QUOTE(peppi @ 2009 06 11, 13:43)
palaukite, chebra...o tai ko mes čia susirinkome?
juk tema ir vadinasi "mokomės fotografuoti"
o gal jau reikia atidarinėti "
mokame fotografuoti - pereinam ant juostos"?
ms, žinai per mytą tai neatrodei toks drąsus
internetas išlaisvina
?
manau, kad ilgus metus fotografuojantys tiesiog nebeturi pakantumo tiems, kurie moka mažiau
klausimas - kam čia lysti jei tik blogos emocijos teapima
man ms jau panašėja į Sillwio
pastarajį pabaigoje visi dar vistiek labai liaupsino už konstruktyvią kritiką...nors va portreto mano akimis jis iki šiol dar nesukūrė nei vieno dėmėsio verto (na man portretai tarkim aktualu)
peizažai taip...jo arkliukas bet mes čia juk mokomės...o arčiausi mūsų esantys modeliai - mūsų vaikai...kažkas ties tuo ir apsistos...ir ką, jam dabar dėl to jaustis kažkokiu nevykėliu?! pfff...
tiesą pasakius, pasižiūrėjus į Vaišvilaitės nuotraukas, į tai kaip ji savo šeimą fotografuoja - man tai siekiamybė...
o ms...na jam gal tai neįdomu, jis gal mianinykas, kuriam reikia kančios
aš ir jį suprantu...ir šito skyrio mergaites...kurios jau beje tuojau ims bijoti dėti nuotraukas...argi ne taip buvo nutikę kažkada su mūsų senbuvėm?
kokia nauda iš pasakymo - man nepatiko 99%?
taip kalbėti gali bet kas - menininkas jis ar ne menininkas...atleiskite bet ir bele kuris paauglys gali taip pasakyti - nauda kokia iš to?
ateik ir paaiškink žmogui - kas konkrečiai blogai jo darbuose...priims jis tą kritiką ar ne - kiekvieno asmeninė tragedija
cia tu tokia tema siulai? kodel tu manai, kad "jei moki fotografuoti - pereik ant juostos"? Niekas tokio teiginio net nepasake. VISI VISADA MOKOSI NUOLAT. Vel ant savo emociju vaziuoji ir tiek.
del myto. Dar pasakyk, kad as turejau prieiti prie taves ir kalbinti.
del naudos is 99 proc. Kodel as turiu kazkam dalinti nauda, kodel as turiu aiskint, kas blogai, jei po to pykstama? Sakai, ko as cia lendu, jei tipo blogos emocijos teapima? Vel cia tavo asmeninis teiginys ir tik pagal tave pacia suformuluotas. As galiu taves paklaust - ko tu cia lendi, jei as tave nervuoju?
Man atrodo, kad tu pati susireiksminai. Tik itariu, kad nelabai tam pagrindas yra. Buk gera, pasakyk, kas be Vaisvilaites tau siekiamybe? Kitu atveju man taves lyg ir gaila darosi