paimti daugiau aplinkos,  doh.gif ir judesio ispudzio nera. Taigi, dedu cia kaip portretuka. Laukiu arsaus negailestingo sutarsymo

biggrin.gif
Atsakyti
Prasiau arsios kritikos, gavau sypsena. tongue.gif Tozhe chleb. biggrin.gif Aciu, Peppi. 4u.gif

Tikiuosi, buvau teisingai suprasta, ka ten ant greicio ilgai neformuluodama surasiau apie ekstremumu fotografavima - aisku, viska gerai nufotografuoti yra labai sunku, bet paprasti dalykai reikalauja didesnio pajautimo, subtilumo ir profesionalumo. Stai ka turejau galvoje. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 03 birželio 2009 - 13:23