Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

c-girl, man tavo foto wub.gif thumbup.gif ypac ten tos su saule wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 02, 13:35)
Gali išmokti technikos, bet neišmoksi pamatyti.

zinok, ismokstama ismokstama mirksiukas.gif as ant saves jau ta pajutus ax.gif tongue.gif tik tiek, kad kai kokiu fotkiu dar nefotkinu, bet jau kitu tokiais darbais po truputi zaviuos mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip nustebau siandien - Foto zurnala pasto dezej radau blink.gif galvojau, jau nuskendo jis krizes liune doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 06 02, 23:23)
peppi, pinigu neturiu - ikvepimo truksta. ten as galiu prabangiai paatostogauti pora savaiciu uz tai, kiek Paryziuj kukli savaite kainuotu. ir dar - as vietas zinau, kur fotografuoti verta - laikas, sviesa, kt. Ir dar - labai vertinu gera maista (kas ant manes tikrai matyti  ax.gif ). Tiesiog tai - kaina atitinkantis komforto lygis ir saugumas (faktas, jog galiu drasiai keliaut be kompanijos, mane paperka).Vieni varo pas mociute i kaima, o as - turkijon kaip i namus

suprantu...nesu buvusi tuose kraštuose...man paprastai tenka fotografuoti gan extremaliom sąlygom biggrin.gif taip pat ir šiemet bus, startuojam birželio pabaigoje smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Mergaites, kaunietes - gal pas kuria namuose metosi kokia muilinuke paprasta? g.gif man reik pigios kokios nors... ax.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Kaip sakykit toks kadras? Jis toks beveik netyčinis,bet man patinka ax.gif Ten įtariu baltas plėmas prie veiduko trukdo? čia mamos ranka ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sadi man nlb 4u.gif

Oj kaip mes atsibosim vadam su savo vaikais, naktim sapnuos doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif

As tai noriu pasiklausti Jusu... reguliuoju fotiko parametrus, nes grybas kazkoks su spalvom.. cia pati foto neturi reiksmes, tad neklausiu nei apie kompozicija nei dar ka, nes buitiakas elementarus, man svarbu, kad pasakytumet kaip Jums atrodo ar geros jau spalvos g.gif nieko nedariau su jom. Nes viena kart buna per rausvos, kita per melynos kazkokios, db manrods daugiau maziau atradau kur klaida buvau padarius.. g.gif ar nlb dar g.gif

user posted image

Tiesa, kazkada kazkas cia vede diskusija apie fotiko nustatyma fotografuoti pasharpintas nuotraukas... as tai pasakysiu, kad man lb nepatiko schmoll.gif 4u.gif bandziau vakar... su PS gali reguliuoti jei reik ir nori ta sharpa.. o cia visom kaip uzkala.. net kai maziausia padarai... nepatiko, zodziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 birželio 2009 - 09:35
Sadi, kokia tamsiaake bigsmile.gif man nelabai, kad jos nosyte susilieja su tuo baltu plemu g.gif

Zitlali,
mano akimis normalios spalvos mirksiukas.gif isiziurejus vaidenasi, kad gal melsvos daugiau g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 10:33)
mano akimis normalios spalvos mirksiukas.gif isiziurejus vaidenasi, kad gal melsvos daugiau g.gif  doh.gif

plem... einu dar tada bandyt taisyt. Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 03, 09:01)
Labos  4u.gif

Kaip sakykit toks kadras? Jis toks beveik netyčinis,bet man patinka  ax.gif Ten įtariu baltas plėmas prie veiduko trukdo? čia mamos ranka ax.gif 

user posted image

ar čia originalus toks kadravimas, ar apkarpyta. man žiauriai trūksta erdvės, bet žvilgsnis ir kampas labai mieli pagauti. pabandyk jb. jei turi didesnę, duok čia, pabandytumėm smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 09:18)
Sadi man nlb  4u.gif

Oj kaip mes atsibosim vadam su savo vaikais, naktim sapnuos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

As tai noriu pasiklausti Jusu... reguliuoju fotiko parametrus, nes grybas kazkoks su spalvom.. cia pati foto neturi reiksmes, tad neklausiu nei apie kompozicija nei dar ka, nes buitiakas elementarus, man svarbu, kad pasakytumet kaip Jums atrodo ar geros jau spalvos  g.gif nieko nedariau su jom. Nes viena kart buna per rausvos, kita per melynos kazkokios, db manrods daugiau maziau atradau kur klaida buvau padarius..  g.gif ar nlb dar g.gif

Tiesa, kazkada kazkas cia vede diskusija apie fotiko nustatyma fotografuoti pasharpintas nuotraukas... as tai pasakysiu, kad man lb nepatiko  schmoll.gif  4u.gif bandziau vakar...

man spalvos visai nieko, geresnės, natūralesnės negu iki šiol rodytos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, o kaip tu fotike regiliuoji spalvas? Na man lyg spalvos normalios
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 18:16)
Na, dar portretukas...

gražumėlis mirksiukas.gif
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 30, 22:42)
siltas,sviezias,tiesiai is baro

o aš iškart supratau biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 31, 19:26)
Labai kliūna ta netilpusi ranka?  ax.gif

niekas čia man nekliūna. liuksiškas darbas mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 23:14)
kaip jum sits kadras  g.gif

man patinka...jis toks išbaigtas man atrodo

QUOTE(Armana @ 2009 06 01, 14:46)
Aš irgi norėčiau parodyti porą kadrų

pirmoji lyg ir geresnė, bet irgi ne itin

QUOTE(Armana @ 2009 06 01, 17:14)
O kaip ši nuotraukytė, ar labai čia ta ranka kliūna unsure.gif ir tikriausiai viršaus kiek daugoka?

nea, man nekliūna. o viršaus ir man daugoka, bet labai nedaug tepakirpčiau. maždaug per vidurį tų baltų.

QUOTE(c-girl @ 2009 06 01, 19:23)
Mes grizom is trumpuciu atostogu...perziuriu nuotraukas, kelias imetu ax.gif

man paskutinioji ypač mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 02, 23:46)
rodau savo lialka - ar kairys kampas per sviesus g.gif
dar viena rodau "studijine" lotuliukas.gif
Nepersviesus, tik spalvos man per ruzavos smile.gif nzn moteros ar jum cia taip gaunas, ar tiek kudykiai tikrai ruzavi, ar cia su spalvom primaklinat smile.gif
o va antra man patiko, irgi yra rausvas atspalvis bet jis cia labai graziai suaidzia su su plaukais, ranksluostuku ir ypac fonu. tik erdves truputi noretus, nors is esmes man faina. ir israiska gera smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 11:18)
ar nlb dar g.gif
Melsva g.gif bent pas mane rodo. Pati nusistatai balansa? Ar temperatura reguliuoji?
Atsakyti