Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 11:36)
tai normaliai rausva, kaip leliukui, siltos spalvos g.gif  doh.gif bet kad per saturuota, persharpinta unsure.gif

zinok nzn ... as vis stebiu savo monitoriu ,vis lyginu ar taip pat matau kaip dauguma,na mazdaug nebelabai jis ir grybauja pas mane unsure.gif o gal?! unsure.gif
pvz Zitlali leliaus man ruzavumas buvo IDEALUS ,as niekad tokio neesu isgavus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 11:39)
lotuliukas.gif sharpas tik flickro pas mane paskutiniu metu doh.gif

teeeei nedeeeek per ta flickr jei taip daros laugh.gif pabandyk idet per kitur idomumo delei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 11:41)

kokia garbe vyrui biggrin.gif aciu uz komenta  4u.gif

lotuliukas.gif aha biggrin.gif zinotu MB apie ka as naktimis galvoju hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 10:41)
aha roziniai zandukai lb  g.gif

nu, man jie svelniai persikiniai doh.gif tokie, kokie ir realiai yra biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 10:42)
zinok nzn ... as vis stebiu savo monitoriu ,vis lyginu ar taip pat matau kaip dauguma,na mazdaug nebelabai jis ir grybauja pas mane  unsure.gif o gal?! unsure.gif
pvz Zitlali leliaus man ruzavumas buvo IDEALUS ,as niekad tokio neesu isgavus  verysad.gif

kuris lelius biggrin.gif
Papildyta:
flikro

user posted image

fotobuketo

user posted image
Papildyta:
o mano kompe tarpinis variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 10:10)
kaip jum originalas??

man ir i riuzavuma kazko nesa unsure.gif

Zitlali, o taviske man ir vos melsvoka kokia tai atrodo... bet grazi tongue.gif ir tu tikrai vaiko odeles spalva paprastai padarai mmmm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 11:57)
flikro

fotobuketo

nei tas nei tas doh.gif

bet ant desines akytes blakstienytes ir antakio vistiek matau sarpo antroje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 11:57)
nu, man jie svelniai persikiniai doh.gif tokie, kokie ir realiai yra biggrin.gif
kuris lelius biggrin.gif
Papildyta:
flikro

fotobuketo

Papildyta:
o mano kompe tarpinis variantas lotuliukas.gif

tas pats man irgi unsure.gif
persikines spalvos visai nematau unsure.gif is vis man tas ruzavumas net kaip su isdegimo plemais ir sarpo tiek pat unsure.gif
Atsakyti
Perverciau ant greito zurnalcika, tikrai idomiu straipsniuku yra, reiks perskaityt atidziai. Ziuriu kuo toliau zinios dideja, tuo idomesni tam tikrai straipsniai darosi smile.gif

tik labai jau neatsakingai 52 psl fotkes sumaise vietomis pagal komentarus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 14:30)
gal galiu prašyt paaiškinimo dėl kompozicijos?  blush2.gif  Kodėl ši prasčiausia? Man tai poza tokia atsipalaidavusi atrodo, Oksana į medį atsirėmusi, erdvės dešinėj pakanka. Man dar labai patinka tas žvilgsnis į viršų  wub.gif

Vat kaip ir dar kelios pastebėjo - trečioje trūksta apačios ir per daug viršaus, tas didelis kiekis erdvės be informacijos virš O, tarsi ją slegia iš viršaus, kaip ir ta plyta pirmoje, o taip norisi laisvumo tokiuose švelniuose kadruose. Man turbūt visuose kadruose tą panašų suspaudimo, slėgimo jausmą duoda aukštas fotografavimo taškas, kažkaip pati pastebėjau, kad juo manipuliuoti nėra taip paprasta. Šiaip portretai tikrai gražūs, ir jei juos būtų padariusi kuri iš naujokių, tai būtų tik thumbup.gif bet gi sayonarai būtinai išsakysiu savo matomus minusėlius tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 11:20)
persikines spalvos visai nematau unsure.gif is vis man tas ruzavumas net kaip su isdegimo plemais ir sarpo tiek pat  unsure.gif

hmmm doh.gif tai kame problema g.gif man cia i isdegimus ne is tolo nepanasu doh.gif

Ediper, imesk kokia foto kuri tavo monirotiuje atrodo gera mirksiukas.gif pziuresiu, kaip ji man atrodys blush2.gif

vyrui nusiunciau, jis IT srity dirba, sake, kad tavo monitoriuje uzdetas max kontrastas, uzsidek auto nustatymus ir matysi viska normaliai smile.gif jam nera nei plemu cia, nei isdegimu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 03 birželio 2009 - 11:41
Laba,
O aš papasakosiu,kas man šiandien nutiko. Važiuoju ryte, kažkaip mintys nuklydo iki vieno australų fotografo Graham Miller. Buvo jis atvykęs ir į Kaunas foto.. Ir šiandien bandžiau atmintyje atgaminti jo nuotraukas - seriją, kurią jis buvo atvežęs. Prisiminiau nuotraukas -vieną, kitą, trečią .. Pamąsčiau apie jas.. O po to užsukau į parduotuvę - žiūriu naujas FOTO numeris. Pasklaidau - ogi visas straipsnis apie Graham Miller doh.gif Žinokit, taip smagiai pasijutau, beveik taip kaip kad šis numeris būtų dedikuotas man biggrin.gif Tai va, kokios magiškos mintys kartais ore skraido, tik spėk pagaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 03, 11:34)
Vat kaip ir dar kelios pastebėjo - trečioje trūksta apačios ir per daug viršaus, tas didelis kiekis erdvės be informacijos virš O, tarsi ją slegia iš viršaus, kaip ir ta plyta pirmoje, o taip norisi laisvumo tokiuose švelniuose kadruose. Man turbūt visuose kadruose tą panašų suspaudimo, slėgimo jausmą duoda aukštas fotografavimo taškas, kažkaip pati pastebėjau, kad juo manipuliuoti nėra taip paprasta. Šiaip portretai tikrai gražūs, ir jei juos būtų padariusi kuri iš naujokių, tai būtų tik thumbup.gif bet gi sayonarai būtinai išsakysiu savo matomus minusėlius tongue.gif

ačiū, tikrai labai vertinu, tik glumina kartais tas "kaip sayonarai tai reikėtų geriau" lotuliukas.gif bo kartą pataikai kokį vieną kadrą, o paskui metus kas nors kankina, kad "mačiau ir geresnių" rolleyes.gif
čia ne najiezdas, čia dėkoju už tokį naudingą paspardymą subinėn biggrin.gif va šito šioje temoje ir norisi kuo daugiau smile.gif
beje, pajutau, kad noriu vėl portretintis, ne tik gatvę fotkint.. thumbup.gif
Atsakyti