Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Armana @ 2009 06 01, 20:01)
O kaip ši  ax.gif

net nežinau? svarsatau, gal labiau norėčiau, kad keliukas eitų skersai kadro tarkim į dašinę g.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 06 01, 20:34)
va be actiono smile.gif

aha, be jo geriau. tik man viskas labai apspausta.

QUOTE(Sadi @ 2009 06 01, 21:05)
Tą nevykusį kadrą pabandžiau pagelbėt smile.gif Ar labai matosi kad rankos kištos  ax.gif ?

o ką tu ten jam darei? ne, neįžiūriu

QUOTE(c-girl @ 2009 06 02, 00:01)
Vasariskas buitiakas...pasiruose plaukti

o man antra labiau, o jei dartečio kojų nebūt matyt, tai būt visai liuks
QUOTE(sayonara @ 2009 06 02, 13:40)
seniai rodžiau savo foto, tai dabar ant sutaršymo dedu.  4u.gif

man pirma ir trečia. na bet trečia ypač ypač mirksiukas.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 21:55)
O man iskilo klausimas iki kur skaitosi riba sviesinant kudikiu foto blush2.gif Kaip jums atrodo? cia per sviesiai g.gif

man spalvos nelabai nelabai, o ir labai užspaustas kūdikėlis
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 06 03, 10:01)
Kaip sakykit toks kadras? Jis toks beveik netyčinis,bet man patinka  ax.gif Ten įtariu baltas plėmas prie veiduko trukdo? čia mamos ranka ax.gif 

jejau, gi čia gražuolė Svaja bigsmile.gif aha, ta ranka labai čia man ne vietoj.
gausi tu ją dar kartą į parkelį kviestis lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 10:18)
As tai noriu pasiklausti Jusu...

man, žinok, melsvokai rodo
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 03, 09:45)
Nepersviesus, tik spalvos man per ruzavos smile.gif nzn moteros ar jum cia taip gaunas, ar tiek kudykiai tikrai ruzavi, ar cia su spalvom primaklinat smile.gif
o va antra man patiko, irgi yra rausvas atspalvis bet jis cia labai graziai suaidzia su su plaukais, ranksluostuku ir ypac fonu. tik erdves truputi noretus, nors is esmes man faina. ir israiska gera smile.gif

primaklinam, pimaklinam, bent jau as doh.gif aisku, ta pirma reik taisyt, persistengiau biggrin.gif

aciuu wub.gif

oho, Inc kad dirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 06 03, 10:36)
Zitlali, o kaip tu fotike regiliuoji spalvas? Na man lyg spalvos normalios

QUOTE(Grethenn @ 2009 06 03, 10:45)

QUOTE(inc @ 2009 06 03, 10:52)
man, žinok, melsvokai rodo

Temperatura g.gif einu zodziu bandyt toliau kuistis... aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 10:54)
oho, Inc kad dirba thumbup.gif

kai apsileidi, tai paskui tenka dirbt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip jum originalas?? nieko nedariau, tik pakirpau kiek kairiji kampa. spalvos turiu galvoje?

user posted image

paziurejau, kad man sitas zymiai graziau uz taisyta varianta doh.gif rytas uz vakara protingesnis, zodziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 03 birželio 2009 - 10:17
QUOTE(Pukė @ 2009 06 02, 22:46)

i tema rodau savo lialka - ar kairys kampas per sviesus g.gif

dar viena rodau "studijine"

labai ruzavas (antras kiek maziau mirksiukas.gif )

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 22:57)

Pabandziau panaikinti rozini atspalvi ir patamsinti, ar geriau

t.p. per ruzava odyte unsure.gif

QUOTE(BN @ 2009 06 03, 00:23)
peppi, pinigu neturiu - ikvepimo truksta. ten as galiu prabangiai paatostogauti pora savaiciu uz tai, kiek Paryziuj kukli savaite kainuotu. ir dar - as vietas zinau, kur fotografuoti verta - laikas, sviesa, kt. Ir dar - labai vertinu gera maista (kas ant manes tikrai matyti  ). Tiesiog tai - kaina atitinkantis komforto lygis ir saugumas (faktas, jog galiu drasiai keliaut be kompanijos, mane paperka).Vieni varo pas mociute i kaima, o as - turkijon kaip i namus

Kolegos, nemuskit uz ot  poster_offtopic.gif

kaip fainai! pavydziu tavo drasos,ryzto ir polekio 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 03, 08:31)

kaip tik sianakt pabudus apie ji pagalvojau biggrin.gif reiks lekt i galerija paziureti jo 'pionieriaus' bigsmile.gif vis tik ne kasdiena lt fotografu darbai kabo zymiausiose uzsienio galerijose bigsmile.gif Rico!!!! Varom kartu?! bigsmile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 06 03, 09:37)
suprantu...nesu buvusi tuose kraštuose...man paprastai tenka fotografuoti gan extremaliom sąlygom  taip pat ir šiemet bus, startuojam birželio pabaigoje

kaip fainai bigsmile.gif labai lauksim tavo foto dienorascio bigsmile.gif (MB t.p. pamises del mocu doh.gif )
QUOTE(Sadi @ 2009 06 03, 10:01)

Kaip sakykit toks kadras? Jis toks beveik netyčinis,bet man patinka  Ten įtariu baltas plėmas prie veiduko trukdo? čia mamos ranka

patinka,tik noretusi didesnes ryskumo zonos link nosytes smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 10:18)

As tai noriu pasiklausti Jusu... reguliuoju fotiko parametrus, nes grybas kazkoks su spalvom.. cia pati foto neturi reiksmes, tad neklausiu nei apie kompozicija nei dar ka, nes buitiakas elementarus, man svarbu, kad pasakytumet kaip Jums atrodo ar geros jau spalvos  g.gif nieko nedariau su jom. Nes viena kart buna per rausvos, kita per melynos kazkokios, db manrods daugiau maziau atradau kur klaida buvau padarius..  ar nlb dar

akiu baltymai melyni melyni ir zalsva atspalvi duoda foto
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 11:10)
kaip jum originalas?? nieko nedariau, tik pakirpau kiek kairiji kampa (dar juoda taska palikau maza  lotuliukas.gif ) spalvos turiu galvoje?

man vis vien l.raudona ir dar su plemukais
ir siaip kazko pas tave pastaruoju metu beveik visos foto per saturuotos ir per sarpintos unsure.gif kazka primaigei ?
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 10:19)
man vis vien l.raudona ir dar su plemukais
ir siaip kazko pas tave pastaruoju metu beveik visos foto per saturuotos ir per sarpintos  unsure.gif kazka primaigei ?

blink.gif kad nieko neprimaigiau lyg g.gif kitoms irgi taip atrodo g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 03, 10:34)
ar čia originalus toks kadravimas, ar apkarpyta. man žiauriai trūksta erdvės, bet žvilgsnis ir kampas labai mieli pagauti. pabandyk jb. jei turi didesnę, duok čia, pabandytumėm smile.gif

aha, čia tik tiek tilpo. JB bandžiau, bet man gal grūbus labai tas JB g.gif akytė beveik juoda visa gavos doh.gif spalvotas toks minštesnis kadras
user posted image

o čia didelis failas spalvotas

QUOTE(inc @ 2009 06 03, 10:52)
o ką tu ten jam darei? ne, neįžiūriu

jejau, gi čia gražuolė Svaja  bigsmile.gif aha, ta ranka labai čia man ne vietoj.
gausi tu ją dar kartą į parkelį kviestis  lotuliukas.gif

va kaip gerai padariau kad nesimato niekas smile.gif viršaus dapiešiau smile.gif

aha, ta pati, toks fantastiškas modeliukas, o aš vėpla tik vieną kadrą ir padariau doh.gif kad parke vidurdienį labai durnai fotkint verysad.gif

Zitlali - man irgi kiek peršaltos spalvos atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 11:22)
blink.gif kad nieko neprimaigiau lyg g.gif kitoms irgi taip atrodo g.gif  unsure.gif

na rausva kiek, bet kad su tais vaikais kitaip neina. g.gif aš tai kartais per selective color nuo raudonos spalvos kiek juodos nuimu.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 03, 10:31)
na rausva kiek, bet kad su tais vaikais kitaip neina.  g.gif aš tai kartais per selective color nuo raudonos spalvos kiek juodos nuimu.

tai normaliai rausva, kaip leliukui, siltos spalvos g.gif doh.gif bet kad per saturuota, persharpinta unsure.gif

Sadi, teks dar karta fotkint mazaja grazuole mirksiukas.gif biggrin.gif man dideliam truksta visgi nosies ir burnytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 03, 10:00)
Mergaites, kaunietes - gal pas kuria namuose metosi kokia muilinuke paprasta?  g.gif  man reik pigios kokios nors...  ax.gif

tikrai turiu labai kompaktiska, mazulka, faina canon digital ixus i zoom wink.gif na nesimeto siaip, o tau reikia su viskam, ar pasiskolint nori?

QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 11:22)
blink.gif kad nieko neprimaigiau lyg g.gif kitoms irgi taip atrodo g.gif  unsure.gif

atrodo atrodo wink.gif kiekviena fotke su sarpu dideliu smile.gif o spalvos tai ka as zinau - nikonas labai jau spalvina mano akimis smile.gif

Einu i pacto dezike paziuret - kiba guli zurnalcikas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 03, 10:36)
atrodo atrodo wink.gif kiekviena fotke su sarpu dideliu smile.gif

lotuliukas.gif sharpas tik flickro pas mane paskutiniu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 11:10)
kaip jum originalas??

aha roziniai zandukai lb g.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 11:19)
kaip tik sianakt pabudus apie ji pagalvojau 

kokia garbe vyrui biggrin.gif aciu uz komenta 4u.gif